Toiveita ja ideoita peliin

We are testing a brand new User Interface, a new background and some other small changes on our PTRx3 gameworld! 🎨
📌 PTR is the acronym of Public Test Realm. PTRs are used to test patches before we release them to the public. Unlike standard game worlds, you’re one of the first people testing a new build which can often be unstable or otherwise non-functional. Accessing the PTR and reporting bugs is one of the biggest services you can provide ❤️

➡️ Join now ⬅️

✍️ ➡️ Give your feedback about the new User Interface
✍️ ➡️ Give your feedback about the new Backgrounds
  • Sitten olisi ihan oikea toive/idea tähän peliin eli semmoinen että kv:n kautta on ihan liian helppo myyrätä tässä pelissä niin siihen jotain rajoituksia mitä kylänvahti voi nähdä niin lisää tämä olis tosi iso ja hieno juttu.

  • Freeman2 huomenta :)


    Eli toivoisitko jotakin valikkoa josta voi ruksia mitä tietoja kylävahti saa nähdä tililtäsi? Ja mitä ovat nämä tiedot mitä haluaisit piilottaa vahdilta? Toinen hyvä vaihtoehto on valita kylävahdit tarkoin, ja potkaista myyrät ulos.


    Feelix - pystyisikö linkkilistan lisäämään tänne foorumille tai johonkin tekstidokumenttiin josta kaiken tiedon saa kopioitua?

  • Eli toivoisitko jotakin valikkoa josta voi ruksia mitä tietoja kylävahti saa nähdä tililtäsi? Ja mitä ovat nämä tiedot mitä haluaisit piilottaa vahdilta? Toinen hyvä vaihtoehto on valita kylävahdit tarkoin, ja potkaista myyrät ulos.

    Sellainen olisi hyvä että ei esim nää liiton sivuilla pallojen väriä ja sitten noita voisi myös vähän rajoittaa just tuollaisella valikolla. Tuntuu että varsinkin uusia pelaajia viedään kuin litran mittaa tässä pelissä tuon takia. Joutuu pelaamaan sellaisilla pienillä 6 hengen porukoilla jossa kaikki tuntee kaikki mutta olisi kiva kun voisi ottaa huoletta uusia pelaajia liittoon ilman että heti yöllä on kaikki joukot tapettu :D