tevkıf dir o tebrikler
-
-
tevkıf dir o
tebrikler
erşaaan kuneriiii
-
Yeni modlara hayırlı olsun.
Bu arada tony stark gibi gerçek kimliğini kameralar önünde açıklayacak mısın
Tony Stark gibi yetkim olursa paylaşırım
-
Tony Stark gibi yetkim olursa paylaşırım
Onun yetkisi yok ki . Bireysel olarak yapıyor herşeyi . Bi dene bence sen
-
Onun yetkisi yok ki . Bireysel olarak yapıyor herşeyi . Bi dene bence sentravianitiraf
Cercei gibi yürütmesinler
-
bizden biri mod mu oldu la noluyo -
Okanbayulgenincisozluksaldirisinaugruyor.avi
“Saldırıya uğramış gibi yapalım”
-
Okanbayulgenincisozluksaldirisinaugruyor.avi
“Saldırıya uğramış gibi yapalım”
saldırı sonrası rework yapalım.
-
Babası öğretmen olan çocuk gibi... Gününü göremedik
-
Olur öyle ya
-
Bu sene kendine yeni şeyler katarak gel
Güldürücü trollükler bekliyoruz senden
Hayat boyu eğitim veriyoruz. Senide alalım
Ders 24: ifşa 13.05.18
aç gözünü seyret, tekrarı yok bunun
işimiz troll, efkarı yok bunun -
zeki önümüzdeki finallerde ortak öneriler sonucunda seni trollükten sorumlu travian bakanı yapmayı düşünüyoruz,
Teklifimiz hakkındaki düşüncelerin nedir ? -
zeki önümüzdeki finallerde ortak öneriler sonucunda seni trollükten sorumlu travian bakanı yapmayı düşünüyoruz,
Teklifimiz hakkındaki düşüncelerin nedir ?Avrupa şubesi açsın bence
-
-
Trollükte birine sorumlu mu olunuyormuş
Bu ara popülerim. İki siyasi parti, bir danışmanlık sonrası bir de troll bakanlığı teklifi.. @Sirius kara sihirden sorumlu bakanı dambıldor sürerse ona da talibim
eğitime önem veriyoruz, trollük konusundada eğitim vermeni istiyoruz ki bakan ol diyoruz,
Ayrıca halkımızdan bu istekleri karşılaman yönünde yoğun talep var.
Halkının istediğine sırtını dönenlerin er yada geç sonunu biliyosun zeki ya merkezi 0 landı ya asker köyü reislendi -
eğitime önem veriyoruz, trollük konusundada eğitim vermeni istiyoruz ki bakan ol diyoruz, Ayrıca halkımızdan bu istekleri karşılaman yönünde yoğun talep var.
Halkının istediğine sırtını dönenlerin er yada geç sonunu biliyosun zeki ya merkezi 0 landı ya asker köyü reislendibir ara da dernek açmışlardı..
Animals eleme-final gelecek mi ona göre görev alırım
-
bir ara da dernek açmışlardı..
Animals eleme-final gelecek mi ona göre görev alırımelemeye bilet almaya gelicez, finalede ekipler ikna olursa oynarız, olmazsa gelmeyiz, insanlara boş sözler verip emeklerini hiç etmek bize göre değil
finalde sana özel görevlerimiz var kabul edersen -
elemeye bilet almaya gelicez, finalede ekipler ikna olursa oynarız, olmazsa gelmeyiz, insanlara boş sözler verip emeklerini hiç etmek bize göre değil
finalde sana özel görevlerimiz var kabul edersen
önceki elemede 7 italyan banlatmıştım tek seferde. Tüm türkler ikna olsun ben tüm dünyayı trollerim
Bu sefer hükümeti zaharya kuracakmış
-
Ve ve ve yine ben
Nörüyonuz gençler
-
Alin bunu burdan