[Topic pentru discuții] Turneu Travian 2018

 • Bogdane, inteleg ca tu asta stii: sa cauti scandal si sa arunci cu noroi.


  Nu ti-am raspuns in numele Dacia Tm (pentru ca nu am aceasta calitate) ci in nume propriu pentru ca m-ai adus in discutie. Pana la aparitia planurilor ai avut numeroase discutii despre WW pe conferinta (si sper ca nu trebuie sa ti le reamintesc) in care ai afirmat sus si tare ca o eventuala discutie despre mutarea WW-ului se va purta NUMAI SI NUMAI dupa aparitia planurilor. Acum te plangi ca de ce ai fost cautat dupa ce au aparut planurile si nu inainte? Serios? Las-o-n mama ei de treaba ...


  Ti-am mai spus si iti repet, ai fost cautat de catre mine (nu in numele Dacia Tm) pentru WW pentru ca pe conferinta DACIA mai multe persoane afirmau ca tu ai muta WW-ul si in clipa respectiva pe un cont romanesc. Le-am spus ca parerea mea este ca e numai praf in ochi si pot demonstra asta, motiv pentru care ti-am dat acel mesaj (eu, nu Dacia Tm) - referitor la infrastructura si toate cele, nu am nevoie de lectii de Travian de la un jucator care tine artefact de spioni cand el are numai 3k - serios !


  Inteleg aceste frustari ca urmari ale unor fapte din trecut dar ce nu inteleg este de ce ma tot aduci in discutie cand eu iti tot repet de ce ai primit acel mesaj: pentru a le arata tuturor care afirmau ca nu se vrea sa luam WW-ul de la tine ca defapt tu nu ai intentionat nicio clipa sa-l predai...

  Server:tx2.travian.ro
  Username:chagrin

  Post was edited 1 time, last by Yaenara ().

 • Cam așa a stat treaba :
  1.Eu nu m-am folosit de acel player și nu l-am invitat să joace în alianțe (Dacia TM la invitat) ,nu eu am făcut toate invitațiile și am hotărât cine joacă în alianțe.
  2.Reciteste cu atenție ce am scris,defenderii au venit la mine și sau plâns de zeci,sute euro băgați.Eu nu mă plâng de banii băgați în joc și acest lucru nu mă interesează.
  3.A juca un aliat ca player sau o alianță să facem este ok,dar un străin să vină fix din prima zi sa intre în DACIA TM și el să țina ww-ul DACIA este exclus și serverele care am activat și care o să activez,nu o să vin niciodată la un străin care joacă din prima zi în alianțele DACIA să apelez în a ține un ww,se implică ca jucător organizare ceva e altceva (de acel player nu stiam mai nimic)
  4.Acum 2 ani s-a întâmplat un lucru și anume:
  Playerul "Pelicanul taxi" care era barbar,îi eram lider și am hotărât să luăm ww.Atunci s-a mers iar la străini,acel player "ironman" a venit în alianța DACIA TM la început de joc să ne conducă și toți nu știam ?
  5.Acesta este al 2 ww care este luat de noi, trebuie securizat din păcate și a 3 oară când voi reveni calificare/finală dacă ne decidem să luăm ww,să nu ajungă pe mana străinilor și nu Dacia TM hotărăște dacă "ironman" ne conduce,ci liderii tuturor DACILOR.
  6.Acum fiecare cu gașca lui să zic pe românește, însă și pe finala trecută tanathos și cu mine + playerii din celula noastră a luat plan,3x rezistenta ww(am dat refresh la calificări/finale ce s-a petrecut în trecut)
  7.Cand se ia un ww nu toată lumea e deacord cu acest lucru gen acum 2 ani, calificarea aceasta.
  8.Rasplata mea și player-ului "tanathos" care a primit plan/rezistenta 3x pentru ww finala trecută "Emerik",nea întrebat dacă suntem deacord cu organizarea făcută de el și a încercat să ne spargă alianța+tanathos de ce nu era pe conferința liderilor.
  9.Dacia T +R nu a existat în fața lor,deoarece nu au fost lideri puși de el și este vorba de 80-90 conturi,aici nu este discriminare ?
  10.Parca emerik activa ca fermă și hop s-a trezit să se implice,acum pregătește mm-uri să spună că va juca la capacitate maximă,iar nu ia ieșit calificarea asta și tot încearcă foarte mult să ne ducă cu zaharul și să munceasca iar alții pentru el.
  11.Legat de acel artefact DACIA TM hotărăște excluderea lui hooligans care a băgat 1000 euro în cont și își bate joc de el + vrea să de-a delete,pentru ca să nu se piardă acel artefact(să aplanez conflictul) am hotărât să preiau eu artefactul și le-am promis fără acordul lor nu voi ceda artefactul(au spus mai bine îl iau eu și îl țin degeaba).Cei de pe hooligans pot confirma acest lucru(geo, Liviu).
  12.La noi s-a dat mm cu privire acest forum,nu caut scandal si povestesc calificarea(unde activez pe alte domenii,acelas lucru fac si nu este o rusine ).


