Fix27 Voittopuhe

 • Hyvät Travianin pelaajat,


  kaikki hyvä loppuu aikanaan, ja tämänkin aikakauden lopun aika on koittanut. Solomonille annettiin sormus, johon oli kaiverrettu viesti, joka voi poistaa kaiken ilon tai surun. Viestin voisi kääntää näin: "Tämäkin on ohimenevää." On sekä ilo että suru julistaa koko Travianille, että tämäkin on nyt mennyt ohitse! Toivottavasti olette nauttineet kuluneista kuukausista. Kiitokset teille, jotka pysyitte mukana loppuun saakka.


  Tulokset: Päivä oli jo kääntynyt iltaan, mutta silti työläiset kylässä 0 Mytikas raatoivat läpi talvisen yön aina varuillaan lukemattomien armeijoiden varalta, jotka marssivat heitä kohti aikomuksenaan tuhota heidän työnsä tulokset. Työläiset olivat tietoisia siitä, että he kilpailivat aikaa vastaan ja heillä oli vastassaan suurin uhka, minkä heidän kansansa oli koskaan kohdannut. Heidän väsymättömät ponnistuksensa palkittiin 16:23, kun tuntematon työläinen asetti viimeisen kiven rakennelmaan, joka tultaisiin aina muistamaan mahtavimpana luomuksena kautta historian sitten nataarien kukistumisen.


  Hyperion sekä hänen liittoumansa Olympos olivat ensimmäisiä, jotka onnistuivat saamaan Maailmanihmeen valmiiksi. He kuluttivat saavutukseensa miljoonia resursseja ja puolustivat luomustaan sadoin tuhansin sotilain. Sen vuoksi Hyperion ansaitsee arvonimen "Aikakauden voittaja".


  Zeus hallitsi suurinta valtakuntaa. Hänen kanssaan tittelistä kamppailivat Kurvi Kari ja Nyks. Ice Cube surmasi eniten vihollisen sotilaita ja oli mahtavin ja pelätyin komentaja.Rhea oli kunniakkain puolustaja.


  ----


  Exotik - tänään klo 17.27
  Mitä voi tehä ku on niin hullu pelaa
  >ei mitään


  Noniin, huutelu sikseen ja asiaan. :D
  Kirjottelen itse tätä liiton näkökulmasta, Exotik kirjottaa enemmän tilistä (Zeus), kun hän siellä eniten kuitenkin on sykkinyt.


  ----


  Servulle lähtöä ruvettiin suunnittelemaan todella hyvissä ajoin, ensimmäiset keskustelut liiton perustamisesta taidettiin käydä jo viime syksynä, kun ”Moen ja Lantin liitolle” lähdettiin vastusta kasaamaan. Servun alkuun liittyi kova hype, kun raskasta sotimista oltiin luvattu molemmilta osapuolilta. Liittoa lähdettiin alun perin siis kasaamaan Pörrin kanssa ja mukaan liiduporukkaan nopeasti nousi myös vanha tuttumme, Zanttu. Hieman ennen servun alkua liidukannulle eksyivät myös Vilho, Exotik, Haalis ja Perttula, joista Haalis oli meidän tuleva WW-raksaaja. Päätettiin tehdä liitosta nimiteemainen, teemaksi valikoitui antiikin kreikan jumalat, ja näin Olympos oli syntynyt.


  Servu sai lähtölaukauksensa ja fakteihin asti elettiinkin suhteellisen rauhallisesti, lukuunottamatta paria lämmittelyopsua Kowiksien ja Spedejen suuntaan, sekä muutaman tilin huonohkosta sijainnista aiheutunutta mittelöä BURNOUTin kanssa. Faktiaamu koitti ja haut onnistuivat kohtalaisesti, useampi asia oltaisiin voitu hoitaa paremmin, mutta toisessa kädessä liitolle saatiin poimittua esim. loppupelin kannalta tärkeä unearkki.


  Faktit olivat alta pois ja sotakirveet voitiin kaivaa kunnolla esiin, kun ensimmäinen kunnon opsumme lähti matkaan oletetulle päävihulle, Pahiksille, 4 päivää faktien jälkeen. Kiviryöppyjä vieri heidän niskaansa urakalla ja Pahiksien oma toiminta vaikutti todella flegmaattiselta. Jossain kohtaa servun villi kortti, BURNOUT, suuntasi sotakalustonsa meitä kohti, heidän ilmeisesti kokiessa Olympoksen servun ennakkosuosikiksi. Kahden liiton väliseen ristitulitukseen oltiin päädytty. BURNOUT onnistui opsuillaan aiheuttamaan meille merkittäviäkin tappioita, mutta koppeja keräiltiin heidänkin opsuistaan mukavasti. Koko midgame olikin pitkälti sitä, että me opsusimme Pahiksille ja BURNOUT puolestaan opsusi meitä.


  Ohjeet tippuivat servulle ja tapahtumia alkoi tulemaan, mukaanlukien myös kovin epämiellyttäviä sellaisia. Muunmuassa erään tilimme täysi tuhoaminen sisältäpäin oli yksi näistä epämiellyttävistä taka-askelista. Eniveis, ohjeet noukittiin ja pian kakkuja päästiin jo nostelemaan. Nopeasti nostelemisen aloittamisen jälkeen huomasimme, että kakkupakkimme tulisi olemaan heittämällä servun vahvin, ja vieläpä uneraksan takana. Pahikset ja BURNOUT noteerasivat asian myös, Pahikset reagoivat asiaan kertomalla etteivät aio ajaa muualle kuin meidän torniin ja BURNOUT reagoi puolestaan lyömällä entistäkin isompaa opsuvaihdetta silmään. Pahiksien sotismäärällä odotukset WW-lanojen suuruuksista olivat korkealla, ja uhkaukset niiden kaikkien päätymisestä meidän torniin alkoivat hieman kuumottamaan. Itse ajoihin päästäessä ajatukset isoista WW-lanoista paljastuivat harhakuviksi, ja voitto alkoi jo maistumaan suussa Pahiksien massa-ajon jälkeen. Serverin 87:ntenä päivänä kello 16:23 torni kohosi tasolle 100, ja servu oli päättynyt.  Ruusut:


  Exotik (Zeus): Hyvänen aika, mikä työmyyrä tämä kaveri onkaan! Kun itselläni päivät meni usein töissä ja illat liiduhommissa, niin Exo jaksoi vääntää tilillä pitkää päivää. Aito röiukko! Kaiken lisäksi mitä parhainta seuraa. Isoin kiitos servusta kuuluu sinulle, toivottavasti pelataan vielä jatkossakin yhdessä! <3
  Zibu (Zeus): Röiukko pt2. Servun pelitunnit pystyy varmaan yhden käden sormilla laskemaan, mutta panoksesi maskottina ja sponsorina oli korvaamaton. Kiitos!
  Pörri (Zeus): Sinun kynttiläsi rupesi palamaan loppuun jo faktien jälkeen, ja puoli servua vietitkin kaikkialla muualla kuin kyliksen ääressä. Sinun kanssa tätä porukkaa lähdettiin kuitenkin kasaamaan, joten kiitos siitä.
  Danske (Zeus): Yksi takapiruistamme. Pitkälti idlelinjalla, mutta mukavaa juttuseuraa ja kyllähän sä jokusen päivän pelasitkin. Kiitos servusta!
  Toxx (Zeus): Sinun kanssa pelaamisesta on hieman ristiriitaiset fiilikset, puheesi olivat kovat ja teot vähäiset. Aamuisin tilille logatessa joutui ärräpäitä lennättelemään ja tekosyitä epäonnistuneesta yöstä löytyi joka lähtöön. Toivottavasti kuitenkin opit jotain tästä servusta, ja kiitos myöskin sinulle.


  Haalis, Petrn, Manlet, Kaitsija ja Tempest (Hyperion): Ei pahaa sanaa meidän raksaustiimistä, asiat hoituivat pääpiirteittäin mallikkaasti ja mutinoitta. Hienoa työtä, kiitos teille siitä!
  Vilho (Hades) ja Zanttu (Nyks): Apustajat. Vilho otti servulla enemmän vastuuta pakituksista ja Zanttu tuli tunnetuksi jokapaikan höylänä. Kiitos apustuksesta, ilman teitä olisin ollut vaikeuksissa!
  Perttula (Afrodite) ja ptt- (Ares): Liidukannun hengaajat. Mitään virkaa teillä ei siellä ollut, mutta seura oli mitä parasta! Kiitos teille!


  Neve ja Maikke (Rhea): Hullu pakkitili ja hullua seuraa! Kiitos faloista ja ennen kaikkea servulla vietetyistä hetkistä!
  mustis ja WPkukkis (Helios) Enak, grona ja rambo (Hermes): Wanhat parrat. Mukava kun lyöttäydyitte vielä meidän nuorukaisten seuraan, kiitos teille!
  Kenkuru (Hestia): Tyyppiä ei voi kuin arvostaa, falat ja nuuskut liikkuivat aina mukisematta pyydettäessä. Kiitos!
  Karpaasi, Moxxi ja Fearz (Hekate), Arget (Hemera): Kavereita jotka ovat teidän lailla aina skarppina, täytyy arvostaa. Hieno lana!
  Jumalboy (Krios) ja Phoeniksi (Mnemosyne): Kovimmille WWn pullaajille täytyy aina antaa krediittiä, muutenkin ihailtavan epäitsekästä pelaamista teiltä tällä servulla! Kiitos!
  Olgun (NIKE), Sinzey and Stabilos (Athene), Hani (IRIS): Thank you guys so much for joining my war in here. We had a blast!


  BURNOUT: Ilman teitä servu olisi jäänyt kovin vaisuksi. Kaunista opsuilua pieneltä ja tiiviiltä porukalta, teitte sen mihin Pahikset eivät pystyneet. Kiitos siitä!


