solved bugs

The blacksmith once again looked at the parchment a visitor had just given him.
There was nothing particularly unusual about this order – to decorate armor and a weapon with an emblem... ⚔️ #ShadowEmpires

Curious to know more? ➡️ Follow the story!⬅️

 • Terve Tume, ja pahoitteluni näistä öisistä takkuiluista. Ne häiritsevät joitakin pelaajia, ja tekninen puoli työskentelee virheen parissa parhaillaan. Toivottavasti ensi yönä grafiikat jo latautuvat normaalilla vauhdilla.

 • Hej,


  Jeg har flyttet din tråd til fejl og serverproblemer.


  Har du prøvet at slette cache?


  Skulle virke i de fleste browsere:


  1. Tryk på Ctrl+Shift+Delete
  2. Vælg Clear Cache / Slet Cache
  3. Vælg hvor langt tilbage man vil slette, som regel bør man vælge altid hvis man ikke kan huske hvornår man sidst slettede cache.
  4. Klik derefter på Slet/Ryd Data.

  ridder_huma_sig.png


  Members of the Travian Team works on a voluntary basis and are therefore not available 24 hours a day.

  Post was edited 1 time, last by Ridder Huma: cache vejledning ().

 • 10.7 noin kello 17.00 tuli päivitys, minkä tarkoitus oli korjata jotain helvetin puolustuspisteiden laskemisia. En tiedä pisteistä, mutta tämän jälkeen ei ole toiminut ainakaan allekirjoittaneella herolle kamojen vaihtaminen eikä npc. Historia ja välimuisti on tyhjätty, joten sitä on turha tulla edes ehdottamaan virheiden korjaamiseksi.


  Edit. Katsoin innoissani että kultapromo on ilmaantunut, mutta eihän sekään paska toiminut, vaan kun klikkasin kolikkoa, niin välähti sama tyhjä ruutu näkyviin. 1049274fd4f2eff2a00a242618dcae5f

  Post was edited 1 time, last by harryh ().

 • Muutama yhteydenotto tulikin tukeen, ja olen pahoillani että pikapäivityksestä seurasi muita virheitä peliin.


  Jos välimuistin ja evästeiden tyhjennys ei riittänyt, niin suosittelen vielä kokeilemaan toisella selaimella - tai nykyistä selainta incognito tilassa. Sen jälkeen kannattaa ottaa yhteyttä pelitukeen ja kertoa virheistä.

 • Välimuisti ja evästeet tyhjätty, mutta ei ollut apua chromen kanssa. Incognito tilassa toimi, mutta eiköhän tuon pitäisi toimia ilmankin? Ja jos selainta en edes vaivaudu vaihtamaan, koska sama mitä incognitoon, eli pitäisi toimia päivityksen jälkeen kuten ennenkin.


  Edit. Kas kummaa. Viestin kirjoituksen jälkeen kaikki yllättäen alkoi toimia kuin se kuuluisa junan vessa. Korvauksien perään lienee turha edes kysellä, kun eihän tuo bugi kestänyt kuin 24h

 • Aika hankala sanoa mistä siinä on mahtanut kiikastaa, onko Chromen muistiin jäänyt jotakin rönää vai ei.


  Toista selainta testaamalla saa selville koskeeko vika tiettyä selainta vai onko vika pelissä, ja tämä tieto taas auttaa tuen puolella ja teknisen tuen tyyppejä. Pääasia on tietenkin, että suosikkiselaimella pystyy pelaamaan aina lopulta.

 • Jeg kan stort set intet efter den nye opdatering, har andre samme problemer?


  Jeg kan ikke købe guld, kan ikke komme ind på dagens belønninger, kan ikke forny min pluskonto, kan ikke lægge 25% råstoffer på.


  Den er helt gal efter den her opdatering der lige er blevet lagt på. Kan heller ikke veksle guld...


  dk4 /FTF

 • Terve @Kaito Kid


  Laittaisitko virheestä viestin pelitukeen, jos tämä seuraava ei korjaa vielä sitä:


  Kun koitat vaihtaa resursseja NPC-kauppiaalla, jätä vähintään 1 satunnainen resurssi vaihtamatta ja klikkaa "jaa jäljellä olevat resurssit". En muista tarkkaa sanavalintaa, mutta tiedät luultavasti painikkeen :)


  Tämän pitäisi auttaa ainakin siihen saakka, kunnes seuraava pelipäivitys tulee bugikorjauksineen. Jos ei auttanut, tai kyse on jostakin muusta, niin olethan pelitukeen yhteyksissä.

 • Jätin sinne sen yhden resun mutta ei toiminu, pari kertaa loggas ulos ja sisään niin alkoi toimia. Alkoi sitten toimia. On aiemminkin tehnyt, joten jos voit vinkata että tällänen on mahdollinen virhe niin ehkä joskus korjataan päivityksessä :)

  Kuka mulkero poisti miun vanhat tunnukset 8|

 • Serveri jota pelaan on Path to Pandora.

  Ongelmani selittyneen seuraavaan kuvan avulla ja toivon siihen ripeää korjausta.


  42d6b77780b8df603fa6346a1e12af17


  Sotavoimasijani maailmalla, sekä liittoumassa ovat ilmoitettu väärin. Ongelma taisi ilmetä, kun yhdistelin joukkoja kylästä toiseen.
  Olen muuttanut lähes kaikki tiedot, jotka voidaan yhdistää minuun, lukuun ottamatta vääristyneitä sotavoimasijoja.

 • Hei possujuna.


  Kyseessä vaikuttaisi olevan jo korjattu bugi, joka vain odottaa asennusta.  TRAIVBXXIV-6357 - The offensive strength rank is now correctly displayed after troop merging.


  Koko muutoslokin suomennos saapuu lähipäivinä. Päivitys on tulossa jo huomenna.

  AA_SMOD_Sig.png

  Post was edited 1 time, last by Sove ().

tg_TL-DQ4_970x250_181126.jpg