da ga mi racunamo kao naseg igraca pa da bude da smo katali naseg igraca Valjda treba deffati sve igrace u ally, a ne samo 2 igraca
Nemojte da mu zamjerite, nije on kriv sto je mnogo talentovan za ovu igru
da ga mi racunamo kao naseg igraca pa da bude da smo katali naseg igraca Valjda treba deffati sve igrace u ally, a ne samo 2 igraca
Nemojte da mu zamjerite, nije on kriv sto je mnogo talentovan za ovu igru
i ovde pusto
Mislim da nije fer treba waru jos igraca malo ih je ovako , sta broje samo 120 naloga daj jos igraca tamo
Mislim da nije fer treba waru jos igraca malo ih je ovako , sta broje samo 120 naloga daj jos igraca tamo
hahaha izgleda da nas ljudi vole
sta ste se usutili
sta ste se usutili
Nece ovi moji da pisu posto se tvoja vecina obrisala
Auu, samo 11 strana spama. Do prije 2 godine bilo preko 100 strana.
PS. Da ne citam sve, jesu opet iste teme kao svake godine?
IMA L' KOJA DA JE NIKO NECE ?!
Kakvo je stanje, ko pobjedjuje, ko ima vise defa u WW selu ?
Kakvo je stanje, ko pobjedjuje, ko ima vise defa u WW selu ?
Pobjedjuje OHR alijansa i Mango i Papaja, kako vam jos nije jasno?!
otpisali ste WAR I AK-47 previse rano
Pobjedjuje OHR alijansa i Mango i Papaja, kako vam jos nije jasno?!
Sto nisu s vama ĆPB-BARABE-FSPQR?
Sto nisu s vama ĆPB-BARABE-FSPQR?
hmmmmmmmmm, a sta i ovi igraju.... ja mislio da war, war-a , ak47 i jos onih par ogranaka pobjeđuju.... ali dobro.... mateeeeeeee pobjediti ces
hmmmmmmmmm, a sta i ovi igraju.... ja mislio da war, war-a , ak47 i jos onih par ogranaka pobjeđuju.... ali dobro.... mateeeeeeee pobjediti ces
Koji su to drugi ogranci?
Bice napeto do kraja to mogu da kazem
Koji su to drugi ogranci?
war-ww, war-b itd.... bilo ih je.....
war-ww, war-b itd.... bilo ih je.....
To je jedan koalicija
oa OHR je imao 2 puna saveza i jos jedan
barabe su imali 3 saveza
ne vidim svrhu toga sto govoris
Biloo je interesantno do trenutka kada je zombi poceo molit igrace iz svih kvadranata da mu se pridruzeeeee...hahhaha koja botina
nitko ih nije molio, sami su htjeli priječi očito nezadovoljni nečime
3 kvadranta se ujedinila protiv jednoga, a tebi je problem što je par igrača sa drugih kvadranata prešlo u war?
zapravo dva kvadranta i šuma, jer je jedan kvadrant skoro potpuno očiščen od OHR-a osim šume
nitko ih nije molio, sami su htjeli priječi očito nezadovoljni nečime
3 kvadranta se ujedinila protiv jednoga, a tebi je problem što je par igrača sa drugih kvadranata prešlo u war?![]()
zapravo dva kvadranta i šuma, jer je jedan kvadrant skoro potpuno očiščen od OHR-a osim šume
hahahhahha nije molio..al savakom igracu sto je napustio Barebe je se javiooo, pa cak i onim koji su takticki napustiliii, hvaleci se kako ima ogromne deefove po centrima prvog kvadranta i niz drugih gluposti xd