  Vielä yleinen kiitos hyvästä meiningistä kuuluu teille: Skandalf, Tumeez, splintteri, Olegolas, Dhoryd, Tapsa, Vege, DitZi, savuu, Lainee, Poromies, JOA, Ellu, Padalino, Katastrofi ja Janzka!

  Risut:


  Suomitar ja Staf: Kuka ensinnäkin edes saa päähänsä testailla entisten dualien tileille vanhoja passuja kieroudet mielessä? Hienosti tuhottu tili ja useamman äijän panostus ja rahat katoavat kuin tuhka tuuleen täysin epärehellisesti. Harvoin jään kantamaan ihmisille näin pahasti kaunaa, mutta toivon todella että teitä ei huolita enää mihinkään liittoumaan ikinä.
  Jakee: Kaikkoat liitosta ovet paukkuen ja lanoja juoksuttaen liidutilin kyliin. Punkeat heti vihollisliittoumaan, vuodat tietoja meidän tileistä sinne, menetät sotiksen ja päätät esittää kaiken olevan suunniteltua mustamaalaten minut ja koko Olympoksen. Ei näin, selvitä pääsi ennenkun jatkat sekoilua kyläpelissä.  Kauhea painostus on jo saada lopputeksti julkaistuksi, joten tämä jää nyt tähän. Joitain henkilöitä jäi varmasti mainitsematta, koska kiiteltävää tältä servulta löytyi paljon! Saatan linkkailla tänne vielä rapokoosteita myöhemmin, tässä kuitenkin rapoja WW-ajoista:


  19.04. Voldemort + M.Myers Olympokselle
  http://travian-reports.net/fi/report/61799cc86f6,618002ceef4


  19.04. Eazy-E Olympokselle


  http://travian-reports.net/fi/report/618427e9106  21.04. Afrodite + Kybele + Kronos Pahiksille


  http://travian-reports.net/fi/…a,61874488ea6,618751ab1e9


  21.04. Apollon + Fantasos + Demeter PD:lle


  http://travian-reports.net/fi/…0,61879d9fafe,618805bb7f8


  22.04. Unearkin menetys
  http://travian-reports.net/fi/…d,61954484577,619552adafa


  22.04. Massapudotus Olympokselle
  http://travian-reports.net/fi/…c,61980148250,61982bf2160


  30.04. Zeus + Hermes + Poseidon + Hefaistos Pahiksille
  http://travian-reports.net/fi/…d,624099511ca,62410e3c54f


  30.04. Nemesis + Hyperion + Hermes + Hekate PDlle
  http://travian-reports.net/fi/…d,623694c1f3c,62370f9f1ab

  Kakkalista, Spedet@fix14 | Hopeless, AA-Kerho@fix17 | Attila, LIIGA@fix18 | Gustavo Gaviria, -EM-@fix21 | Zeus, Olympos@fix27
  I Need A Hero!, Ilotytöt@fi2 | PelottavaPontso, Kiira@fi4 | Ruhtinas, FGD@fi4
  Oliver Queen@com2x PTR | Tutkija, SD@ukx25 | Resira, T1R@comx

  The post was edited 1 time, last by Qummi ().

 • Laitetaan tä äkkii pois alta.


  Dooodi, SOTASERVU saatu päätökseen.


  Vähän mitäänsanomaton olo.


  Kirjottelin kertaalleen puheen jo tossa joka oli tyyliä: ”hurraahurraa kaikki seisoo ja taputtaa” mutta 17.4 se lähti bittiin, tässä uusi.


  Listaan alkuun urani kohokohtia.


  Fix23, ”offit” kuuluisan TOJAZAn kapissa (offipakitus)


  Fix24 Darra tili sims sija 8 muuta ei aikaseks saatu.


  Fix25 Pinoccio ja törkee rammeri, unenarri capissa turhana, 400-500k pakkia kannaroitus ku vähä pakitettii meittiä.


  Fix26 Ihan jeppis rammeri väännettii Teemun kanssa narrilla plus muutama kerta tilisodalla.. 420+104+45 ei siitä sen enempää. Tiedätte mitä sitten tapahtui :D


  Fix27.. Capi kivitettiin,sotis vietiin ja tili paskottiin :)


  Epäonnea siis ollut ja jotain hämminkiä joka servulla :D


  tästä servusta vähän tarkemmin


  Perus meisinkillä teemunkans päätettii taas lähtee pallooilee servulle. Parii päivää ennen meucci hyppäs kans remmiin! Suunnitelmat kohtas hyvi ja korpeen siis taas mentiin.


  Tilistä:


  Romppu tili ja jonkinsortin kivilappu piti väsästä. Kivet saatiin jo hyvällä mallilla tulemaa ulos pajasta.


  Blaablaa;


  Capin kivitys ok, sotiksen vieminen ok -> tilillä tilihaukka, haukka faket ja yön pikkutunteina hero perään.


  -Tilin paskominen ei niin ok. Logit tallella joissa kirahvikana aka suomitar kertoo kokeilleensa meidän viime servun passua tilille.
  -Noh toki tyhmää pitää samaa passua, mutta empä olisi koskaan uskonut, että suomitar sitä lähtee kenellekkään levittämään..


  tässä tapauksessa salasana annettiin staffille, jolloin tililtä lähti capi,wwlanan nysä sekä kaikki kriittiset infrat (siilot,päärakennus ymsyms ja kylä rakennettu täyteen kätköjä) lanan hepat PD:n torniin suomitaren kädenjälki.


  Eikä siinä kaikki. Jotta tämä ei olisi jo tarpeeksi rottamaista, kaikki tilin kauppiaat 3x PD torniin, wwlanan hepat PD:n torniin, tilin pretot hyökkäyksellä omaan torniin... olikohan siinä kaikki? Noh anyways, ite ainaki ollu siinä luulossa et 10v skidit varastelee toisten runeukkoja yms. Mut kai tä on se ”aikuisten” peli olevinaan :D  Vähän säälittää, että suomitravian (ainakin speedit) mennyt tähän pisteeseen. Pakitetaan farmeja, paskotaan rottamaisesti toisten tili johon kulunut aikaa ja rahaa. Onneksi pelattiin LIITOSSA jossa porukka tsemppas eikä haistattattanu heti v*****a, potkinu mäkee tai kivittäny. toki tämä liidujen ansiota että jaksoivat katsoa meitä (mua)


  Burnout+PD hyvää työtä arkin kanssa. Te taisitte olla se meidän nro1 vastustaja eikä pahikset niinku alunperin piti. Kiitos teille, laitoitte pojat hommiin :D


  Pahikset, teistä jäi kyllä paskanmaku suuhun. Kovia nimiä liitossa ettekä juuri mitään saanut aikaan?


  Kerrotaan vielä sen verran, että ennen tän servun alkua olin valmis menemään jopa pahiksiin. Laitoin moe-:lle viestiä että mahtuisko remmiin. Mun onnekseni sieltä ei koskaan vastattu. Tästä vastauksen puuttumisesta mä oon oikeesti ihan saatanan onnellinen.  • sain pelata servun parhaassa liitossa
  • Sain pelata servun helvetin hienojen tyyppien kanssa
  • Tutustusin uusiin ihmisiin vai pitääkö sanoa 16 vuotiaisiin ES poikiin tai ”himonörtteihin”
  • Liiton kannuil oli hyvä meisinki ja läppää lens. Meil oli kyl ihan helmi yhteishenki. Toki sitä vittuilua,päänaukomista yms tuli, mut se kuuluu tähä pelii.
  • Liidujen toiminta oli ihan omaa luokkaa.. Mä en vaa keksi mitää moitittavaa.. kaikki oli niin koordinoitua. Oli hyvä olla osaavissa käsissä :3 heps... vilhon alipakitus :D  Tossa 5 kohtaa joihin mä itse oon tyytyväinen tähän servuu enkä enempää vois pyytääkkään. mä en vois olla tyytyväisempi tähän liittoon, me ollaan voittajia vaikka en ite siihen mitenkää ollu vaikuttamassa.
  ISO KIITOS SIIS KOKO OLYMPOKSELLE.


  Siinä tais olla.


  Tiivistys:

  • Olympos sotis muuta servuu vastaa
  • Pahikset on iha vitusta koko sakki
  • Staffi on eniten perseestä, rikoskumppaneita unohtamatta (hirttäkää vaikka ittenne tmv jotai kivaa)


  Haluan vielä kiittää koko travian skenee, kiitos teille paskiaisille. Kivoja hetkiä saanu viettää teidä kans.


