Patchnotes

 • Kedves Játékosok,


  Gyakran kapunk kéréseket tőletek a kereskedelmi útvonalak átdolgozásával kapcsolatban. Tudjuk ennek a funkciónak a fontosságát, és dolgozunk rajta. Szeretnénk egy kis változtatást bevezetni, amely hamarosan minden játékvilágban megvalósul, és hisszük, hogy ez kényelmesebbé teszi a kereskedelmi útvonalak használatát.


  Mi változik?

  • A kereskedelmi útvonalak beállításánál két lehetőség közül választhatsz:
  • A küldés és a szállítás (ezt a részt pontosan nem értem :S), hogy a szállítások még pontosabbak legyenek és kevésbé függjenek a célfalu távolságától.
  • Beállíthatsz időt percre pontosan, amikor a kereskedő elkezdi az utazást (vagy az érkezésre pontosan).
  • A létrehozott kereskedelmi útvonalon az indítás helyett az időzítés lesz, amely megmutatja a kereskedőid szállítási idejét.


  Így fog majd kinézni:


  trade_routes.jpg


  Mikor kerül bevezetésre?


  Az első szerverek már jövőhéten (február 18-24.) megkapják, de a hónap végéig mindenhová bevezetésre kerül. A részletesebb telepítési tervet majd itt olvashatjátok, amint megvannak az adatok.


  Fontos!


  A frissítés után a már meglévő kereskedelmi útvonalakban nem feltétlenül, de lehetséges, hogy hibás időre állnak be. Kérjük, hogy ellenőrizzétek és szerkesszétek majd újra az útvonalak időpontjait. Ne feledjétek, hogy az útvonal az aktuális időzónát veszi figyelembe!


  A Travian Legends csapata