2017 legjobb klánja jelöltjei

 • Ki kapja a díjat? 75

  1. Bogyókák (16) 21%
  2. Red Dragons (16) 21%
  3. CNQ (11) 15%
  4. Viking (8) 11%
  5. Immortal (7) 9%
  6. CN (6) 8%
  7. Vatos Locos (3) 4%
  8. Special (2) 3%
  9. SS (2) 3%
  10. Sárkány Alakulat (2) 3%
  11. Victrix (1) 1%
  12. NEO (1) 1%
  13. TURUL (0) 0%
  14. Villám (0) 0%
  15. Blood SP (0) 0%
  16. Ancient Empire (0) 0%
  17. RDK (0) 0%
  18. Ø (0) 0%

  Itt adhatod le jelölésed a 2017 legjobb klánja kategóriában.

  Post was edited 2 times, last by Gyevocska ().

 • Sziasztok!  A Red Dragons, azaz Re.D. klánt több mint tíz évvel ezelőtt, azon az ominózus kőkupacos s5 szerveren alapították Zoli1108 és társai. Legalábbis én akkor találkoztam velük először.


  A Re.D. már azon a szerveren is (ahol még több ezer játékos volt) a top klánok egyike volt és csak egy árulás miatt nem lett övéké a győztes csoda.


  A Re.D. azóta több szerveren is megfordult, véres harcok, szervergyőzelmek kísérték végig az útját.


  Előkereshetném a statisztikákat, linkelhetnék nektek csodálatos szervergyőzelmi videókat, de nem teszem, mert a Redet nem a győzelmei miatt javasolom a díjra, hanem a tagjai miatt. Azokért az emberekért, akik elérték azt, hogy a Re.D. név tiszteletet ébresszen abban, aki meghallja. Azokért az emberekért, akiknek legnagyobb erénye az összetartás, a kölcsönös segítségnyújtás, az elesettek felkarolása, az önzetlenség, ami természetesen nagyon jó játéktudással és stratégiával párosul.


  Természetesen tagok jöttek, tagok mentek, de egy aprócska mag megmaradt. Ők egymásért játszanak és igyekeznek az évek folyamán felhalmozott tudásukat átadni az újaknak.


  Szerintem nincs olyan volt Redes aki ne lenne büszke arra, hogy tagja lehetett a klánnak.


  Az évek folyamán nagyon sokan abbahagyták a játékot a régi nagy harcosok közül, de azok, akik maradtunk visszük tovább a Re.D. szellemét és ha beregelünk valamelyik szerverre hamar híre megy és egyre másra jelennek meg a régiek.  2017-ben a Re.D. nem indult önálló klánként, sok volt az új tag ezért új nevet is vettünk fel, NEO azaz Nomen est Omen néven nyertük meg a ts20-as RoA szervert. És mint a szervergyőzelemből is kiderült a NEO méltó utódja lett a Re.D.-nek :)  Ha ezt a díjat „In memoriam” is oda lehet ítélni, akkor a ReD Dragons lenne a javaslatom a fent leírtak miatt, ha csak olyan klánnak lehet, amelyik 2017-ben ott volt valamelyik szerveren, akkor utódjának a NEO-nak szeretném kérni.  Köszönöm!

 • Szerver: HU3
  Klán: Victrix


  Profi csapat, profi vezetéssel. Már az elején látszódott, hogy mik a tervek. Minden el lett mondva, meglepetés nem volt. A vezetés végig kikérte a játékosok véleményét. Mindenkire lehetett számítani. Kellemes csalódás volt újra egy olyan klánban játszani, akik ennyire tudnak csapatban együttműködni.


  Ennek a csapatjátéknak lett az eredménye a szerver győzelem, melyet a szövetségesekkel karöltve hoztunk össze.
  Remélem lesz még szerencsém velük játszani egy másik szerveren.


  Még egyszer köszönöm az élményt!


  Üdv,
  Ichi

 • Gold Co.-ra szavaznék itt.
  Tudom,hogy mindig egymás ellen mentünk de ettől függetlenül a legkomolyabb ellenfelek ők voltak.
  A támadások szervezése és a precizitás példátlan számomra,sehol nem láttam még ilyen szintű csapatmunkát.
  Szerintem mindenki ismeri a nevüket,nem nagyon kell magyarázat.

 • Sziasztok.


  Azt gondolom, itt csak egy klán szerepelhet, s az nem más, mint a: GOLD Co.


  Magyar szinten nincs ellenfele, nincs klán-, aki felvehetné vele a küzdelmet. Bár sokan valótlant állítanak a klánról, és próbálták szabotálni a sikerét, ez soha nem jött, és nem is fog összejönni....


