Getolereerde mobiele applicaties

🔥 Vote your LOT2020 candidate 🔥
The voting phase ends, Sunday, March 1st at 23:59 GMT+1. ➡️ TO THE SURVEY ⬅️

 • Beste spelers,


  Onlangs hebben we veel vragen ontvangen over Travian-applicaties die je kan gebruiken op je mobiele apparaten. Er zijn bepaalde redenen waarom we nog steeds geen officiële (app)voor Travian: Legends hebben. In de eerste aflevering van onze #AskTravian-video beantwoordde de gamedirecteur deze vraag en legde uit wat de uitdagingen zijn waar Travian: Legends voor staat wanneer we spreken over de app met volledige platformonafhankelijke functionaliteit. We willen zeggen dat we het belang van deze vraag begrijpen en momenteel werkt ons dev-team aan het aanpassen van de game aan de mobiele browsers.


  We willen je echter laten weten dat er 2 apps zijn die momenteel worden getolereerd door onze game.


  Deze zijn:
  []Travile voor iPhone


  []TravMobi voor Android


  Zolang de apps geen functies bevatten, die iets reproduceren die je niet op een normale browser kunt uitvoeren, of acties automatiseren die we willen tellen als spelersvaardigheden (zoals versturen van troepen binnen één seconde versturenenz.), die apps worden getolereerd


  Alle andere toepassingen zijn ten strengste verboden en kunnen leiden tot een onmiddellijk ban met bijhorende straf.


  Als de status van die applicaties in de toekomst om welke reden dan ook verandert, zullen we alle spelers onmiddellijk op de hoogte brengen, zodat men kan stoppen met het gebruik van die applicaties en de gameplay aanpassen in overeenstemming met de spelregels.


  Met vriendelijke groet,
  Jouw Travian: Legends team

 • Alleen travile is op dit moment toegestaan en is op eigen risico. De eigenaar heeft inmiddels diverse dingen aangepast en ondersteunt de app niet meer zoals voorheen. Mochten er problemen mee zijn dan kunnen we dit niet oplossen.

 • Dank voor je antwoord. Jammer dat er geen app meer beschikbaar is voor Android. Leek me in ieder geval een stuk overzichtelijker te zijn dan nonstop alles te moeten vergroten om te zien wat/hoe het is. Althans toch volgens de schermafdrukken die beschikbaar waren voor de app op zich.


  Gelijk hoe, bedankt voor het gegeven antwoord en verduidelijking hieromtrent. Hopelijk komt er vroeg of laat toch terug een app voor te kunnen gebruiken op Android wat het voor de mobiele gebruikers vlotter maakt om het te spelen zoals dit ook is op computer/laptop.

  Hope for everything. Expect nothing.

 • We zijn op dit moment bezig met de smartphone optimalisatie en deze verder te ontwikkelen en verbeteren. Een daadwerkelijke app heb ik helaas geen informatie over.


  Groeten,

  Minke