Mahtavin aarre


 • Vuodet olivat vierineet, ja hän silti muisti sen yön kuin eilisen. Liekkien henget tanssivat katoilla, ihmisten kauhistuttavat huudot kaikuivat liekkien valtaamista taloista ja suuret savupilvet söivät viimeisetkin valot taivaalta. Ja hän, tuo kahdeksanvuotias poika, joka oli juuri löytänyt koko loppuelämänsä muuttavan mahtavimman aarteen...


  Hyvät pelaajat - on aika käyttää luovuutta ja kuvitella kuka tuo poika oli, mitä hän mahtoi löytää, milloin, missä, ja miksi liekit leimusivat. Kerro ideastasi tässä ketjussa. Kilpailussa ei etsitä kokonaista tarinaa, vaan arvauksia siitä mitä kuvan ja kuvatekstin taustalla tapahtuu. 2-3 lausetta riittänee.


  Kilpailu päättyy keskiyöllä 5.3.2018, ja voittajat julkaistaan seuraavana päivänä 6.3.


  Raadin valitsemat voittajat saavat

  • Ensimmäinen sija: 100 kultaa
  • Toinen sija: 50 kultaa
  • Kolmas sija: 50 kultaa

  samisu_sig.png

  The post was edited 1 time, last by Samisu ().

 • Suuret pelaajat hyökkäilivät kylään. Katapultit ja muurinmurtajat moukaroivat kylän rakennuksia silloin pieni poika huomasi kirjeen joka kuolleelta sankarilta oli tippunut. Poika jouksi aarrekammioon jonne vei tuon kirjeen ja kylä pelastui. Kirje sisälsi Uniikin vahvempienrakennusten faktin ja kylä pysyi pystyssä seuraavat tuhat vuotta tärkeänä kauppakaupunkina.


  -R

 • se poika oli Tulevien hakkapeliitojen perustaja joka löysi sotataidon oppaan keskeltä artefaktien taisteluiden keskeltä.tällä taidolla hän pääsi kasaamaan uskomatonta ja tietysti pelottovaa armeijaa kylmään pohjolaan ilman kenenkään häiriköintiä

 • Poika löysi tietysti kylähämmentäjän pääkaupunkinsa suojaksi, jonka suojaamana pystyi sitten rakentamaan mahtavan armeijansa vailla pelkoa säälimättömän vihollisen pyrkimyksistä estää pojan kostoaikeet. Vihollinen oli tuhonnut mainitun kahdeksanvuotiaan pojan ensimmäisen traviankylän ja löydetyn artefaktin myötä kostaminen mahdollistui pojalle.

  Ei mikään Aspirin todellakaan.

 • Poikahan tosiaan löysi tämmösen lelun:
  Liekit paloi syystä että kiusaaja-ukot varastivat pojan löydöksen ja päättivät sitte kokeilla sitä läheiseen jeditemppeliin ja toimiva laite oli. Laitto amazonii ratet 5/5


  Kyseinen päivä tunnetaan nykyään nimellä Great Jedi Purge ja vuosi oli 19 BBY

  FiX11 - NaXvision @ 420 | FiX13 - ö.ö @ Joki | FiX25 - The Corruptor @ Phoenix | IRC# ComeX


  KK ai haluut kivestä? :teu08::teu08:

 • Poika oli 8-vuotias, Roomalaisten senaattorin lapsi. Kysessä on hyökkäysretki Nataarikylään, josta lapsi löysi himoitun artefaktin. Tarina ei kerro, mikä fakti oli kyseessä, mutta voin kertoa, että sen mahti on hirmuinen. Liekit viehuivat tulikatapulttien aiheuttaman tuhon ja tulen seurauksena. Liekeissä loimusivat jokaikinen Nataarikylän rakennus, sekä ne onnettomat Nataareista, jotka eivät kerinneet pakenemaan hyökkäystä takavasemmalle.

 • Poika oli täysi randomi, joka löysi metsästä korin, jossa oli lankaa ja puikot. Niillä hän neuloi itselleen liekkipipon ja meni palavaan kylään, jossa kyläläiset luulivat tätä tulen jumalaksi ja alkoivat palvomaan tätä, sillä pelkäsivät pojan aiheuttavan vielä tuhoisamman tulipalon, mikäli tämä kokisi olonsa onnettomaksi. Todellisuudessa liekit leimusivat, koska paikallinen pyromaani oli päättänyt juhlistaa syntymäpäiväänsä.