  Meuccille erityis kiitos. Sä painoit tilin (tilien) etee hommia ihan törkeesti.. Sun puolesta harmittaa eniten tää servu et hommat kusi. Sain susta hyvän kaverin tän pelin parissa. Toivottavasti susta kuulee vielä jatkossa :)


  Teemu, sulla jäi pelailu vähä pienemmälle tällä servulla. Mut jos meucci/mä en pystytty tilii kattoo sä paikkasit vikisemättä ne kolot ja jeesasit meitä ja teit hommas niin ku pitää! Sustaki saanu täs parin servu aikaa hyvän kaveri! Toivottavasti sustaki kuulee vielä :3


  Qummi,


  Sulle ei haastajaa tält servulta löytyny. Kuten aikasemmi sanoin mulla ei vaa oo mitään negatiivista sanottavaa susta/liiduumisesta. Hoisit hommas kyl 6/5 kunniakkaasti. Pahoittelut sulle omast toiminnast pitkin servuu.. mut iso kiitos sulle. Jeesasit, puolustit ja kannustit. KIITOS sulle ❤️❤️❤️


  Vilho aka Apustaja


  Mulla oli vähä ennakkoluuloja sua kohtaa, ku kuuli juttuja, mut ne muuttus hyvinki äkkiä ku huomas ettet sä ookkaa sellane mitä puhuttu. Sä oot pirun osaava ja pystyvä kaveri kans täs pelissä. Pakitukset sait hyvi hoidettua!! Sun kans sai hyvät jutut aikaseks. Säki puolustit ku sellane tilanne oli. En mä tiiä, en mä keksi sustakaa mitää negatiivist sanottavaa. Mikä kylläkin vissii iha positiivine juttu Säki oot hyvä jätkä kiitos sulle ❤️❤️❤️


  T0mbl,


  Nii mont servuu sun kans pelannu jo, et emt sust oon saanu irlii hyvän kaveri. Tän paskapelin kautta :D hyvii hetkii sun kans viettäny tän pelin parissa. Kahavitteluja unohtamatta. Jatketaan tästä eteenpäi ❤️


  Skandalf,


  Sun kans kolme? Servuu takana samas porukas. Kyl sunki ravian taidot noussu servu servulta ja pätevä kaveri tullu. kiitos sulle myös hyvistä hetkistä ❤️


  Jabbe,Zanttu & Cipe


  Vähä jääny rupattelut vähemmälle. Kiitos Jabbelle ja zantulle et sillo joskus rekrysitte mut. Kolmikolle iso kiitos et saanu pelata teidä kans nä servut ❤️❤️  Neve,Meller&Maikke


  Kyl te semmosii huru ukkoja olette kiitoksest teille hauskoista hetkistä kannuilla ❤️❤️


  Tulikohan nyt kieli tarpeeks ruskeeks?


  Kiitän tähä loppuun vielä koko Olympos porukkaa. Kiitos. Zeus, nyks, NIKE, Demeter, Hyperion, Aiolos, Ares, Kybele, Gaia, Hekate, Hebe, Athene, Afrodite, Rhea, Fantasos, Nemesis, Hades, Herakles, Helios, Hermes, Apollon, Eris, Poseidon, IRIS, Theia, Kronos, Eos, Eros, Hefaistos, Boreas, Asklepios, Hera, Morfeus, Mnemosyne, Pire, Persefone, Eileithya, Hypnos, Dionysos, Aither, Mimos, Artemis, Euros, Uranos, Hestia, Pan, Notos, Hemera, Krios, Selene, Epione, Lapetos, Okeanos, Zefyros ja Koios. KIITOS TEILLE ❤️❤️


  Näihin sanoihin ja tunnelmiin ne kuuluisat viimiset sanat ”tä on mun vika servu” :)  Kiitos kaikille näistä yhteisistä servuista.


  Hauskaa vappua ja hyvää kesää!


  Vege ❤️

  Fix23 Black mamba @ GG / Fix24 Darra @ KK / Fix25 Pinoccio @ Didney / Fix26 Athene @ GD / Fix27 Themis @ Olympos

 • Jeespoks elikkäs se ois taas sitten yks rundi paketissa. Pelitunteja kerty omaan pussiin rundin ajalta noin 7 miljoonaa alaspäin pyöristettynä. Zeukselle jolla vaikutin lopputuloksena oli vino pino kultasia raidimitaleja, helppo sims 1 ja ylipäätään servun alfoin tili, yllättyneet?
  >Ei kukaan  Fix26 loputtua oli hieman ristiriitasia fiiliksiä seuraavan rundin liittojen suhteen, kun tiedossa oli kahden pohjimmiltaan ennaltakasatun liiton "sotaisa" yhteenotto. Tiedossa oli myös, että zibulla ei tuu aika riittämään pelata eli siinä piti sit uusia naamoja alkaa kalastelemaan joiden kanssa pistää nyrkit yhteen tilin merkeissä. Vanhana järvenpääläisenä Pörri tuli utelemaan tuunko pelailemaan hänen ja Qummin liittoon, päädyin ihan loppuviimeseks vielä kyseisten heppujen tilille asti. Alunperin piti meikästä tulla jonkinnäkönen oppipoika liidun hommissa, se tais kuitenkin loppuviimeseks vähän jäädä Pörrin katoomisen myötä ja hommien sysäytyessä isosti servua kenties eniten jännittävänä pitäneen pelaajan eli Qummin hartioille.  Eli Qummi napsuttelee tekstiä liiton puolelta ja ite hieman availen tiliä, koska aika pitkälti tais meikän kontolla suurinosa tilin hommista olla jossain määrin ehkä keulahahmona. Teuskalla lähettiin liikkeelle, ja tarkotuksena tais olla alunperinkin päätyä 4+1 offeihin (käyttikset/wwr). Tililtä siis löytyi "6 pelaajaa", joista pelitunteja pääasiassa keräs 3 heeboa, muutenkin zibu & danske oli otettu tilillä lähinnä hengailemaan, kultaa pojat sponssas niiden pelituntienkin edestä ja iso kiitos siitä molemmille jo tässä kohtaa <3 Pörrille murahdus heikosta aktiivisuudesta ja periaattees 3/4 servun idlaamisesta.  Vauhdikkaalla startilla lähettiin, kultaa poltettiin tauluihin enemmän kun Pahisten liiduja servun aikana. D19 viimeisteltiin t17 pellot ja siitä sitte d20 aloteltiin jonottelemaan unelappua ja rammeria. Fakteista käytiin poimimassa liitolle turvaan ässä hihaan eli unearkki, siitä rapo:  Faktihaku  Itelle päädyttiin kuitenkin hieman itsekkäästi siirtämään unemonot, vaikka loppu viimeseks tais olla oikea tili jolle ne siirrettiin. Faktien jälkeen Qummi päättikin törkätä vähän isompaa vaihdetta silmään ja alotettiin kokeilemaan millasta vihua siellä on vastapuolella repimällä capeja/offeja kartalta. Pelkkää paskaahan siellä oli vastassa, vihut helis ilman juuri minkäännäköstä toimintaa meidän suuntaan. Alla linkki albumiin, jossa rapoja tililtä servun varrelta yhdessä nipussa.  Zeus ajorapot
  Siinä sitte päivät kulu opsujen ohella raidatessa, listoja päivitellessä ja punamiekkoja yrittäen välttää. Tätäkin hommaa vaikeutti taas kerran farmeja pakittavat autistit, mut päädyttiin sit puhtaasti pelkkään palaraidiin niin eipä paljoo aamuja painanu enään loppua kohden yksittäiset pakitukset kun ei offit siitä kärsiny. Noin viikko-pari faktien jälkeen Pörrin aktiivisuus oli jo sitä tasoa, ettei äijää näkyny enään loppurundilla kun kerran viikossa muutaman sanan merkeissä, tässä kohtaa alko itelle ilmestymään aika hemmetin isoo roolia tilillä duunissa käyvän Qummin plänäillessä opsuja plänneri kuumana vapaa-ajalla ja yöpelaajan ollessa tyhjiä lupauksia täynnä oleva idlaaja.  Niinkun tarkkaisilmäisimmät taiskin runin aikana huomata kylien nimistä, niin kyllä käytiin jäähylläkin rundin aikana muutama tunti d45 meikän parin vähän turhan röiukkomaisen kylän nimeämisen ansiosta.  Eräs mustapoika yritti sitten tulla loikkarina tarjoomaan meille rammeriaan käyttöönsä wwrallin alettua, ja siitähän Qummin kanssa kieltäydyttiin ja lopputuloksena nälkiintynyt musta kävi niittämässä d76 meiltä pellot capista sileeks. T18 peltojen menetys siinä kohdassa peliä ei merkannut tilille kirjaimellisesti yhtään mitään. Lähes lämmitti mieltä nähdä niin ison lapun käytettävän silkkaan burgerointiin ajellen natuja.  Kasvateltiin siinä sitten rammeria varjossa sotiskierron ulkopuolella, niiden muutenkin vähäisen määrän takia Themis tilin "pienen" mokan ansiosta. Muutama kierto otettiin tilisodalla ja loppua kohti oli pakko hakea etenkin koneisiin vauhtia pikkusotiksella. Tiistai aamuna 24.4 tapahtui traaginen käänne jo valmiiks melko pienehkölle rammerille, "pienen" offipakituksen tapahtuessa.  WWR/06 käyttis offipakitus  Meidän rammerista jäi siis 82+9 saatot puuttumaan, mutta hienostihan se silti ajo asiansa ottaen huomioon ettei sen jonotus todellakaan tilin ykkösprioriteettina ollut. Oletan Qummin tai wwtilin ukkojen avaavan enemmän wwrallista, niin skippaan siitä saivartelun kokonaan.  WW-ajo
  Ja loppustatsit näytti tältä:

  • Tili: Zeus
  • Sims: 1 (50068 as, 53 kylää – 46 vallattua)
  • Off: 5 (1481662 pts)
  • Deff: 61 (421614 pts)
  • Hero: 5 (1630790 pts)
  • Mitalit

