[SI 3] 09.06.17 - 09.02.18


 • Dragi igralci Traviana


  Vsaka dobra stvar pride h koncu – tudi ta doba. Nekoč je Salomon dobil v dar prstan z vgraviranim sporočilom, ki je lahko odpravilo vso veselje in vso žalost sveta. To sporočilo je bilo grobo prevedeno z: »Tudi to bo minilo.« V naše veselje in žalost hkrati razglašamo: » Tudi to je minilo.« Upamo, da ste se zabavali z nami, nam je bilo v vaši družbi prijetno. Hvala, da ste ostali z nami do konca.


  Rezultati: Dan je že davno prešel v noč, vendar so delavci v vasi 04 WW, nadaljevali z delom skozi zimsko noč – večno utrujeni, od številnih vojsk, ki so se trudile, da bi uničile njihovo delo, vedoč, da dirkajo s časom in proti najstrašnejši sili, kar jih je kdaj grozilo svobodnim ljudstvom. Njihov neumorni trud se je končal ob 02:18 ko je neznani delavec položil zadnji kamen zgradbe, ki bo vedno znana kot največja in najbolj veličastna zgradba po padcu Natarjev.


  Skupaj s svojim zavezništvom "Ass", je PogChamp končal z gradnjo Čuda Sveta. Porabil je milijone surovin ga hkrati branil s stotisoči hrabrih branilcev. Torej si PogChamp zasluži naziv zmagovalca te dobe!


  PogChamp je bil vladar največjega imperija, tesno sta mu sledila Turbo in Madwang.
  PogChamp je bil vladar največjega vojaškega imperija in je pobil največ nasprotnikovih enot.
  Borat Sagdiyev je bil najslavnejši branilec in kri napadalcev je pojila pokrajine ob njegovih mestnih vratih.


  S pozdravi,
  Vaša Travian ekipa  PRAVILA FORUMA ZGODOVINA - SI 3


  1. V ta forum spadajo samo bojna poročila in opisi dogajanja od začetka serverja do zaključka.
  2. Cenzura poročil ni potrebna.


  Zaželjeni so daljši komentarji uporabnikov, ki so server igrali od začetka do konca. Ti komentarji naj opisujejo dogajanje tekom celotne igre, napisani naj bodo vsaj približno v slovnično pravilnem jeziku, saj jih bodo brale še mnoge generacije Travian igralcev za nami!


  Imate vprašanje? Odgovor lahko najdete tukaj: Travian: Legends Answers
  Moderatorji svoje delo opravljajo prostovoljno, zato niso dosegljivi 24 ur na dan.