Ima li ijedan balkanski server da se nekoga nekrivi da suradjuje s mh?

Trenutno stanje na bax serveru
-
- Speed 3x
- Nikola
-
-
ali gledaj sejtane kad jeste tako svi znamo ko sve koristi bota i skripte i ta sranja i on znaci zade samo po barabe i cpb banuje a ne dira za likove koje se zna da muljaju,nije posteno.
-
Treba znat muljat na posten nacin da te ne uhvate,a to da se koristi bot nije strano ni tu ni na bilo kojem drugom serveru pa bilo je i u WAR-u bananih naloga a ima ih i sad
-
ja predlazem sebe za admina baxa haha.
-
ja predlazem sebe za admina baxa haha.
hahaha ma da pa da si natuces nalog goldom
-
imaju ne bitni likovi a tipa igraci kao teska prica koji sto posto sebi dosad isklikao 50 multica i farm nalga koji ima 20 komada i onoliko napljacka ress de reci jeli to posteno,tb admin kad oce da ufati moze nema sanse da mozes da sakrijes i da muljas da te ne moze skontati znaci to je samo njegova volja oce li te banovati
-
sejtan jedini normalan lik u war
-
ma jel to mate online?
-
izgleda mate jebi im nane haha
-
imaju ne bitni likovi a tipa igraci kao teska prica koji sto posto sebi dosad isklikao 50 multica i farm nalga koji ima 20 komada i onoliko napljacka ress de reci jeli to posteno,tb admin kad oce da ufati moze nema sanse da mozes da sakrijes i da muljas da te ne moze skontati znaci to je samo njegova volja oce li te banovati
ma nema on nijednoga multica 100% mozes i ti tako pljackat da te ne banuju,...Mate kao da je u zemlju propao
-
nista mate izgleda od tebe nekad si bio cigra po ovim forumima
-
sad se nejavlja vise hahah mozda se ozenio
-
napuko mu biceps haha
-
napuko mu biceps haha
mali se previse nabildao
-
-
da napomenem da war ne kata samo cpb nego su tu i barabe
a war se fali kako je saceko offove i baca tu reporte a nece da pokazu sto im je copjku sa 1k pop svuceno selo na 200 i plus sto je pobijen sav deff ak-47 samo mogu reci sramota sta im radi 30 igraca a oni dosad jos nisu nikog skatali od tih ljudi nego se sluze varkama i imaju pomoc mh koji je jako ne pravedan i samo kika igrace cpb i baraba a ako cemo posteno trebalo bi se pola servera blokirati zbog bota i rtaznih ispomoci accu.
lp
ma napiši mi molim te koga su to skatali barabe i cpb?
doslovno dva igrača iz wara, evo i brojkama ako ti je ti teško skužiti 2
tih 30 igrača su doslovno imali 3-4 napada na war i AK-47 cijeli server a ti ih ovdje dižeš u nebesa
a war je osvojio off selo od hellgoreka i srušili mu gg za 70% popa
a kažeš da nisu nikoga skatali, znači ili lažeš ili pojma nemaš o ničemu
pobijen sav deff od ak-47?
hahaha -
pogledaj bolje savez OHR i šta im radi savez AK-47, to se zove katanje na kvadrat
pola igrača im je izgubilo gg -
vidim da ne računate godlike kao da je vaš bio
koliko se sjećam bio je u war alijansi kad je izgubio 6-7 sela i kad je katan ? -
vidim da ne računate godlike kao da je vaš bio
koliko se sjećam bio je u war alijansi kad je izgubio 6-7 sela i kad je katan ?zašto bi ga računali da je bio naš?
prešao k nama samo zato jer se naljutio jer nije dobio BO, mi ga naravno primili da zakuca svoj off u vas, a ne u nas
šta se čudiš da je skatan?
sam samcat je bio na ++ koordinatama okružen CPB-om i Barabama, to što ste ga skatali je čak odlično, nikad se nezna sa tim prevrtljivcima
čas je sa nama, sutra možda sa vama -
zašto bi ga računali da je bio naš?prešao k nama samo zato jer se naljutio jer nije dobio BO, mi ga naravno primili da zakuca svoj off u vas, a ne u nas
šta se čudiš da je skatan?
sam samcat je bio na ++ koordinatama okružen CPB-om i Barabama, to što ste ga skatali je čak odlično, nikad se nezna sa tim prevrtljivcima
čas je sa nama, sutra možda sa vamada ga mi racunamo kao naseg igraca pa da bude da smo katali naseg igraca
Valjda treba deffati sve igrace u ally, a ne samo 2 igraca