Aplicații pentru mobil tolerate

📝 Update to the General Terms & Conditions 📝

We've recently revised our General Terms & Conditions to the current legal and statutory situation as well as the range of services currently offered by Travian Games. More information can be found here. ➡️ LINK
 • Dragi jucători,


  Am primit numeroase întrebări referitoare la aplicațiile Travian pe care le puteți folosi pe dispozitivele mobile. Există anumite motive pentru care nu avem încă aplicații oficiale pentru jocul nostru. În primul episod #AskTravian directorul jocului a răspuns la această întrebare și a explicat care sunt dificultățile cu care se confruntă Travian: Legends atunci când vine vorba de o aplicație cu o funcționalitate completă cross-platform. Dorim să spunem că înțelegem importanța acestei întrebări. În prezent, echipa noastră de dezvoltatori lucrează la adaptarea jocului pentru browserele de pe dispozitivele mobile.


  Cu toate acestea, există două aplicații care sunt tolerate în prezent pentru jocul nostru. Acestea sunt:


  Atât timp cât aceste aplicații nu conțin caracteristici care ar reproduce ceva ce nu poate fi realizat pe calculator într-un browser obișnuit, sau ar automatiza anumite acțiuni pe care dorim să le considerăm drept abilități ale jucătorilor (cum ar fi trimiterea atacurilor în aceeași secundă), aceste două aplicații sunt tolerate.


  Dacă stadiul aplicațiilor menționate mai sus se va schimba (indiferent de motiv), vă vom informa, pentru ca voi să încetați să le folosiți și să vă ajustați modul de conectare conform regulamentului de joc.


  Folosirea oricărei alte aplicații este interzisă și va rezulta cu blocarea imediată și penalizarea contului în joc.  Echipa voastră Travian: Legends

  yaenera.png

  Post was edited 3 times, last by Yaenara ().