Nagrade 2017.

 • Dragi igrači,


  Godina 2017. je bila ispunjena nevjerojatnim događajima i velikim postignućima za našu igru. Sigurni smo da su mnogi igrači također imali svoja postignuća u 2017. godini. Danas vas pozivamo da ih istaknete sudjelovanjem u ovom natjecanju!


  Igrači će biti nagrađeni u sljedećim kategorijama:


  Legenda 2017. – Ovdje nominiramo igrače koji su postigli vrhunske rezultate u svojoj taktici izgradnje / napada / obrane / koordinacije. Pobijedili su većinu neprijatelja, izgradili najveću vojsku ili najveće carstvo ikad. To može biti i najuspješniji vođa ili koordinator.


  Kreativni um 2017. – Ovdje nominiramo sve kreativne igrače čiji je rad privukao pozornost na forumu 2017. godine. To može biti priča, slika, video, pjesma i tako dalje.


  Isticao/la se 2017. – Ovo je najraznovrsnija kategorija. Sve što je igraču omogućilo da se izdvoji iz mnoštva, bez obzira na to kakvo je to postignuće bilo. Poznaješ nekoga tko je napisao najbolju analizu servera, čija je vojska pobijena u oazi, tko je napisao najviše postova na forumu ili nacrtao smiješnu sliku na karti sa svojim naseljima? Ovo je prava kategorija!


  Natjecanje će se održati u 2 faze:


  1. faza:
  Otvorit ćemo po jednu temu za svaku kategoriju u kojoj možete nominirati sebe ili bilo kojeg drugog igrača tako što ćete odgovoriti na temu s imenom i opisom/linkom postignuća.


  Primjer:


  KATEGORIJA: Legenda 2017.
  IGRAČ: XXX (ime na forumu YYY)


  ZAŠTO: Na [serveru] ovaj igrač je obučio milijun Falangi i uspješno obranio svjetsko čudo s njima. Dokaz: [opcionalno]


  Nominacije će biti prihvaćene do 22. siječnja 2018., do 11:00 sati


  2. faza:
  22. siječnja 2018. u 11:00 sati, dodat ćemo ankete za svaku temu (ako postoji više od jednog kandidata) i možete glasati za bilo kojeg igrača kojeg odaberete. Pobjednik u svakoj kategoriji dobit će vaučer vrijedan 100 zlata i posebnu sliku postignuća koja će biti prikazana na njegovom profilu na forumu (vidi dolje).  Važno:

  • Ako je jedan igrač ostvario nekoliko postignuća, oni mogu biti nominirani u nekoliko kategorija, ali će dobiti samo jednu nagradu. Ako, prema rezultatima ankete, igrač pobjedi u nekoliko kategorija, može odabrati koju nagradu želi primiti.
  • Pobjednik je igrač čije je postignuće nominirano. Iznimka: Najbolje predstavljanje saveza - ovdje će autor teksta dobiti nagradu.
  • Glasanje se završava 25. siječnja 2018. u 11:00 sati.
 • Dobitnici nagrada su:


  straki u kategoriji legenda 2017.


  GOKU u kategoriji kreativni um 2017.


  woozer u kategoriji isticao/la se 2017.  Molimo sve dobitnike da se jave putem privatne poruke.

 • čekamo medalje :rolleyes:;)


  za kategoriju legenda 2017.
  za kategoriju kreativni um 2017.


  za kategoriju isticao/la se 2017.


  nadam se uskoro će Community Manager staviti medalje u profil pobjednika ( medalja se vidi u profil korisnika/ o meni / dostignuća )