  Kimondottan kifinomult csapatjáték, kiváló egyéni megoldások, valamint páratlan szervezettség jellemzi őket ! A támadásaik halálosak, a védéseik egyszerűen hibátlanok. Mindezek mellett, megvan bennük az, az a megmagyarázhatatlan érzék, a legyőzhetetlen gén. Olyan játékosok alkotják, akik önmagukban is életveszélyt jelenteken a szerverekre. A háború hajtja őket, amitől felpörög a vér, ami úgy söpör végig az ereiden, mint az árvíz. A harcok, a brutalitás. Egyre közvetlenebb kapcsolatba kerülnek a bennük rejlő akarattal, a tervvel, amit követnek. Ha harcolnak, megszűnik minden. Eltűnik a külső és a belső. Nincsenek korlátaik. Nincsenek határaik. Eggyé válnak a háborúval, a harcokkal. Nincsenek példák, saját maguk a példa. A háború példaképe. Minél nagyobb a káosz, annál jobban eligazodnak benne. Nem mérlegelnek, nem fontolgatnak. Nem keresnek kibúvókat...


  A 2017.-es évet tekintve, 2 szervert nyertek, az s3-at, majd a speed szervert:
  HU3 - 2017.02.13.
  HUX - 2017.06.19.


  Egy "kis" összefoglaló a klánról:
  https://www.youtube.com/watch?v=Pp9NEU9M0pY


  *


  A múltba nem szeretnék különösebben visszamenni, hisz kevés az a játékos, akik abból az időből megmaradtak. Akik ott voltak a kezdetekkor, azok jól tudják, hogy honnan jött ez a klán, és honnan nőtte ki magát, egy olyan szintre, amit nemzetközi szinten is elismernek. A travian meghatározó ikonja....


  Nem az aranyért, de a címnek itt a helye!

  ƓƠLƉ Ƈŏ. ȚŏțǻɭŴǻȓ

  External Content www.youtube.com
  Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
  Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.


  „Engem nem érdekel a sulitok, a nevem rég tananyag!”

  Post was edited 1 time, last by Baddy - ().

 • Gold Co.


  Nem igazán értek egyet a játékstílusukkal, illetve egy-két tagjuk megnyilvánulása túlmutat a jó ízlés határain, de ha racionálisan nézem a helyzetet jelenleg ők a legjobb Magyar klán.


  Akik már játszottak ellenük, azok tudják, milyen több hónapon keresztül, közel minden este a gép előtt ücsörögni várva a támadásaikat és reménykedni, hogy jó helyre védtek.
  Akik még nem mentek ellenük, azoknak csak azt üzenném, hogy ha izgalmas szerverre vágytok, akkor regeljetek be ellenük, biztosan nem fogtok unatkozni. :)


  /egy védő véleménye/

 • Azt hiszem lekéstem a jelöléssel, mégis megemlítem úja:


  A legjobb klán csak egy lehet az pedig a Gold Co. és nem, nem vagyok elfogult.
  A legelsô speed szerver óta játszom, (nem csak speeden és nem csak magyaron) megfordultam jó klánokban, voltam nagyon jó klánokban (a régiek talán emlékeznek: PPL, VR, lassú szerveres Fekete Sereg),
  alapítottam és vezettem magam is egész elfogadható klánokat. Játszhattam a legjobbakkal és ellenük is.
  De régen szívvel és nem ésszel játszottunk.


  A Gold Co. -ban mindkettôvel játszunk.


  Kiváló és kitûnô vezetôvel az élen, a magyar travian legjobb játékosaival az oldalamon lengethettem együtt a dollárjeles zászlót.
  A szó szoros értelmében egy mindenkiért és mindenki egyért alapon.
  Ez az egyetlen klán, magyar, német és más szerverek viszonylatában is, ahol az összes játékos képes egy emberként, egy pusztító harci gépezetként, svájci óramû pontosságával
  bármilyen megmozdulásra. Legyen az védés, támadás, megtévesztés, számítás és bármilyen stratégia.
  Itt játszani adrenalin púr!!


  Nem csak az ellenfeleinknek kellett éjszakákat ücsörögni a gépük elôtt (azt hiszem a bosszankodások ellenére is, egy izgalmas játszmát nyújtottunk nekik) hanem mi magunk sem aludtunk sokat
  egy-egy szerver alkalmával.


