Natar védelem

 • Kedves Játékosok,  Bizonyára feltűnt már nektek, hogy a Natarok védelme igen-igen gyenge az ereklyéknél.
  Őszinték leszünk. Ez azért van, mert a Natarok nem számoltak a hunokkal és az egyiptomiakkal, és csak a három korábbi nép támadásait várták. Szóval csak a gallokra, germánokra, és a rómaiakra lett beállítva a védelem.


  Az építési tervek bekerülésére viszont már felkészültebbek lesznek a Natarok! Sokkal nagyobb harcokra számíthattok majd.


  A kellemetlenségekért elnézéseteket kérjük, és a tervek megszerzéséhez majd a fentieknek megfelelően módosítsátok a taktikát!  A Travian Legends csapat

 • Amikor először olvastam ezt, nagyon meglepődtem. Eddig ugyanis a 3 nép közül kettő volt támadó, és kettőt lehetett védekezésre használni. A két új nép közül a hun egyértelműen támadó, az egyiptomi viszont nem jó se támadni, se védeni. Így az eddigi 2/3 támadóból lett 3/5 támadó nép, vagyis inkább gyengíteni kellett volna.


  De aztán rájöttem, hogy a fenti feltevésem az alap játékosra igazak, egy bálnának az egyiptomi annyi rengeteg extra nyersanyagot tud adni, hogy +1 sereg is belefér neki, tehát jó támadó, és akár jó védő is lehet. Ha annyival történt az erősítés, mint a WW csodák esetén, akkor az kb. +25% a natar védelemre.