Travian predlaga

 • lahko bi naredili posebna serverja:
  -10.000.000 speed bi bil zanimiv ☺ in kar donosen ce bi bil popularen...
  -server brez golda, s tem mislim da bi bil gold samoda ga ne mores kupit. :D


  Lp

 • Obstajajo fake travian serverji z takimi hitrostmi, probaj it tja pa bos videl, da je drek od dreka, ko ima nekdo v roku ene ure 100 vasi in 50 miljard offa.


  Skratka čista beda.

 • Druga ideja mi je dejansko zelo všeč, potem se ne bi več šlo kdo vloži več denarja (in nabavi več pergamentov :D ), ampak bi dejansko aktivnost in premišljena igra. Seveda bi potem bilo treba tudi odstraniti dražbe, ali pa samo preprečiti pretvorbo srebra v zlato, ali pa preprosto odstraniti vse herojeve predmete.

 • Druga možnost je odlična, se je tudi že dostikrat pojavila ta ideja... Sicer brez plačila logično ne gre, TravianGames to igro dela zaradi profita... Neka ideja je bila, da bi vsak plačal določen znesek bodisi na začetku serverja ob registraciji ali pa vsak mesec, bi pa potem vsi dobili isti znesek golda s katerim bi morali igrat (npr. vsak mesec 600 golda).


  Dobra stvar je ker bi se izločilo razne butce ki običajno v dražbe vlagajo gore denarja (no sej resnici na ljubo travian živi na račun njihove neumnosti, pa še kdo zraven 8) ), zdaj pa s tem ne bi mogli več delati nobene prednosti pred ostalimi. Prav tako bi se v veliki meri rešili tone multijev in podobnega, ker zdaj bi bilo dejansko treba plačat za račun (sicer kakšnega bi si sigurno še kdo privoščil brez problema).


  Problem bi znal biti koliko igralcev bi na takem serverju nabral, prav tako pa je treba računat da bi težko privabil nove igralce in pa razne noobe, torej farm v bistvu ne bi bilo.

  Od 2018 na zasluženem dopustu :saint:

 • Dovolj bi bilo, da bi enkrat zagnali še en clasic server. Ko si izbiral, katera enota bo heroj, ko ni bilo dražb, ni bilo izmikanja, gold je bil samo za npc, 25% plusa pri surovinah in takojšnje dokončanje zgradb. Mislim, da bi bilo dovolj. Brez veder, brez mazil, brez pergamentov, brez dnevnih nagrad..... Pa z omejenim številom računov, kar niti nebi bil problem, glede na sedanje stanje. In po določenem času zaprt za nove igralce. Ko se je v kovacnici nadgrajevalo posebej oklepe za deff ali off.