  A Gold Co. a legkevesebb játék során érte el a 60-as létszámot - talán soha-. Legtöbbször nem voltunk többen 35 tagnál, szövetségesek nélkül.
  Mégis megjátszottuk egy maréknyi emberrel azt amit nálunk jóval nagyobb szövetségeknek sem sikerült soha:
  Eldönteni a játékot.
  Ha csodát akartunk építeni, megépítettük. Ha rombolni akartuk, leromboltuk.
  Ha eldöntöttük ki nyerje meg a szervert, az nyerte meg.


  A Gold-ban soha nem volt "enyém-tiéd-ereszdelahajam" , nem voltak pitiáner farm-, falu-, oázisviták (na jó.... utóbbiból Ancs kivétel :D ), minden ereklye a kláné volt és soha nem egy játékos érdeke állt elôtérben.


  Soha nem szeretnék már más klánban játszani, hûen a mottónkhoz: Minditthalunk!


  Royal Flush


  U.i.:

  Juno77 : Majd ha AVG lejátszik egy olyan szervert mint mi, akkor nekik szükségük lesz pár nap pihenésre.


  (Baddy, megkönnyeztem a soraidat)

 • 2017 legjobb klánja kategóriában a jelöltem az SS klán.


  Köztudott, hogy a téli szervereken játszik a legtöbb játékos, ennek súlyát javasolnám figyelembe venni lassú, vagy más speed szerver győzteseivel szemben.


  Hux - 2017.03.01.


  ExtraZoom High Definition image #83266. Zoom in or zoom out high resolution photo.


  A klánról röviden annyit, hogy az elsődleges cél a játék volt, nem a vér, meg halál, illetve a többi fentebb említett dolog.
  Az erőnk nem az arany által megvett előnyökből, botok által elért medálokból, valamint a fórumokon való nagyzolásból származott, hanem a taktikából és a kitartásból, aminek meg is lett az eredménye.

 • Kedves Olvasók!


  Véleményem szerint a fent említett klánok nem említhetőek egy lapon a Gold Co.-val. Nem kedvelem különösebb kép azt a játék stílust amit képviselnek de az eredményeik őket igazolják. Érdekes, hogy külön külön nem feltétlen alkotnak maradandót de csapatba verődve könyörtelen ellenfelek.


  Kezdetek óta játszom itt és még nem találkoztam jobbal, pedig volt pár saját klán amit el vezettem az utolsó kő beépítéséig... Ha ők meg jelennek az életemben ez még se sikerül.


  Ettől függetlenül NE feledjétek Gold Co.! Sok lúd egyszer csak disznót győz...


  Odin, minden Vikingek Istene!


  Adj erőt nekem! Had hódítsak neked eme új világban,had folyjon vérem patakokban had égjen falvam a porban.


  Harcolni jöttem mindhalálig, állom is katák robajlását éjszakákig.


  Barbár álom szólít, mi leszünk itt ki hódít!Hullanom kell mint egy féreg? Én ettől bíz nem félek!


  Megvívom a megvívhatatlan, majd Odin hív ha hivattatnak.


  Nem csüggedek, nem sajnálok a csatasorban ÉN előre állok!!!


  Hisz mi vagyunk itt a Vikingek, kik ellen felsorakoztak a Gold Kingek!


  Ellenünk hívták őket a bátrak, kik állítólag soha nem hátrálnak.


  Kitartás hát testvéreim, látni fogjátok még sikereim!  Újra rettegni fog tőlünk e világ, mikor minden ellent seregünk hág!


  Pajzsfal hát fel az égig, küzdeni fogunk utolsó vérig!  Üdvözlettel


  Harkonnen /Kelta/Stb./

 • Én a saját klánom, a Vatos Locos-t szeretném jelölni a barátaim iránti szeretet és tisztelet okán.


  A klán főként védő játékosokból áll. Olyan játékosokból, akik a védőket nem maguknak és nem személyes védelemre gyártják, hanem akik tényleg játszanak velük.


  Sokat hallom a védőjátékosoktól a következő mondatot: "szeretek éjjel aludni, ezért lettem védő". Nos, ez az egyik legostobább kijelentés, amit valaha hallottam. Mert mikor támad az ellenfél? Rendszerint éjfél körül. Mikor kell aktívnak lenni a védőknek? Hajnalban.


  A társaim segítségével a hajnali gyülekezőkkel egész más dimenzióba helyeztük a védők feladatát. Időzített védések, szúrások, offline acc-ok vakon történő bevédése. A játékosok megmutatták, hogy bármire képesek.


  Szívósságukat pedig mi sem mutatja jobban, mint hogy még engem is képesek elviselni. Dráma, dráma, dráma.... ahogy a szlogenünk is mutatja... de minden dráma ellenére a klán újra és újra feláll a következő téli szerveren.


