Ανεχτηκά mobile apps

 • Αγαπητοί παίκτες!


  Πρόσφατα λάβαμε έναν αριθμό ερωτήσεων σχετικά με Travain εφαρμογές που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε στις κινητές σας συσκευές. Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που δεν έχουμε επίσημη εφαρμογή για το παιχνίδι. Στο πρώτο επεισόδιο του #AskTravian video ο Διευθυντής των Παιχνιδιών απάντησε στην ερώτηση και εξήγησε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Traivan: Legends όταν για την εφαρμογή που θα λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες. Θέλουμε να αναφέρουμε ότι κατανοούμε πόσο σημαντική είναι αυτή η ερώτηση και αυτήν την στιγμή, οι προγραμματιστές μας δουλεύουν για να εντάξουν το παιχνίδι στους,mobile browsers.


  Ωστόσο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχουν ήδη δυο εφαρμογές που γίνονται ανεκτές στο παιχνίδι.


  Αυτές είναι οι:  Όσο αυτές οι εφαρμογές δεν περιέχουν καμία δυνατότητα που αναπαράγει κάτι που δεν μπορεί να όπως πραγματοποιηθεί στον υπολογιστή σας σε έναν κανονικό browser ή κάποιες αυτοματοποιημένες ενέργειες που θα θεωρούσαμε ικανότητες παικτών (όπως αποστολή πολλαπλών επιθέσεων το ίδιο δευτερόλεπτο κ.λ.π) αυτές οι εφαρμογές είναι ανεκτές.


  Οπουδήποτε άλλη εφαρμογή απαγορεύεται και θα οδηγήσει στο κλείδωμα και την τιμωρία του λογαριασμού.


  Αν η κατάσταση αυτών των εφαρμογών αλλάξει στο μέλλον για οποιονδήποτε λόγο, θα ενημερώσουμε άμεσα τους παίκτες ώστε να πάψουν να χρησιμοποιούν αυτές τις εφαρμογές και να προσαρμόσουν το παιχνίδι τους ώστε να ακολουθεί τους κανόνες του παιχνιδιού.


  Η ομάδα του Travian: Legends

  The post was edited 3 times, last by ixydakis ().