Accepterade mobil-appar

We are testing a brand new User Interface, a new background and some other small changes on our PTRx3 gameworld! 🎨
📌 PTR is the acronym of Public Test Realm. PTRs are used to test patches before we release them to the public. Unlike standard game worlds, you’re one of the first people testing a new build which can often be unstable or otherwise non-functional. Accessing the PTR and reporting bugs is one of the biggest services you can provide ❤️

➡️ Join now ⬅️

✍️ ➡️ Give your feedback about the new User Interface
✍️ ➡️ Give your feedback about the new Backgrounds
 • Kära spelare!


  På senare tid har vi mottagit många frågor angående Travian-appar att använda på era mobila enheter. Det finns vissa orsaker till varför vi inte har en officiell app för vårt spel. I första delen av vår #AskTravian-video svarade vår Game Director på denna fråga och förklarade de svårigheter som Travian: Legends möter, när det gäller en app med full funktionalitet. Vi vill tala om att vi förstår hur viktig denna fråga är och just nu jobbar våra spelutvecklare med att anpassa spelet till mobila webbläsare.


  Hur som helst, vi vill informera er om att det finns 2 appar som just nu är accepterade av vårt spel.


  Dessa är:


  Så länge som dessa appar inte innehåller några funktioner som gör saker som du inte kan göra på din dator med en konventionell webbläsare eller som automatiserar sådana handlingar som vi kallar för spelskicklighet (tex att skicka vågor som landar på samma sekund), så är dessa appar accepterade.


  Alla andra appar är strängt förbjudna och kan leda till omedelbar avstängning och bestraffning för regelbrottet.


  Om statusen för dessa appar ändras i framtiden, så kommer vi omedelbart att informera er spelare så ni kan sluta använda dessa appar och anpassa ert spelande i enlighet med de nya spelreglerna.


  Ert Travian: Legends-team