  A VL az elvek klánja. Az elveinket 2010-ben Rob, a klán eredeti vezetője határozta meg. Ezek közül kettőt emelnék ki: tisztán játszunk, és a csapat mindenek felett.
  Sajnos ebben az elkorcsosult játékban kevés játékos akad, aki ezeket az elveket elfogadja és követi. A VL éppen ezért sosem lesz nagy klán. És a VL legnagyobb ellenfele ebből következően a BOT.


  Legyőzhetetlenek sem vagyunk... de nem adjuk olcsón a bőrünket. Határozottan kijelenthetem, hogy az a támadójátékos, aki kimerészkedik a 10x10-es komfortzónájából, 99%-os valószínűséggel elveszíti a seregét akárhány fake-támadással is akarja elrejteni az élest. Ezt mutatja a mostani speed-es statisztikánk is.... Van, aki dicsekszik kezdő- vagy tápfalvaink beütésével. Van, aki kiteszi a TOP támadómedált gúnyos köszönetnyilvánítással, csak azt nem írja mellé, hogy a seregét elbukta a támadásban...


  Játékosaink nem a legnagyobb nevek, hiszen legtöbbjük nem játszik minden szerveren... évente 1x összejövünk és tesszük a dolgunkat.


  Blueeye, Tyotyoro, Ditte, Egon, Pisti, Sári, DÁVID, roni, Wish, IMP Militaris, markzje, Zol, Gabi, sörös, Mario, hogojos, Viki, oakland, lollka és a többiek Köszönöm a több éves játékot!


  És végül: örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy ebben az évben kiemelkedően sok fiatal játékos csatlakozott hozzánk, akinek a nevét még csak ezután fogja megismerni a travian-közösség.... akár velünk folytatják tovább, akár más klánokban.

 • Legyőzhetetlenek sem vagyunk... de nem adjuk olcsón a bőrünket. Határozottan kijelenthetem, hogy az a támadójátékos, aki kimerészkedik a 10x10-es komfortzónájából, 99%-os valószínűséggel elveszíti a seregét akárhány fake-támadással is akarja elrejteni az élest. Ezt mutatja a mostani speed-es statisztikánk is.... Van, aki dicsekszik kezdő- vagy tápfalvaink beütésével. Van, aki kiteszi a TOP támadómedált gúnyos köszönetnyilvánítással, csak azt nem írja mellé, hogy a seregét elbukta a támadásban...

  Szervusz,


  jelentem 7 VL főfalut katáztam szét, és 1 sereges falut lőttem 0-ra (/tüntettem el). Továbbá az acc alappilléreit, magas népességű tápfalvakat lőttem szét, vagy éppen foglaltam ki tőletek. Mindezt összesen 25.000 BF sereg elvesztésével, ami speeden 1 napi gyártás (ereklyével) ;)


  A tagjaid, akiknek segítettem megnyomni a Felhasználó törlése gomb-ot:
  Flash, szgabe, Germanharcos, markzje, Endothemus, oberst, AVIA, Jack Daniels. (KingInTheNorth még nem törölt, hogy tudjon fórumozni :S)


  Elém 1x raktatok be védelmet, amelyen könnyedén átgázoltam. Sokan mondják, hogy a VL milyen jó védő klán. Szerintem nagyon gyengén védtek... Jó támadó ellen, aki nem arra játszik, hogy "feljebb tornássza a búzatermelését" nem tudtok mit kezdeni!


  Az, hogy folyamatosan úgy 3-5 tagod volt vakáción, állandó mosolyt csalt az arcunkra. :)


  Az egykor 56 tagú klánod jelenleg 11 taggal bír, melynek kb 80%-a meg van már lőve.


  A klánod egyáltalán nem alkalmas a legjobb klán címére.


  Íme a bizonyíték feketén-fehéren:
  Converter - Travian csata jelentés
  Converter - Travian csata jelentés
  Converter - Travian csata jelentés
  Converter - Travian csata jelentés
  Converter - Travian csata jelentés
  Converter - Travian csata jelentés
  Converter - Travian csata jelentés
  Converter - Travian csata jelentés
  Converter - Travian csata jelentés
  Converter - Travian csata jelentés
  Converter - Travian csata jelentés
  Converter - Travian csata jelentés
  Converter - Travian csata jelentés


  Itt VoLt egy sereges falu:
  Converter - Travian csata jelentés


  Üdvözlettel,
  Sebulba


  ui: Ellenem mit fogsz felhozni? Hiszen a bot használatos szövegedet ellenem nem tudod alkalmazni ;)