Najveća spam tema

 • jedno pitanje ako itko vidi i mozda odgovori.


  Igrao sam Travian dosta, najvise prije 4-5-6 godina ,t4 verzija , i jos tada je bilo dosta dobre ekipe za zaigrati.
  S obzirom na sve promjene do sada u Travianu, i vidljivo je da nema skoro nista igraca vise.
  Sada S1 broji 4-5 saveza tj 250-300 igraca.


  Pitanje je : Gdje su svi? Jeli stvarno vise nitko ne igra Travian radi svih promjena, jesu li se mozda prebacili na neke druge strane servere gdje je vise igraca?

  Mislim da dođe do zasićenja, ali i sukoba kao i razočaranja. JA sam igru započela na samom početku, i kao što kažeš bilo je dobre ekipe i jako puno društva...ALI, da bi igrao igru kako spada i pratio sve, treba puno vremena i angažmana. Znam mnoge koji su tako bili jako puno na travianu aktivni, a zanemarili svoje privatne živote, obitelj, posao, fakultete, školu i sl. Stoga smatram da nije problem što se sama igra unaprijedila :)

 • Da nam puste jedan server prvu verziju traviana (vise ni ne znam oznaku) sigurno bi dosta igraca doslo odigrati taj server. Ovo tvrdim, jer od mojih prijatelja bar 20-ak to zeli.

  Svako poboljsanje nosi sa sobom i sve vecu potrosnju golda, ali samim tim i iziskuje sve vise vremena potrebnog za igru. Mislim da se potrosnja golda ne bi u globalu smanjila ako bi se na serveru pojavilo 3-4x vise igraca nego sto je sada.