 • Eletään Rooman valtakunnan aikaa Neron ollessa keisarina. Vuosiluku lienee 64 ja liekit Rooman paloa Neron sytyttämänä. Pojan voisi kuvitella olevan Neron orjattaresta syntynyt lapsi, joka ei äitinsä vuoksi kyennyt saavuttamaan minkäänlaista asemaa valtakunnassa. Kuitenkin hovissa liikkuminen oli mahdollista ja poika löysi siellä olevan isänsä kidutuskammion, joka muokkasi hänen tulevaisuutta voimakkaammin kuin mikään muu.

 • Gallialaiset olivat hyökänneet taas Roomaan, he olivat polttaneet melkein kaikki paikat. Isäni oli aikoinaan Rooman kunniavartiostossa ja hän peri Kenraalin miekan. nyt minun oli aika tarttua siihen.. Bigus Dickusen miekkaan!
  Tällä miekalla oli legendaariset vaikutukset. kukaan ei pystynyt pitämään naamaa peruslukemilla kun näki tämän "kauhistuttavan" Sapelin.

 • Muistot liittynevät Aleksandriaan vuoteen 30 eKr., jossa tämä poika yritti säilyä hengissä roomalaisten hyökkäyksen aiheuttamassa tulimeressä. Hän kuuli raunioista avunhuutoja, ja sai pelastettua palavasta talosta ikäisensä tytön, joka oli jäänyt jumiin sortuneiden kattorakenteiden alle. Tyttö kertoi, että hänen vanhempansa ovat hengenvaarassa. Yhdessä poika ja tyttö juoksivat tytön äidin, kuningar Kleopatran luo, joka oli juuri riistämäisillään itseltänsä hengen. Tyttö tarttui äitinsä kaulaan ja huusi: "Ei äiti, minä olen tässä! Tämä poika pelasti minut ja nyt me pelastamme teidät! Haetaan isä ja paetaan." Tytön isä Marcus Aurelius löytyi satama-alueelta vahvasti humaltuneena. Hänet nostettiin kärryihin ja piilotettiin heinien alle. Kun nämä neljä siirtyivät maanpakoon Etiopiaan, antoivat tytön vanhemmat pojalle luvan naida pelastamansa tyttönen aikuiseksi vartuttuaan. Näin myös tapahtui, ja häät pidettiin noin vuonna 22 eKr., juuri sinä päivänä, kun nuorimies tuota lapsuuden kokemustaan muistelee. Kyseessä on nimittäin hänen juhlapuheensa, jota hän juuri alkoi seisten juhlaväelle hääjuhlassaan kertoa.

 • Nataarit olivat hyökänneet vasta rakennettuun kaupunkiin. He polttivat koko kaupungin ja surmasivat miehet ja naiset, vain lapset säästettiin. Nataarien poistuttua kylästä eräs poika näki maahan pudonneen kartan. Hän katsoi karttaa, johon oli merkitty nataarien kyliä. Hän huusi ääneen, että jonain päivänä hän kostaisi Nataarien hyökkäyksen. Tuo poika oli tuleva maailman hallitsija.

 • Juostessaan ulos hän oli kompastunut johonkin pehmeään. Katsoessaan tarkemmin poika huomasi maassa pienen koiran pennun. Pentu ei ilmeisesti voinut kävellä, joten hän otti pennun mukaansa ja hoiti tätä. Vuosien aikana kaksikon suhde on voimistunut eikä poika voi kuvitellakkaan elämää ilman koiraansa.


  Tilanne tapahtui pojan kotikylässä Teutonien hyökätessä valloitusretkellään. Poika uskoo vanhempiensa menehtyneen hyökkäyksessä.

 • Voittajia oli lähes mahdoton valita, mutta pakko mikä pakko!


  Ensimmäiselle sijalle tuli X-Ray
  (Koska kaikki pystyvät samaistumaan tarinan randomiin poikaan, jota luullaan jumalaksi kesken pyromaanin syntymäpäiväjuhlia. Omin kudinpuikoin onneen!)

  Toiseelle sijalle tuli Frrari
  (Poika ja koiranpentu joka ei voinut kävellä... löytääkö poika koskaan vanhempiaan ja oppiko koira koskaan kävelemään? Suuren tarinan ainekset!)


  Kolmannelle sijalle tuli McLandman_FI
  (Aika lailla koko tarina selväksi, muutama dramaattinen kohtaus ja kaikki hyvin lopussa)