  O ultima completare pentru cei are au sustinut 777...natar rulz and fight !!

 • Ar fi multe de spus despre acest server , mai ales ca aceasta comunitate are un forum MORT , un dominiu mort la propriu si la figurat .
  Este inutil sa se încerce sa se înfiripeze o discuție atâta timp cât CM ul acestei comunității nu știe sa aprecieze adevăratele jigniri si flamul .


  Bun forum mort draga CM

  2ecj574.jpg


  I am a warrior ,Not because i always win
  But because I will always fight


  Titani 2x IT : terzi la (n+1) x ∾ ore :osd:

 • Ar fi multe de spus despre acest server , mai ales ca aceasta comunitate are un forum MORT , un dominiu mort la propriu si la figurat .
  Este inutil sa se încerce sa se înfiripeze o discuție atâta timp cât CM ul acestei comunității nu știe sa aprecieze adevăratele jigniri si flamul .


  Bun forum mort draga CM


  Salut!


  M-ai contactat în privat și ți-am explicat acolo motivul.


  Fac apel la toți utilizatorii:


  Un forum oferă un mediu plăcut numai dacă există o atmosferă politicoasă și respectuoasă.


  Încercați să furnizați o linie obiectivă de argumentare atunci când răspundeți. Încercați să rămâneți la subiectul de discuție. Exprimați-vă opinia într-un mod ușor de înțeles și luați în considerare argumentele altor utilizatori. Nu trebuie să fie postate acuzații sau suspiciuni care nu pot fi verificate. Critica constructivă este binevenită dacă este scrisă în mod respectuos și acurat, și este susținută de argumente relevante.

 • [...]


  in alta ordine de idei,
  - a fost un server slab, in care multi au facut sim, iar cativa au incercat si pe alocuri au reusit sa faca curat, sa-i scoata din joc pe latino-americani si sa-i trimita in pustiu
  -aliantele Dacia nu au avut coordonare, autointitulatii "lideri dacia" ( personal am simtit lipsa echipei lui gabi LG care putea cu adevarat sa bage ceva adrenalina in instalatie) au urmarit sa ocupe la final locuri fruntase aducatoare de gold ( aceasta gaselnita a echipei travian de la "moskova noua" in loc sa impulsioneze serverele de calificare au dus de fapt la o "gona dupa gold")
  -despre ce scrie aici bad-keepcalm, daca ar fi si tradus, ar fi ceva mai interesant, pentru cine nu stie despre vorba, bad-keepcalm din aceasta semifinala este creatia indiferentei autointitulatilor "lideri dacia", lasat de capul lui si cu ceva conturi pe mana s-a crezut liderul dacia :) m-a si raportat (ca un bun coleg si pseudolider :) ) [...]
  Va urma finala unde echipa [...] din Dacia™ cocotata undeva pe la 100 va urla dupa push timp de un server, dupa care se va lauda 2-3 zile pe forumuri si chaturi ce mari lideri dacia sunt ei! :)


  in final dau legatura Yaenarei pentru ban!


  [mesaj editat - atenție la limbaj]

  Un popor care voteaza corupti, impostori, hoti si tradatori, nu este victima! Este complice!
  George Orwell
  s1ro-s6ro lord d

  Post was edited 3 times, last by Anthem: flame ().

 • Să revenim acum la un subiect despre această calificare,ce aș mai putea spune o îmbunătățire pentru alianțele DACIA,e că ar face bine ca playerul "Emerik" , să activeze ca simplu player și fără să mai fie lider de alianță sau admin pe unele conferințe (skype)
  -nu o să mai fie români catapultați nevinovati
  -playeri care poartă un limbaj decent pe conferințe(skype) și vin cu argumente sunt dați afară,fac referire la conferința care sunt multi playeri romani (350-400 persoane)
  -să înțeleagă și el un lucru a fost doar un player care fără ajutorul DACIEI nu reușea să ducă acel ww 100 finala trecută și acum el crede că suntem inferiori lui(erau destui playeri buni să ducă acel ww )
  -sa susții o alianta care se bate cu natarii această calificare(trimițând deff și alți colegi erau catapultați )
  -aliante sparte cu încercarea organizării lui și nu toată lumea a fost deacord
  -travianul este un joc de echipă
  Dacă activa această calificare activa ca simplu player,se descurca DACIA mai bine și recomand următoarele calificări/finale să fie un simplu player+această calificare ne-a tras în jos datorita lui.