Kätkön tekstissä virhe

 • en tiedä onnistuiko kuvan lataaminen padilla, mutta huomasin että kätkön teksteissä lukee että tasolla yksi kätkö piilottaa 100 resurssia ja gallialialaisilla kätköt kaksinkenrtaiset kooltaan. Alhallaa kuitenkin lukee piilotettuja resursseja laajentumassa tasolle 1: 200 resursseja.


  Kyseessä ei siis ole galli tili.

 • Ei siinä mitään virhettä ole.
  Mene toiselle serverille ja tule kertomaan mielipiteesi uudestaan.

  Käyty toisellakin servulla nyt sun mieliks kattomassa. Täsmälleen sama juttu. Tekstissä lukee 100 yksikköä jokaista resurssia, mutta alhaalla sanoo että tasolla1 200 resurssia. Vieläkään ei ole gallitili kyseessä.

 • Käyty toisellakin servulla nyt sun mieliks kattomassa. Täsmälleen sama juttu. Tekstissä lukee 100 yksikköä jokaista resurssia, mutta alhaalla sanoo että tasolla1 200 resurssia. Vieläkään ei ole gallitili kyseessä.

  Terve luti,


  asia voitaisiin tarkistaa pelituen puolella, eli laittaisitko viestiä tililtäsi pelitukeen ^^

 • Noi kätköt muuttu jossain servun vaihdoksessa. Olikohan t4.2->t4.4. Noi on vanhan version kätkötiedot mitkä tossa lukee. Nykyään Gallikätkö piilottaa 300 resua tasolla 1 ja muut 200.

 • "Tasolla 1 kätkö piilottaa 200 yksikköä kutakin resurssia."


  Ellei tämä lause vielä näy kätkön kuvauksessa, niin sen pitäisi tulla paikoilleen tulevan päivityksen mukana (en osaa sanoa tarkkaa ajankohtaa). Käännösten seasta löytyi kuulemma yksi lause, jossa 200 resurssin tilalla oli 100, ja se on nyt korjattu.


  Voi toki olla että lause tulee korjatuksi vasta myöhemmin, samalla kun pelin muutkin käännökset saadaan paikoilleen. Siellähän on nyt paikoin sekaisin suomea ja englantia :S