  Kiitokset/erityismaininnat:  • Mainitaan aluksi kiitokset BURNOUT liitolle, te toitte väriä tähän rundiin saamalla 14 tilillä enemmän aikaan mitä Pahisten vajaa täysi liitto.
  • Qummi: Ehdottomasti paras uus tyyppi johon on tutustunu tän servun aikana. Vittuilua ollaan vaihdettu puolin ja toisin äärettömästi. Hemmetin ahkera, osaava ja muutenki hyvä äijä, joka täytti ne liidun saappaat, jotka sille asetettiin ja nousi liiton keulahahmoks. Hommat oot hoitanu aina vimosen päälle, Zeustaki on tuntunu aikalail pelaa duotilinä sunkaa. On ollu hemmetin ilo pelata sun kans, kiitos <3
  • Neverluckie: Teiltä tuli maikkelin kans liittoon iha hemmetin kova tili, "kevyt pakkitili" kiitos teille siitä <3 . Sun kanssa on tullu servun aikana muutenki jauhettua ihan laidasta laitaan kaikkea. Tullaan varmasti viel pysyy yhteyksissä sunkaa niin mahollisesti kyliksen kuin lolinki merkeissä!
  • zibu: Pitäähän sitä luottodualia aina kiittää vaikka pelitunnit on ehkä 3(?), kultaa sponssasit ja paskaa lätisit pelaamisen edestä (varsinki kännissä ) <3
  • Pörri: Värikästä elämää elelevä ex jäkeläinen, jonka piti olla täl kiekalla toinen pääliiduista mut sun osalta tää rundi meni kyl nyt valitettavasti ihan idlaamisen puolelle. Osaamista ois sultaki löytyny mut seki jäi kyl nyt aikalail näkemättä.
  • Danske: Sun piti kans tulla vaan kattelee miltä peli näyttää nykyään, mut taisit vähän päästä pelin makuun. Sulta sai yleensä myös hyvää näkemystä mitä duunata tilillä, kiitos kaikesta + gelbs.
  • Toxx: Mulla oli isot odotukset yöpelaajan suhteen, mutta pakko myöntää et sä et kyllä niitä odotuksia lähimainkaan täyttäny. Kirjallisten ohjeiden noudattaminen, raidaus ja niinkin helppo asia kuin jonotus osottautu toisinaan ylitsepääsemättömäks. ”Pienellä” vittuilulla ja perseelle potkimisella kuitenkin selvittiin tähän pisteeseen eli kiitokset siitä.
  • Vilhou: Liiton yliapustaja, jonka piti lähtee vaan apustamaan. Sä olit kans yks niistä muutamista elementeistä mitkä kanto liiton tähän pisteeseen pakituksien merkeissä. Kiitokset duunista, nyt sulle on annettava siunaus syaniidikapselin ottamiseen :whistling:
  • Zanttu: Toinen pakituksia hoitanut työmyyrä, olitte vilhon kanssa varsinainen tehokaksikko <3
  • Kannuista värikkään tehneet: Skandalf, t0mbl, Lainee, ptt, Poromies, Moxxi, Vege ym. hurut <3
  • Kiitos kaikille pullaajille ja WW-Raksaus porukalle (Qummi, Petrn, Haalis, Kaitsija, Manlet, Tempest, Toxx)
  • KAIKKI OLYMPOS RIVARIT <3<3
  • Thanks for all Qummi’s Danish homeboys for their hard work, it was a pleasure to play along with all of you nubs! (Hypehani, Olgun, Sinzey, Claus, Stabilos)

  PS. Pahikset olitte kusipaskaa
  Pahikset pähkinänkuoressa

 • First of all I'd like to thank Qummi and the rest of Olympos ' s leadership for letting us Danes ( Nike , IRIS & Athene ) play with you guys, it was a blast.


  This was my first ever server playing deff. I'd say it went pretty well - 2881642 deff points, a total of 2.3 mil Spears and 50k Paladins


  Special thanks to my son, Qummi for letting me trashtalk him every morning after I get home from work and he just woke up <3 - No but for real, the dude is great and he did really well in terms of leading (Even though the dude took my Large Trainer but whatever: D) 7/5 guy!


  My dual, Stabilos . You did what I needed to do so no complaints there. Also you are a crazy dude, that's always a bonus ;)


  As usual, the GOD itself Karpaas i (Hekate) for helping my account early morning when my Duals are too Lazy to wake up early and I have to sleep, you've saved me countless amounts of crop.


  Olgun (Nike) for sitting my acc when I needed help, always a Pleasure to play with a dude that for some reason does 20 + hour travain shifts, crazy.


  Met some cool people playing here is the fix, shoutout to: CIPE , Lainee , EXOTIK , Zanttu & Bueeulf my good ol 'neighbors, Olegolas , Perttula , Never Lucky , Vilho , Enak , Toxx , Moxxi and Fearz - Hope to play with you guys again sometime!


  And a special mention to Rhea . Thanks for giving us that # 1 deff spot, was really nice of you! - Nah but for real, you guys had a great account and was a nice race towards the end!


  See you on winter comx.


  Athene (The better one ;) ) over & out.

 • Pakko se on itekki kirijottaa.


  Kiitoksia koko Olympos. Toka servu, ja onneksi Rambo kysyi meitsin teidän riveihin, tiä mistä olis ittensä muuten löytäny.


  Harjotteluks meni vielä tämä servu, ehkä ens rundilla vois koittaa kasata jo ww-lapasta.


  Erityiskiitokset Qummille, mahtava johtaja, lupaan pelata aina sun alamaisena, kun vaan liiduat.


  Skandalf: Sun ansiosta oikeasti jaksoin pelaa koko servun loppuun, olihan se sellasta mylvimistä :D


  T0mbl ja muukalaine: Teiä kaa oli mukava mylviä, ehkä päästään jatkossaki aiheuttaa hämmennystä yhdessä.


  Kipsulle kiitokset, että tuli vähä ennen fakteja auttelemaan tilille.  Tilin tiedot: Boreas
  Sims: 76. pop 16389
  Kyliä:21
  Off: 89. Pisteet: 151142
  Deff: 73. Pisteet: 391293


  Kiitän ja kuittaan tämän rundin osalta!

  Fix26 Katastrofi/BIA Fix27 Boreas/Olympos Fix28 Ketola/MNK Fix29 Taisto/TGIF

 • Pahikset oli kusipaskaa, Olympos ei niinkään. Ihan vitun paska rundiha tää oli kaikesta hypestä huolimatta.


  Ite "pelasin" D1-9 ja 34-60, joista idlasin suurimman osan. Muina päivinä en jaksanu ees logata tilille. Viime runi paino vielä helvetisti, ni ei pystynyt/jaksanut täysiä pelata. Oma panos tilin eteen oli lähinnä huudella ohjeita ja vittuilla liiton discissä ja publalla. Omalla tilillä tehtiin kusinen 120+80+23 tjsp. catalappu, mistä viel meni kannareihin pari kiloo pulttia. Rapo varmaan jossain muualla saatavilla.


  Suurimmat kiitokset Skandalfille (helvetin isot tunnit, +1) ja jabbelle, kun hoiditte tilin kohtuullisen hyvin vaikka ite idlasin täysiä. Ootte parhaita <3


  Liiduille (Qummi, Vilho ja Exotik) helvetin iso peukku, en oo näin hyvin johdetussa liitossa pelannu ikinä. Sivusta seuraamalla tarttu paljon hyviä tipsejä.


  Muut kiitokset: idleCipe (isompi idle ku mulla), Neve, Vege, Junnu, Massu, Muukalainen, POROMIES jne. muut ihanat ihmiset <3 osan varmaan unohdin, mut ei voi mitään.


  Ja Junnu, mee töihi.

  Fix3-Fix10 / Fix21 Märkä-Simo @ PK / Fix22 Last Season @ HUNT / Fix23 Chuck Bass @ GG / Fix24 Reddington @ KK / Fix25 Nemo @ Didney / Fix26 Hugh Hefner @ AD / Fix27 Demeter @ Olympos / Fix28 MAUNOMATO @ MNK / Fix29 Fifth Member @ Sepä Se!

 • Jaaha se alkas tämäkin rundi olla taputeltu.. Tilinä oli Rhea josta ei ole kyllä mitään sanottavaa itsellä, hoitakoon Maikkeli sen jos haluaa.


  Muutamia kiitoksia sitten tästä kiekasta.


  Maikkeli (Rhea): Kiitos taas, mielipide siitä että olet paras duali jonka kanssa olen pelannut ei ole muuttunut tämän kiekan myötä. Jos se on minusta kiinni
  niin en pelaa enää yhtään rundia ilman äijää, mahtavaa duunia taas! <3


  Bruce (Rhea): Bruce, without your knowledge/skills our account wouldn’t been as the way it was, not forgetting that you golded the whole account.
  Besides that, you handled everything ALMOST every morning to the point that it was nice to take over the account. Thank you <3


  Ptt- & AFKi (Ares): Nää on enemmänkin pahoittelut. Kiitos ja anteeksi molemmille, taidan olla äijille karaokeiltamissa muutaman kepun velkaa..


  t0mbl (Demeter): Eihän nää rundit ois sama ilman äijän kuittailuja, kiitos kaikesta, kyl sä tiijät! ps. Kiitos myös hotdogmakkara pitsusta.


  Exotik (Zeus): Exotik, Erotik, Exo the builder, league 3v3 teammate, mikä vaan. Oli mahtava päästä äijän kanssa pelailemaan samassa liitossa, kiitos!
  Harmi että tilit vei niin paljon aikaa etten päässyt kantamaan sua leaguessa!


  Qummi (Zeus): Minulle uusi tuttavuus, Olit kyllä liidu paikallaan kun pörristä ei siihen ollut, voi olla että ilman äijää oltas nöyrrytty burnoutin edessä, oot myös ihan siedettävä tyyppi. Kiitos!
  Ps. "Zeus on exon tili ja Olympos on Qummin liitto"
  Pps. Kiitos DP.


  Massu: Kiitti öisistä juttuhetkistä, ei käyny aika ihan niin pitkäks. Ps. The100 toimii.


  Burnout: Kiitos että teitte servusta mielenkiintoisen, kun pahikset ei siihen pystynyt!


  Zeus tili: Kiitos että sittasitte viikonloppuisin kun en itse päässyt sorvin ääreen, apu oli iso!


  Kiitos myös kaikille kenen kanssa tuli jauhettua servulla,Jabbe,Meller,Skandalf,Korsu,Vilho,Vege,Poromies,Muukalainen,Moxxi,Olegolas,"Hasa",Lainee ja muut joita en nyt äkkiseltään muista, älkää ottako itteenne <3


  Pps. Ostettu paikka meinas unohtua, kiitos sponsoroidusta kullasta myös Zibulle!

