Снежна битка

 • Драги играчи! Нова година ускоро стиже и желимо да је прославимо са вама уз наше традиционално грудвање!  Напуните ваш катапулт грудвама и гађајте снежну тврђаву! Можда баш ви будете имали среће да освојите главну награду – ковчег са 300 злата?


  Ево како се игра:
  Табла личи на ону која се користи у шаху, а ми смо сакрили награде испод неких поља. Награде које смо сакрили испод тих поља су:
  • 3 додатне авантуре
  • 3 дневне награде за 100 поена
  • 2 ковчега са 30 злата
  • 1 ковчег са 100 злата
  • 1 ковчег са 300 злата (главна награда)


  Све што треба да урадите је да изаберете једно поље и напишете одговор у овој теми (на пример F3) до 23. децембра у 14:00.
  Награде ће бити додељене пар дана након откривања поља.


  Напомене:
  1) Можете написати само ЈЕДНУ поруку са ЈЕДНИМ координатама. Остале поруке ће бити обрисане.
  2) Награде можете добити на било којем серверу на нашем домену.
  3) Игра се завршава 23. децембра 2017. у 14:00. Након тога ћемо отворити сва поља на табли и треба ће нам неко време да проверимо ваше одговоре, али потрудићемо се да то буде што пре.
  4) Главна награда (300 злата) може бити освојена само једном – први играч који напише тачне координате ће је освојити. Све остале награде се могу освојити више пута у случају да различити играчи изаберу исте добитне координате.
  5) Дневне награде за 100 поена не могу бити додељене на серверима који трају краће од 10 дана. Потребно је сачекати мало или заменити награду за 30 злата која може бити одмах додата.
  6) Не заборавите да напишете име вашег налога и сервер на којем играте! Ако још увек немате налог, али планирате ускоро да поченете напишите напомену – "тренутно не играм" и награда ће вас чакати најкасније до 31. јануара 2018!


  Желимо вам срећну Нову годину!


  Ваш Travian: Legends тим