[Forum] Update 7 maart 2018!

 • Beste spelers,


  We zijn weer terug van weggeweest! Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het forum terug online met een gloednieuwe update in de speelwerelden secties!


  Gedurende de dag hebben we de individuele speelwereld secties teruggebracht zoals deze waren op het oude forum. Met deze update heeft iedere speelwereld weer zijn eigen persoonlijke sectie. We hebben deze verandering geïntroduceerd op het verzoek van vele spelers die de labels onoverzichtelijk vonden en hiermee niet uit de voet konden.


  Doordat het Nederlandse forum onderdeel is van het internationale forum staan er speelwerelden in het rijtje die niet actief zijn en/of niet bestaan in het Nederlandse domein. Deze kun je eenvoudig deactiveren door te klikken op de knop rechtsboven: 'Forums aan/uit' ook aangegeven op de screenshot hieronder:

  Alle forum delen kunnen met uitzondering van het nieuws gedeelte kun je persoonlijk deactiveren.


  Het algemene gedeelte: 'Speelwereld' is een standaard sectie waarin je geen berichten of topics kunt plaatsen of openen. We hebben het algemene recruitment/werving gedeelte gesloten en deze als extra label toegevoegd optioneel in iedere speelwereld sectie.


  We houden de statistieken en de prestaties op de voet bij, indien later blijkt dat deze nieuwe update toch meer onduidelijkheid schept, zullen we de verandering terugdraaien. In de aankomende dagen zullen we de topics in alle onderdelen in de speelwerelden sectie doorlopen en oude topics van eventuele oude speelwerelden archiveren.


  We zijn heel erg benieuwd naar jullie feedback, ontdek de nieuwe omgeving en laat je reactie achter in reactietopic!


  Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.


  Met vriendelijke groet,
  Jouw Travian: Legends Team