 • Tilinä toimi Ares. Miehän en oo mikään nopeiden kierrosten mies, mutta jostain syystä sain päähäni kasata aggressiivisen rompputilin, jolla sais raidaa ja opsuilla aktiivisesti. Pistin viestiä ptt-:lle, jonka kanssa nelosella samassa porukassa pelailtiin. Ajatus kiinnosti ja niin lähdettiinkin funtsimaan kolmatta peluria tilille, että saatais tili pyörimään mahdollisimman lähelle 24/7. Nevestä olin kuullut niin paljon hyvää ja oltiin muutenkin vähän juttua isketty niinä aikoina, että päädyin häntä kysymään ja kokoonpano oli valmis. Jossain kohtaa maikkeli päätyi meille tekemään pakkitiliä. Ennen servun alkua oli tiedossa jokunen valmiiksi kasaantuva porukka ja saamiemme tietojen mukaan Olympos vaikutti pelaajamateriaaliltaan hiukan Pahiksia heikommalta, mikä ei kuitenkaan lopuksi pitänyt paikkaansa. Silloisten tietojen valossa teimme kuitenkin päätöksen hakeutua Olympoksen riveihin.


  Kierroksen alku meni meillä ihan vituilleen. Meikäläinen lähti raksaamaan alkuun tiliä niillä tiedoilla mitä sain pojilta ongittua nopeiden alotuksesta. Lopputuloksena liikaa cp simssiä, mutta onneksi ei jääty jälkeen kuin joitain tunteja. Tontutusyö taas oli ihan mahtava episodi – not.. . Meikä simahti vähien unien takia 15min ennen tonttujen valmistumista ja neve ja ptt kännissä. Päivällä kun heräsin ja tajusin että tontut lähteneet vasta aamulla matkaan aloin selailemaan disci ja wappiryhmiä ja luin sekalaisia pätkiä humalaista pohdintaa että mihin vittuun ne tontut pistetään. Harmaalle ei oltais välttämättä haluttu, mutta oikeen muutakaan vaihtoehtoa ei enää ollut.


  Alettiin painaa vitusti duunia. Levutettiin heroa ja poltettiin kultaa tauluihin ja pikkuhiljaa kirittiin kiinni. Näinä aikoina mulle alko tulla hyvä fiilis porukasta. Kaikkia vitutti tää alku, mutta sisäisen draaman sijaan kaikki nieli harmitukset ja paino duunia sen eteen, että tili saatiin nousuun. Sittailtiin myös rheaa ja auteltiin maikkea parhaamme mukaan. Jossain kohtaa Bruce ilmestyi mukaan kuvioihin ja alko suunnitella Rhealle vähän muutakin kuin puhdasta pakkia. Se paikkas molemmilla tileillä hienosti aamuyöt ja hommat rullas. Tilit kasvo hyvää vauhtia ja molemmat tilit alko raidaa ihan hyvällä sykkeellä.


  Areksella alotettiin lappua lapun perään, raidit pyöri hyvin ja homma rullas. Pikkuhiljaa työmäärä rhealla alko kasvaa niin suureks et neve päätti vaihtaa kokonaan sinne ja sittailtiin edelleen ristiin mitä kyettiin. Tää oli loppujenlopuks arekselle tosi iso takaisku, koska pian se ristiin sittaaminen ei enää oikeen toiminutkaan ja ptt:llä oli aika paljon työkiireitä, joten itelle kerty aika hulluja pelitunteja noina viikkoina.


  Arekselle mietittiin paljonkin eri faktikomboja mitkä vois toimia, mutta lopulta saatiin just mitä haluttiin, eli tilisota ja pikkumonot. Parhaimmillaan puskettiin 6 kylässä offia ja siihen vielä pari pakkikylää päälle. Burnoutin johdosta 2x isoimmista käyttiksistä hävis tililtä, toinen vallattiin ja toinen bittiin. Heti perään kolmanneks isoin seinään opsussa. Meiltä alko ptt- kanssa myös vähän puhti loppua. Jaksettiin kuitenki edelleen jatkaa painamista. Tosiaan ristisittailut rhean kanssa ei oikeen enää onnistuneet kun molemmat tilit oli käyneet aika työläiksi. Aika paljon oli itellä kans näihin aikoihin pitkää päivää. Sillonku ptt ehti ni se kuitenki teki sit pidempää vuoroa et sai ite huilia ja saatiin zeukselta sitteriapua hiukan kun molemmilta meinas kunto loppua. Tehtiin isot raksat ja nopeutettiin loppujen lapojen kasvua yksitellen. Avustettiin tornin haussa ja myöhemmin ohjeessa. Opsuilemaan päästiin aiottua vähemmän kun ei laput oikeen ehtineet kasvaa haluttuun kokoon. Lopussa koitettiin jotenki pitää jonot yllä ja nostettiin pakkikapasiteettia. Ihan lopussa olikin pullaa torniin ja lopuilla pakkia meininkiä. Pakeille sit löytykin vähän erilaisempaa käyttöä lopuks :D


  Paljon jää varmaan sanomatta, mutta nää viimiset 1-2 viikkoa menny aika aivot narikassa niin ei oikeen oo nyt ammennettavaa sieltä :D


  Rakkaat dualit & meidän oma harakiri kerho. Vaikka ne harakirit olikin se teema aika pitkälti koko servun ajan ja neve siirtyi rhealle ni teiän kanssa oli kyllä mukava pelailla ja hommat toimi niinku pitikin. Katellaan joskus uusiks, mut mieluiten focusataan vaan yhteen tiliin :D

 • Onnittelut Olympokselle, voitto meni kyllä oikeaan osoitteeseen.


  Ennen rundin alkua tuli mietittyä mitä tässä tekisi kun näki että tästä tulisi kahden titaanin taisto, päätin sitten että menneiden foorumipuheiden innoittamana lähteä vetämään ensimmäistä kertaa vähän opsuja matkaan ja ottamaan kiveä niskaan. Sitten siihen kasautuikin muutama muu tili Bingon raunioista ja koottiin BURNOUT.


  Otin itselle sen opsumaisterin tittelin haltuun ja aloin niitä suunnittelemaan. Ideana oli ottaa oppia niistä opsuista mihin on itse joutunut arpomaan pakkeja ja oppia niiden virheistä. Keitaattomat offit, rankat scouttiseinät ja armoton areenan pompotus tuli tutuksi. Scoutteja käytettiin suht vähän tulevien kohteiden kurkkimiseen, ideana oli enemmän se että mennään voimalla sisään ja katotaan tuleeko mitään takaisin. Ja samalla pidetään yhä isompana mysteerinä se mihin me oltiin lopulta menossa.


  Tarkoitus oli tasoitella kahden "titaanin" välejä jotta tästä saataisiin mahdollisimman tasainen kierros mutta kuten varmaan suunnilleen kaikki muutkin serverillä, yllätyimme kovin suuresti kun isot uhot muuttuivat pieniksi teoiksi Pahisten osalta ja jouduimme lopulta tykittämään lähestulkoon yksinään Olymposta.


  Rundin alku oli yhtä huonoa tuuria, kolme naapuria ilmaantui hyvin nopeasti samoille hoodeille meidän kanssa ja tämähän ei käynyt meille. Kiveä heiteltiin Kriosin suuntaan hyvin nopeasti suojien loppumisen jälkeen kunnes liittouman pakit saapuivat sinne. Sen jälkeen keräiltiin kiviä hetki, tehtiin pientä kilpavarustelua Kriosin kanssa ja sitten huomattiin että Dionysos on jätetty ilman pakkeja. Sinne siis ja tämän jälkeen he päättivät omin ehdoin muuttaa toisaalle naapuristamme. El Patron jätettiin rauhaan kun piti saada omat tilit kuntoon, seurailtiin sen kasvua ja ajatuksena oli että lanataan pois ennen arteja. Käytiinkin sitten ennen arteja ajamassa sieltä offi kotiin ja raidattiin sen kylistä meille rundin ainoa raidirätti. Kiitti bonusresoista!


  Artet menikin taas vaihteeks päin metikköä, ohi mentiin ja edestä vietiin vaikka sun mitä. Sitten opsuiltiin, Hasseli diplos PD:n tukemaan meitä pakkirintamalla mutta se homma taisi lopulta mennä melkolailla siihen että me tuettiin PD:tä. Yritys oli kyllä kova loppuun saakka vaikka todennäkösyydet voitolle oli häviävän pienet. Häviö tuli, mutta kyllä silti tuolta PD:n jengistä vielä tulee tulevaisuudessa näitä uusia tähtiä liittoumiin.


  Omat ajot:


  5.3 - El Patronin putsaus ennen arteja
  http://travian-reports.net/fi/report/62327095723


  11.3 - Operaatio #1 - Tiliware Bridelta
  http://travian-reports.net/fi/report/62328fa2b82
  + arte vietiin ja offi + capi ajeltiin aika onnettomaan kuntoon.


  16.3 - Operaatio #2 - Areksen eliminointi osa 1/2
  http://travian-reports.net/fi/report/62329e43458
  Offi vallattiin pois.


  19.3 - Operaatio #3 - Areksen eliminointi osa 2/2
  http://travian-reports.net/fi/report/62330493a53
  Offi nollattiin pois.


  Bonus:
  http://travian-reports.net/fi/report/62331e2bdb1
  Muistakaa jättää jotain eteen ettei faket kävele läpi..


  22.3 - Operaatio #4
  http://travian-reports.net/fi/report/62332677f30
  Herakles + Epione pellot ajettiin pois, Rhealle kopsahti seinään


  25.3 - Operaatio #5
  http://travian-reports.net/fi/report/6233342ede9
  Eris offi vallattiin Weruksen hölmöilyistä huolimatta, Demeterille kopsahdin yksin seinään.


  3.4 - Operaatio #6
  http://travian-reports.net/fi/report/62334900add
  NICETRY + Froba tileiltä ajeltiin capi + suurin osa boosteista viljalukkoon kun kiusivat meidän PD kamuja.


