Toiveita ja ideoita peliin

  • Sitten olisi ihan oikea toive/idea tähän peliin eli semmoinen että kv:n kautta on ihan liian helppo myyrätä tässä pelissä niin siihen jotain rajoituksia mitä kylänvahti voi nähdä niin lisää tämä olis tosi iso ja hieno juttu.

  • Freeman2 huomenta :)


    Eli toivoisitko jotakin valikkoa josta voi ruksia mitä tietoja kylävahti saa nähdä tililtäsi? Ja mitä ovat nämä tiedot mitä haluaisit piilottaa vahdilta? Toinen hyvä vaihtoehto on valita kylävahdit tarkoin, ja potkaista myyrät ulos.


    Feelix - pystyisikö linkkilistan lisäämään tänne foorumille tai johonkin tekstidokumenttiin josta kaiken tiedon saa kopioitua?

  • Eli toivoisitko jotakin valikkoa josta voi ruksia mitä tietoja kylävahti saa nähdä tililtäsi? Ja mitä ovat nämä tiedot mitä haluaisit piilottaa vahdilta? Toinen hyvä vaihtoehto on valita kylävahdit tarkoin, ja potkaista myyrät ulos.

    Sellainen olisi hyvä että ei esim nää liiton sivuilla pallojen väriä ja sitten noita voisi myös vähän rajoittaa just tuollaisella valikolla. Tuntuu että varsinkin uusia pelaajia viedään kuin litran mittaa tässä pelissä tuon takia. Joutuu pelaamaan sellaisilla pienillä 6 hengen porukoilla jossa kaikki tuntee kaikki mutta olisi kiva kun voisi ottaa huoletta uusia pelaajia liittoon ilman että heti yöllä on kaikki joukot tapettu :D