Winnaars NLX - December 2017!

 • Beste spelers,


  Lang geleden, op 28.09.17, werd rond 06:00 de eerste steen door Lily Duncan. Sindsdien zijn ze bezig geweest met de voorbereiding van het bouwen van iets geweldigs en vandaag, 27.12.17, is het dan eindelijk zo ver.
  Omstreeks 15:36 bereikte het WereldWonder niveau 100 en kon de wereld het prachtwerk aanschouwen dat waarschijnlijk het grootste en meest formidabele gebouw dat gebouwd is in de gehele Travian geschiedenis sinds het vallen van het Natariaanse rijk.

  Samen met de alliantie Duncan was Lily Duncan de eerste die het bouwproject kon afronden door miljoenen grondstoffen te spenderen en het te beschermen met honderdduizenden legers tegen de vele kwaadwillende legers.


  Ze hebben daarom terecht de titel "Winnaar van de server" verdiend.


  Uiteindelijk was Incognito toch wel diegene die over de meest verbluffende hoeveelheid inwoners heerste, gevolgd door redlike op de tweede plek en op de derde plek staat LEVIATHAN.


  De machtigste en meest angstaanjagende generaal was Incognito gevolgd door Beerkings en Temper. Chained Slave was de meest genadeloze verdediger die de vijandelijke troepen slachtte bij de poorten van zijn/haar dorpen. Hij of zij wordt gevolgd door Ballenbak84 en Meric die mooie tweede en derde plaatsen bezetten.


  Wij van de Travian.nl crew willen jullie allen bedanken die tot het eind volhielden en tevens bedanken voor alle leuke momenten die we met elkaar hebben meegemaakt.


  Met vriendelijke groet,
  Jouw Travian: Legends Team

 • Ohh eindelijk t bericht van een server die vorig jaar is afgelopen.


  deze grap moest gemaakt worden natuurlijk

  Gefeliciteerd dan maar aan de winnaars.


  “It’s better to be infamous than never to be famous at all”
  -Roger Stone

  Gezelligste forummer: ik durf het bijna niet toe te geven, maar ja, ik heb hier op BlaxXx gestemd :$ Omdat ie humor heeft. En omdat hij een berisping af en toe best begrijpt ;)

  :love::love: