NAGRADE 2017

 • Draga skupnost!  Leto 2017 je bilo polno neverjetnih dogodkov in velikih dosežkov za našo igro. Prepričani smo, da ste številni igralci imeli tudi svoje dosežke v letu 2017, zato vas danes vabimo, da jih pokažete z udeležbo na tem tekmovanju!


  Igralci bodo nagrajeni v naslednjih kategorijah:  Legenda leta 2017 – Tukaj imenujemo igralce, ki so dosegli izredne rezultate v gradnji / napadih / obrambi / koordinacijski taktiki. To so igralci, ki so porazili največ nasprotnikov, zgradili največjo vojsko ali največji imperij do zdaj. To je lahko tudi najuspešnejši vodja ali koordinator.
  SVOJ GLAS ODDAJTE TUKAJ  Ustvarjalni um leta 2017 – Tu predlagamo vse ustvarjalne ljudi, katerih delo je pritegnilo pozornost na forumu v letu 2017. To je lahko zgodba, slika, video, pesem in tako dalje.
  SVOJ GLAS ODDAJTE TUKAJ  Najbolj izstopajoče osebe leta 2017 – Najbolj raznolika kategorija. Vse, kar omogoča osebi, da izstopa iz množice, ne glede na to, kakšen je bil dosežek. Poznaš nekoga, ki je napisal najboljšo analizo strežnika, katero kladivo je bilo ubito v oazi, ki je objavil največ prispevkov na forumu ali pa je s svojimi naselji naredil zabavno sliko na zemljevidu? To je prava kategorija!
  SVOJ GLAS ODDAJTE TUKAJ  Tekmovanje bo potekalo v dveh fazah:


  1 faza:


  Odprli bomo eno temo za vsako kategorijo, kjer lahko sami ali kateri koli drugi igralec imenuje tako, da odgovori na temo z imenom in opisom / povezavo dosežka.


  Primer:


  KATEGORIJA: Legenda leta 2017
  IGRALEC: XXX (forum ime YYY)


  ZAKAJ: Dne [server] je ta igralec izuril 1 milijon falang in z njimi uspešno obranil WW. DOKAZ: [obvezno]


  Nominacije bomo sprejemali do 22.1.2018, 11:00 GMT+1  2 faza:


  22. januarja po 11:00 GMT+1 bomo v vsaki temi odprli anketo (v primeru večih nominirancev), v kateri boste lahko glasovali za zmagovalce. Zmagovalec v vsaki kategoriji bo prejel kupon v vrednosti 100 zlatnikov in posebno sliko dosežka, katera bo prikazana na njegovem ali njenem profilu na forumu.


  Pomembno:

  • 1)Če je en igralec opravil več dosežkov, se lahko imenuje v večih kategorijah, vendar prejme samo eno nagrado. Če igralec, glede na rezultate ankete, zmaga v večih kategorijah, lahko izbere, katero nagrado želi prejeti.
  • 2)Zmagovalec je igralec, ki je bil največkrat nominiran. Izjema: Najboljša predstavitev alianse - tukaj bo nagrado prejel avtor predstavitve alianse.
  • 3)Anketa se zapre 25.1.2018 ob 11:00 GMT+1.


  Imate vprašanje? Odgovor lahko najdete tukaj: Travian: Legends Answers
  Moderatorji svoje delo opravljajo prostovoljno, zato niso dosegljivi 24 ur na dan.

  The post was edited 1 time, last by Matej ().