  8.4 - Operaatio #7
  http://travian-reports.net/fi/report/623350f5a2a
  Hekaten WW-offia koitettiin mutta seinään kolisi kaikki, olikin ensimmäinen kokonaan failannut opsu.


  17.4 - Operaatio #8
  http://travian-reports.net/fi/report/62336d1752f
  Demeter + Okeanos capin pellot meni remonttiin.


  19.4 - Operaatio #9
  http://travian-reports.net/fi/report/6233733908b
  Päätettiin jatkaa WW:n ympäriltä capien ampumista, kohteina Hypnos + Asklepios joista molemmista käveltiin jälleen läpi. Ja maittava offiseinä Hypnoksella, kiitos nam.


  21.4 - Operaatio #10
  http://travian-reports.net/fi/report/62338d39f44
  Rakkaan vilhoun capi lanattiin ja vietiin popot. Ei näistä lopulta ollutkaan niin paljoa hyötyä kun odotin että Pahiksilta olisi jäänyt jotain lanoja jäljelle viimeisimmän ajon jälkeen ja olis kerennyt jatkamaan opsuja.


  22.4 - Operaatio #11
  http://travian-reports.net/fi/report/62339d10cec,62340b35261
  Piti olla viimeinen seinäys opsu mutta kaikkien yllätykseksi sieltä käveltiin läpi ja uneraksa lähti matkaan. Oma hero oli jossain teillä tietämättömillä niin se oli jääny noista pois, pöh.


  28.4 - Operaatio #12
  http://travian-reports.net/fi/…5,623454db3ca,623467ac72b
  Tänne sitten tais päästä lähes kaikki seinään, tietääkseni kaks viimestä pääsi läpi ja lähti matkaamaan takaisin kotiin.


  Muut postatkoot omat raporttinsa ajoista, en itse niitä kerännyt. Mutta tilin saldona oli lopulta 4 offia + 2 saatot, rahkeet olis riittäny kyllä pyörittämään 6-7 offia mutta ensimmäisen Olympoksen opsun jälkeen todettiin että nyt on pakkitilanne liitossa sillä mallilla että nyt on pakko unohtaa yks offi ja alkaa vääntään pakkia sen sijaan. Ja olisi se toinen pelaaja tilille ollut kans tervetullut lisä, välillä alkoi käymään raskaaksi yksin suunnitella opsut ja sitten vielä hoidella lähetykset itseltä parhaimmillaan kolmesta kylästä samaan opsuun.


  Kiitos:
  - Ryysy, edelleen mukana ja yhteistyö toimii kuten aina
  - Piina, kun jaksoit ottaa sen pullakellon vastuullesi että homma saatiin pelaamaan ja samalla pelastit minut siltä kakkuhommalta kun olisin kuitenkin jossain vaiheessa antanut periksi... :rolleyes:
  - Muu BURNOUT väki, oli ilo pelata ja opsuilla kanssanne
  - PD johto/kakkuraksaajat/pelaajat, otitte neuvot avosylin vastaan ja toivottavasti niistä saatte pientä evästä myös tuleville kierroksille. Hienosti te pärjäsitte vaikka kasasittekin liittouman näistä "jämistä" mitkä ei Olympokseen/Pahiksiin menneet.


  Ja "erityismaininnat" Kurvi Karille ja Ilvekselle, ei tainnut olla yhtäkään opsua millon ei olisi jomman kumman failaamisten takia repiä hiuksia päästään ja hakata päätä pöytään... Tosin Werus kyllä petrasi loppua kohden, propsit siitä. Varmasti muistat jatkossa opsuissa NE SANKARIN BOOTSIT! :p


  Lopuksi iso läjä risuja teille muutamalle jotka jätitte ajamatta offinne viimeisessä opsussa jotta saisitte vetästä nataareille pisteiden toivossa. :thumbdown:

 • Noniin nyt olis tämäkin taputeltu, tässä jotai raapustusta:


  Aiolos
  Lähdin fixille pelaamaan kun Tumeez sai houkuteltua mut tililleen. Tulin tilille muistaakseni kahden viikon jälkeen servun alettua. Tumen lisäks Aioloksella pelasi Legenda89, joka tosin siirtyi lähes täysin idlaamaan minun tultua tilille :D Tarkotus oli romppuoffii pelata ja tehdä muutamat käyttikset + pakkia kylkee. Tarkotus oli opsuta paljon ja kiitos Qummin saatiinki opsuta PALJON :D Faktien jälkee taidettii joka opsussa olla matkassa.


  Alusta muistan sen että tilistä näkyi pienoinen epäaktiivisuus jonka capin pelloista ja siilon floodailusta huomasi. Saatiin Tumen kanssa pelivuorot hyvin jaettua ja aktiivisuus nousi heti, mikä alkoi tililläkin näkymään. Tumen epäluuloista huolimatta saatiin ennen faktei capi valmiiksi ja lappu isoa faktia varten.


  Kierros meni hyvin pitkälti kaavalla minä lapioin perkeleesti ja tume hoiteli jonoja. Tosin kierroksen edetessä vastuu tilin pyörittämisestä keräänty pikkuhiljaa mun harteille, mikä sitten ennen pitkää alkoi vähä jarruttamaan tilin potentiaalia. (jonot katkeili välillä, simssi hidastu jne.) Varsinki kun huhtikuun alusta mulla alko työt niin tili kyllä idlas aivan liian monta tuntia päivässä.


  Kuitenki iha hyvä tili saatiin tehtyä vaikka potentiaalia parempaan olis ollutki. Simssissä noustiin yllättävän korkeelle (15. sija), muilla pelaaminen tökki sit ilmeisesti enemmän. Ehkä ainoo virhe mitä tuli kierroksella tehtyä oli unohtaa Okeanoksen sittailu kunnolla kun niiden capissa oli yks lappu syömässä, joka tietenki jäi siellä lopulta attien alle.
  Paljon saatiin ajella offeilla ja pakkiakin tais parhaillaan olla tilillä hengissä 200-300k.
  Valitettavasti vihuilla ei enää lopussa pakittamine ilmeisesti kiinnostanu ja meillekki jäi vielä kaks käyttistä ajamatta.

  Olympos
  Huhhuh, olipahan kovatasonen porukka ja liidut hoiti hommansa loistavasti. Rivarin silmin kovimman duunin tekivät Qummi ja vilhou, mutta propsit myös muille liiduille. Qummi tykitteli opsuja kovaa tahtia, jotka ratkas paljon voiton eteen. Vihut opsusi meitä huomattavasti vähemmän, okok BURNOUT opsusi meitä ja pahiksilta ei juuri mitään koordinoituja opsuja nähty. Vilhou tais aika pitkälti koordinoida meidän pakitukset (Qummi tais niitäki olla miettimäs, emt oliko muita) ja koppejahan tuli kovalla prosentilla.


  Vihut kusi pelinsä epäaktiivisuuteen. Meidän tilikin sai lähes koko kierroksen olla rauhassa eikä kovia meille tullu + feikkejäkään ei paljoa näkynyt. Edes faktia (kylämonot) ei juuri kukaan edes hämyttänyt. Viimesen kuukauden aikana ei fakti välkkynyt kertaakaan. Teitte pelaamisesta heleppoa, kiitos siitä.


  Vihut
  BURNOUTille kyllä kehut, paljon saitte aikaan noinkin pienellä porukalla
  Pahikset, jäi aika mitäänsanomaton kuva.


  Kiitokset:
  Tumeez: Viime kerran jälkeen oli puhe että vielä uudelleen pelataan ja sehän toteutu. Kaikinpuolin hauska kierros oli ja iso kiitos sulle peliseurasta, vaikka vähä loppua kohti aktiivisuus putosikin :D
  pire: Kiitos pakeista! vaikka aika paljon jeesailtiin tumen kanssa tilin pyörittämisessä mut kuitenki hyvin tuli pakkia ulos tililtäs. Parhaillaan oli jotain 400-500k faloja hengissä, ja niille löyty hyvinkin käyttöä. 994k edestä pakkipojoja puhuu puolestaan!
  Qummi: Hullun kovaa työtä koko kierroksen ja etenki ne opsut 6/5. Kiitos kaikesta, arvostan kyllä erittäin suuresti sua :feelsgoodman:
  vilhou: APUSTAJA VILIHO :ree: Sustaki kuullu aiemmin vaikka minkälaista juttua, mut yllättäen paskapuhettahan ne on olleet. Oot kyl helvetin hyvä tossa pakkien koordinoimisessa ja muutenki hyvä äijä ja apustajaukko jnejne
  Hyperion-tilin pelaajat: Hyvää duunia tornin kanssa ja se jos joku ansaitsee aina kiitoksen sanaset.
  Olympos: tasapuolisesti kaikille kiitos peliseurasta, oli ilo pelata tässä porukassa. Kannulla oli aina hyvää juttuu, kiitos kaikille paskanjauhajille :D


  Hyvät vaput kaikille ja kahtellaa syssymmäl jos sitä palailis pelailee


  -splintter

 • Tili: Hekate


  Ensimmäistä kertaa tuli fixille tehtyä tili Qummin houkuteltua mukaan jo loppusyksyn puolella. Lupauduttuani tulla mukaan servulle ilmoitin jo siinä vaiheessa Qummille tekeväni tilille vain yhden kunnon lapun. Sain mukaan ensin Argetin ja juuri ennen servun alkua myös Fearzin ja Moxxin. Päätettiin tehdä tällä neljän hörhön porukalla kaksi tiliä: Hekate ja Hemera. Hekatesta tuli lapputili ja Hemera toimisi pakkitehtaana ja syöttöapuna lapun kasvaessa. Minä, Fearz ja Moxxi pyörittiin enemmän aikaa vaativalla Hekatella ja Arget "took one for the team" ja hoiti Hemera-tiliä (kylävahti-ominaisuuden avulla kaikki neljä kuitenkin pelattiin molempia tilejä)


  Alkuservu lähti rauhallisesti käyntiin, tontutettiin capit perskorpeen ihan kartan reunalle mahdollisimman kauas kaikesta actionistä. Siellä saatiinkin simssailla suhteellisen rauhassa ja kivet menivät jonoon päivänä #14. Normien jonot aloitettiin muutama päivä kivien jälkeen ja isojen jonot lähtivät käyntiin noin viikko ennen fakteja t19 peltojen avulla.


