Minden ami rossz történt velem a játékban

📝Farewell to Forums📝

The forum is currently in read-only mode that will last till July 07th, 2021.

You will find news and all relevant information about the game in our Travian: Legends blog.
For live conversations and interaction with the community join us in official Travian: Legends Discord server.
 • Én nem így látom. Igenis vannak olyan emberek, akik harcolni és győzni szeretnek. Ezért játszanak, számukra ez okoz örömet. Mivel ez egy harci játék, így erre lehetőség van és ő él vele.
  Jó persze, van ennek egy másik oldala is, ha valakit megkérnek vagy megpróbálnak meggyőzni szép szóval, akkor talán illik megfontolni a játékostárs kérését.

 • A Travi azóta haldoklik mióta válság volt/van és az új aranyrendszer be lett vezetve.


  Válság: Amikor volt a világválság, az sajnos a magyarokra is nagyon kihatott(saját bőrön való tapasztalat) és sokak 8 órás munkáról 12 vagy esetleg még több órás munkát kellett keresniük a több pénz miatt, így az embereknek ergó nem hogy játszani élni sincs idejük.Nekem is emiatt volt 2 év kihagyás anno.


  Az új aranyrendszer meg egyértelműen taszítja a játékosokat(ezen belül tartozik licit stb) . Bár én ezen téren nem panaszkodhatok, csak látom azt, hogy mi mekkora előnybe szoktunk kerülni ha nem kevés pénz belefektetünk. Külföldi országokban valószínűleg jól működik, de itt magyarba ez esélytelen.


  Az pedig hogy katáznak könnyen kivédhető. 4-6 hős esetleg kis védelem, fal húzása. Ez inkább aktívítástól függ.
  Lassú szervereken mindig kevesen vannak már évek óta, a fene sem szenved 300 napot :D De nyílvánvaló, a speeden is játékos hiány van és lesz is.


  Kezdők érdekében meg nem nagyon lehetne mit tenni. Ha kedvezel a kezdőknek akkor a profik is kihasználják, hogyha akkora a kedvezmény. Így a kezdő aki nem tudja még 100%-an hogy mit és hogyan kell tenni, ellenben a profi azt a + előnyt még jobban kihasználná, ergó kezdő játékos még nagyobb hátrányba lenne.


  Rossz egy helyzet, igazából nincs olyan ötlet amivel magyarba visszalehetne hozni a szerverenkénti 10-20k játékost. Lehet a török kollégákat meg kellene erről kérdezni, mert náluk nagyon megy az ipar.


  D.

 • Ebben is van sok igazság, de azt is hozzá kell tenni, hogy számtalan új játék indult a travian virágkora óta és ez megosztja a játékos közönséget.

 • Mi rossz történt velem a játékban? Megismerkedtem sok olyan emberrel akikkel nem kellett volna, sokszor :) Rengetegszer elárultak, becsaptak megcsaltak elhagytak, kirúgtak a klánjaikból, de végeredményben minden rossz után jött valami jó is, csak épp nem azonnal. A travian egy lassú unalmas játék amiben a legidegőrlőbb kivárni még valaki rászánja magát a következő lépésének megtételére. Ez alatt én gyakran elunom magam itthon, aztán ami rossz dolog történt még velem, az a már említett bannolás fizetett szervereken való szórakozás a multi hunterek által, amire pénzt is adtam és mégis törölték a felhasználóm??? Ha te fizetsz valamiért és aztán még azt is elveszik amid volt azzal végül is meglopnak, de ezek már nagyon régi esetek, persze erre is van magyarázat, mert nem tartottad be a játékszabályokat... És ennyivel általában el is intézik a multi hunterek, de sokat vitatkoztam velük. Pedig az egésznek nem volt semmi értelme, mert a játék úgyis nekik biztosított mindig igazat, és gyakran éltek hatalmukkal, biztos gondolták, hogy majd megtanulom tisztelni őket ha elveszik azt a kicsit is amim volt, biztos gondolták, majd értékelem ezt és tanulok belőle, hát igen, értékeltem és tanultam belőle, Sok olyan dolgot megtanultam idestova 10-12 vagy tudom is én már mennyi év alatt arról mit látnak és mit nem a multik, és hogy egyes játékosok milyen pofátlanul tudnak csalni, nem köpök be senkit, mert nem, csak mondom, hogy a multi hunterek igazságtalansága mellett ez lehet a másik ok, amiért beszűkült a magyar travian szerverek lakossága, és ha már 3 a magyar igazság a harmadik rossz dolog ami történt velem, az a nők miatt volt, mert rengeteg olyan nővel ismerkedtem meg a játékban akikkel nem kellett volna, és előre is elnézést kérek attól a kevéstől akikkel mégis jóban vagyok mindezek után, de a legtöbb nő aki ezzel a játékkal játszik eléggé ágrólszakadt... :(

  Nem kértem, mégis megérkeztem, maradok míg tehetem, majd mikor felemeltek, rögtön utána el is temettek, végül odafentről lenézek rátok, közben pedig eltapossátok az emlékem...

 • Sziasztok! Frissen regisztráltam ezt a topikot láttam meg elsőként :D Hát nem tudom, én azért teszek egy próbát :)