  Faktiaamuna saatiin onnekkaasti käsky hakea naapuri-ilmansuunnan kyläsotis ja saatin hyvin lappu kasvamaan sotiksen voimin ensimmäisten joukossa. Faktinhaku


  Sekä BURNOUT, että Pahikset (kahteen otteeseen) yrittivät vallata/nollata lappukyläämme, eli vähän päästiin jännittämäänkin vaikka muuten vihollisten opsuja ei pahemmin meille asti tullut. Lapun lopullista kokoa rajoitti hieman liiton vähäinen kyläsotisten määrä (yhden sotiksen menetys ei pahemmin tuonut lohtua tähän) ja pieni kömmähdys liittolaiselta, jonka takia tiliwarekylän valtaus epäonnistui, kun meidän piti pääsiäisrauhan aikana raksata tili täyteen isoja varastoja, jotta voitaisiin säilöä tarpeeksi resursseja pitkiä sotiskiertoja varten. Selitykset sikseen, liidut pakittivat meidän lappua aktiivisesti, tuli lappukylä vaihdettua capiksikin kahteen otteseen ja serverin viimeisenä päivänä päästin suorittamaan PD:n pudotus.


  Rapsa:
  WW-ajo  Ajon offipojot:
  Viimeisen viikon top 10 hyökkääjät
  Erityiskiitokset:


  Team Hekate & Hemera:
  Arget: Ensimmäisenä mukana juonessa ja ilman teikäläisen työpanosta ei lapusta ikinä olisi tullut tämän kokoista. IRL-Duunit vei paljon aikaa, mutta kiitos että löysit kuitenkin aikaa pelailla servun loppuun asti.
  Fearz: Korvaamaton varsinkin alkuservusta, kun pystyit pelaamaan öitä ja pitämään capin floutit poissa. Myös koko loppuservun paikkailit silloin, kun muut eivät pystyneet tilillä olemaan.
  Moxxi: Aluksi toimit tyylikkäästi maskotti-sponsorina, kirjauduit sisään->ostit kultaa->kirjauduit ulos. Maskotin hommat kuitenkin muuttui pikkuhiljaa aktiivisempaan suuntaan tilillä ja hoiditkin ajoyön pullauksen täysin yksin. Luottopelaaja, hommat hoituu aina.


  Sinzey: A pleasure playing with you as always, this time my account didn't need that much sitter help from you all though you were always offering your help. Thanks!


  Näihin kiitoksiin yhtyy myös Arget, Fearz ja Moxxi:
  Qummi: Kiitos kun houkuttelit mukaan. Järkyttävän iso työmäärä liiton eteen, ei voi muuta kuin hattua nostaa! Ansaitun voiton sait.
  Apustaja-Vilho: Pakitus järjestyi meille aina kun kovat meille tuli, helvetin iso työ liiton pakkihommissa.


  Kiitos myös muille liiduille ja koko Olympoksen porukalle!


  -Karpaasi

  S2-2016: Karpaasi (Oxymoron) ~ Midsummer: Tuhnu (CM) ~ S4-2016: Freyr (KIRKA!) ~
  S1-2017: Toope (KÅL-ME) ~ UKX25: Tundra (SD) ~ FIX27: Hekate (Olympos) ~

  The post was edited 2 times, last by Karpaasi ().

 • Joop se ois servu taas paketissa, ei jaksa enempää rustailla alanyassa :D


  Kiitokset Nevelle, jakso mun sekoilut, idlailut yms.
  Opetti OIKEASTI pelaamaan tätä pelii. Paras peluri ketä tavannut täällä ja kyllähän me saavutettiin tarpeeksi. Pelkkää kultaa❤️


  Ptt- / AFK: hyviä ukkoja, kysymys ku kysymys nii äijät ties miten homma toimii. Kovia pelureita molemmat.
  Qummi: Kiitti kaikista sittauksista, ilman niitä Rhea ei ois ollu Rhea. Bissel joskus sit :p
  Exotik: uus tuttavuus, hyvä äijä, kiitti kaikista rapoista ja raidituotoista jotta pysy kärryl :D
  Skandalf: kiitokset sittauksista.
  Zibu: Kiitti että ostit sillo kerran goldii (muistan viel)
  Vilhoulle: Mitä sivusta seurasin niin MUN mielestä pakitukset hoituu niinku pitiki. Muutenki hyvin hoidettu servu sun osalta.
  Ferox: hyvää seuraa publalla
  Bruce: thanks for the round, we did well=)
  T0mbl / jabbe: seurana discordissa ym. Kiitokset jäbille.
  Zanttu: vähäisistä yhteistöistä jäi pelkkä hyvä fiilis=)  PS. Joku varmasti unohtu, korjaillaan ku muistaa/kerkee

 • Noniin, eli vihdoin pääsin servun loppuun asti ja mahdollisuus siihen että Exotik lopettaisi vittuilun kaikkien kesken jääneiden servereiden takia on vihdoinkin alkamassa.  Eli joo vedän alkuun pienen kertauksen omasta tilistä(oikeasti pieni koska mitään ei tapahtunut sillä koko serverin aikana) ja tämän jälkeen paneudun lisää yleisesti serveriin ja muihin pelaajiin.  Elikkäs joo, tili oli Apollon ja serverille lähteminen oli hieman yllätys itsellekkin. Parit viime servetit olen tehnyt ragequitit kesken kaiken, ja ajattelin jo että ei varmaan enää kannata lähteä pelaamaan ettei sitä edes itselle liittoa löytyisi. Kuitenkin hieman ennen servun alkua satuin Haaliksen kanssa steamissä tai jossain vastaavassa juttelemaan, ja kuulin kauniin tarinan että nyt on FiX;lle tulossa kierrosten kierros, kaksi liittoa kasataan vastakkain joissa molemmissa kovia pelaajia mukana, ja tämä tietenkin sai hieman kiinnostuksen heräämään. Tästä syystä sitten tuli lähdettyä Olympoksen remmiin, ainoana jonka tiesin tuttuja liitossa olevan oli Haalis. No heti kanavalle päästyä löytyi tuttuja, ja tuli fiilis että voihan tästä jotain tullakkin kun näin kovia pelaajia taas saatu saman katon alle.  Heimon valitsiminen ei ollut vaikee edellisen servun Gallien kanssa kitumisen jälkeen, vaan päätös lähteä pelaamaan Teutoneilla oli heti valmis, ja kun Qummi/pörri kyseli että teetkö WW lapaa niin tottakai vastaus oli kyllä.  Servu starttasi, ja seuraavaaksi ei tapahtunut mitään fakteihin asti. Jonot rammereihin löin päälle D12, ja siitä ne sitten jatkui samaan tahtia ajoon asti. Fakteja tuli haettua pikkuware ja ilveilijä itselle, ja sitten ajoin toisen käyttiksen ilman heroa putsaamaan yhden faktin vapaaksi. Tähän mennessä kaikki näyttää menevän ihan hyvin, liitolla oli hieman vähän sotiksia mutta kyllä niillä olisi pärjätty. Sotis kuitenkin ehti kiertää vain muutaman kerran ennen kuin toisen sotiskierron pikkusota päätyi viholliselle, ja siinä kohtaa olimme ns kusessa. Itselläni oli silloin oman kierron sotis, joten painoin nopeasti +400h jonoja rammereihin ja siirryin tekemään WW lappua ilveilijällä. Suurinpiirtein tässä vaiheessa pääsin vihdoinkin lopettamaan soolo pelaamisen kun sain vahvistukseksi Poromiehen , joka lähti eräältä hieman idleksi siirtyneet tililtä pois kasaamaan lappua meille. Tämä helpotti todella paljon, ja myös vaikutti motivaatioon niin että varmaan tämän ansiosta olin mukana loppuun asti. Tästä erittäin suuri kiitos jo tässä vaiheessa Porolle.  Loppuserverin voin sanoa että mitään ei tapahtunut kummallista tilillä, muutama kerta meitä opsuttiin, Makkoo pulttasi yhden pellon 69 pultilla kun olin unohtanut siirtää pakit sinne takasin sen jälkeen kun Pikkupulla väistettiin cäpistä. Muuten ei oikeastaan yhtään mitään tapahtunut, mekin osallistuimme muutamaan opsuun mutta Pahisten vakuuttavaan tyyliin ne meni tottakai suoraan vaan läpi.  Sitten tulikin jo aika WW ajolle, joka tuli erittäin paljon aikasemmin kuin itse olisin toivonut, mutta erittäin hyvästä syystä. Liiton muut WW rammerit eivät viellä olleet siinä kunnossa että ne olisivat varmasti menneet 7milj pakeista muurin vetämään WW;stä alas, joten meille osui eka nakki. Mukaan tiputukseen tuli Fantasos sekä Demeter pulttien kanssa. Tässä Kääntäjä - taisteluraportit Travian raportti tiputuksesta missä on myös mukana Demeterin ja Fantasosin lapaset.


  Tähän loppui oma pelaaminen sitten, painettiin lisää jonoja siinä toivossa että päästäisiin jonnekkin viellä ajamaan, mutta prkle joka opsu mihin Qummi meidät ajatti niin meni suoraan läpi, jopa viimeinen joka ajettiin jonossa PD;n arkkiin meni sukkana läpi molemmat lapaset ja sen takia jäi käyttikset kokonaan ajamatta.  Sitten vaikka enemmän servuun yleisesti.


  Eli kuten aikasemmin mainitsin, piti olla kahden liiton välinen taistelu, erittäin tasainen ja molemmilta puolilta oli paljon opsua odotettavissa. Noh, näinhän ei sitten ollut.


  Pahikset olivat kyllä erittäin paha pettymys, olisi ollut parempi vaikka ns päävastus olisi ollut ME.RM. Liiton johto Pahiksissa hävisi tuon serverin, ja oikeastaan samalla myös pilasi koko servun. Oli tylsin servu millä oon pelannut.


  Onneksi kuitenkin serverillä mukana oli Burnout, porukka jonka piti vaan lähteä trollaamaan ja ajelemaan lapasia, mutta loppu serveristä oli aino varteen otettava vastus meille. Kokeneet pelaajat, vaikka heitä olikin vähän, olivat ainoa syy miksi tuo serveri oli edes hieman kiinnostava, tästä kiitos kaikille BURNOUT;n pelaajille.


  PD;stä ei oikein ole hyvää eikä pahaa sanottavaa, positiivinen puoli oli se että selvästi PD yritti loppuun asti täysillä, ja opsuivat myös. Mutta taso ero pelaajien välillä taisi olla tällä kertaa hieman liikaa. Kiitos kuitenkin heillekkin siitä että jaksoivat vääntää serverillä loppuun asti, ja opsuilla sun muuta.


  Ja sitten tietenkin vuoroon tulee Olympos.


  Kuten mainitsin aikasemmin, ei ollut ennen serveriä mitään käsitystä millaisia pelaajia täällä on mukana, vaikka muutamalta tutulta kuulin aika paljonkin varoittelu, jotka osa osuivat oikeaan ja osa ei. Jo ennen serverin alkua huomasi discordissa että tähän liittoon on kasattu niin monta sellaista pelaajaa jotka inhoavat toisiaan, että en ikinä uskonut että homma lähtisi toiminaa. Hetken alussa porukka taisikin ottaa itseensä liian helposti discordissa, ja muutamat haistattelut siellä taisikin näkyä. Kuitenkin jossain kohtaa meno taisi sitten muuttua sellaiseksi "haistatellaan kaikille tasa-arvosesti ja se vetää pitää liiton koossa", ja näinhän se tuntui olevan. Loppujen lopuksi servulla oli erittäin vähän draamaa pelaajien välillä, verrattuna mitä se olisi voinut olla.


  Johdosta jos muutaman sanan ennen varsinaisia kiitoksia sanoisi, niin se toimi yllättävän hyvin, varsinkin mitä pidemmälle servu eteni niin johto alkoi paremmin toimimaan joka näkyi pakituksissa, opsuissa ja kaikessa muussakin tekemisessä. Tästä kiitos kaikille johdon henkilöille.


  Ja sitten kiitoksiin sekä risuihin.


  Poromies - Tulit auttamaan hieman faktien jälkeen, ja täytyy sanoa että en tiiä olisinko jaksanut ilman hyvää dualia loppuun pelata. Viellä kun oot hyvä ÄIÄ ja aito rehellinen lappalainen niin olit kyllä paras mahdollinen Duali. Kiitoksia todella paljon.


  Qummi - Johdon varmasti näkyvin henkilö, johon oikeastiin henkilöityi Olympos. Alkuun meno ei näyttänyt niin varmalta, mutta kun oltiin kusessa vihollisen kanssa ja tilanne näytti huonolta, sä heitit kakkosvaihteen sisään ja aloit vetämään opsuja kovalla tahdilla. Suuri kiitos servun voitosta kuuluu sun opsuille, niitä oli riittävästi, ja vaikka muutama jäi kiinni niin se kuuluu asiaan, vihollisen motivaatio saatiin kuitenkin tuhottua lopullisesti.
  Pörri, Exotik, Haalis. - No ensin pitää varmaan pieni pahoittelu sanoa pörrille, jonka kanssa mulla oli hieman surullinen sananvaihto faktien jälkeen noin 7 aikaan aamulla kun olin 3 promillen humalassa, et paljon pelannut sen jälkeen mutta et todellakaan ansainnut semmosta huutoa kun annoin. Exotik, mukavaa seuraa olit taas, jos jotain tarvisi niin sulta sai aina apua ja hoisit homman kotiin. Hieman meinasi mennä moti lopussa kun joka päivä vittuilit edellisistä servuista, mutta toisaalta taisin mä sen ansaitakkin. Sitten Haalis, ei tällä servulla oltu paljon jutussa, mutta mitä siinä tuli taas paskaa jauhettua yleisen puolella niin olit taas hyvää seuraa, ja aina hauska pelata samal puolel. Onnittelut myös hyvin raksatusta WW,tä .
  VilhoNnAasty - Kiitoksia pakituksista, alkuun vittuilin sun pakituksista, osaksi ihan syystäkin, mutta varsinkin loppua kohti hoisit ne todella hyvin. Tietenkin lukuunottamatta arkin ALIPAKITUSTA jonka lupasin mainita <3 . Ja ainiin, millon uudestaan pakitusvastaavaksi :D
  Zanttu - Kiitoksia pakitusten ja varsinkin scouttausten hoidosta, ymmärtääkseni sä hoisit niitä paljon ja kyllä ne auttokin.
  Skandalf - Varmaan hauskinta seuraa mitä discordin puolelta löytyy, juttua riitti ja siihen päälle viellä pirun hyvä pelaaja.
  t0mbl, Muukalainen, Moxxi, Vege ja Neve - Vaikka en kaikkien teidän kanssa toimeen niin hyvin tullut, mutta täytyy kiittää teidän Discordiin laittamasta matskusta, ei päivääkään mennyt ettei olis saannut nauraa teidän jutuille siellä.  Perttula - Tuttu jo monelta servulta, ja tällä servulla oikeastaan ensimmäisiä tuttui kun juttelin. Kysyin heti alkuun että voivatko hoitaa KV hommia mulla yöllä, ja todella monta yötä Perttula niitä hoisi myös. Todella suuri kiitos siitä, ilman yö KV;ta ei olisi kyllä mtn tullut tästä servusta.


  Akibono - Kiitoksia myöskin KV hommista mitä teit, niin öisin kuin aamusinkin.


  Korsu, Hasseli ja Makkoo - Kiitokset jo siitä että teitte servusta mielenkiintosen annettiin jo, joten viellä siitä kiitokset että toitte huumoria publa kannuille Discordin puolella. Erittäin hauskaa ja osaavaa seuraa.  Sitten muita kenelle kiitosta pitäisi tulla monestakin syystä, mutta koska sormet alkaa olee väsyneet naputteluun laitan nimet vaan tähän, ja he saavat päätellä itse miksi sitä ansaitsevat: Louis, Tapsa, DitZI, Dhoryd, Toxx.  Ja sitten Risut  Lyhyt ja ei kovin yllättävä lista, joka varmaan tulee jokaisessa postauksessa esille.  Staf+ Suomitar - En tiedä minkä takia te päätitte tuhota Vegen ja noiden tilin, mutta samalla onnistuitte tekemään omasta tilistänne täysin turhan sekä pilaamaan maineenne Travianin suomiskenen pienissä piireissä. Aivan järjetöntä toimintaa.
  Jakee - Alku servun oltiin paljon tekemisissä, oli hauska jauhaa paskaa voicessa ja muutenkin olit hyvää seuraa, mutta ammuit kyllä niin paljon yli. 4 päivää dokausta, ympäri kännissä haukuit kaikkia discordissa ja vittuilit kaikille, sitten kun sulta vietiin oikeudet yhteen paikkaan niin et laita pelkästään oman tilisi lapasta juoksemaan vaan laitat kuvan viellä johdolle että munkin lappu juoksisi Zeukselle. Uskomattoman tyhmää toimintaa. Mutta kuitenkin sen vaan enemmän sanoisin, että lopeta nyt sen alkoholismin siistinä pitäminen ja ylistäminen, ja koita ottaa itteäs niskasta kiinni.

 • Jos jotain itekki kirjottaa...


  Zanttu pyyteli hyvissä ajoin mukaan pelaamaan, hetken mietinnän jälkee messissä oli Baisto,Ville,Jani ja Minä A.K.A cece.
  Liittona Olympos. Qummin tiesin edellisiltä kierroksilta niinkuin Vilhon.


  Kokeiltiin jonkullaista ww lapaa saada aikaseks, vaikka kaikki töissä käyviä saatiin jonkulainen kasaan (ww nollattu)riitti vaikka lisää haettiin..moti välillä loppukesken varmasti kaikilla...Yleensä mun vittuilun takia muille tilinpelaajille kun aina itse osasin muka paremmin, sorit siitä.


  Mut tää tällästä aina ei jaksa sykkii, mut voitto aina voitto ja tuntuu vieläkin hyvältä!
  tässä mun perus! Osa tietää osa ei


  Kiitokset:


  Qummi + muut liidut
  Voice sankarit: Louis,Poromies,apollon,Boreas,Laine,Perttula + muut arjensankarit
  Unohtamatta kokoliittoa<3
  Omatili kiitos Baisto...muut jäi vähän varjoo(eiköhän joskus pelata vielä?


  Statsit


  off

  54. Kronos 18946 26 313181


  deff

  176. Kronos 18946 26 98881  horo

  23. Kronos 206 1074431  Ajoja mitä kerätty!ei oo pahemmin lajiteltu, turha mutuu jos samoja


  Kääntäjä - taisteluraportit Travian
  Kääntäjä - taisteluraportit Travian
  Kääntäjä - taisteluraportit Travian
  Kääntäjä - taisteluraportit Travian
  Screenshot_20180421-094457.jpg
  Kääntäjä - taisteluraportit Travian
  Kääntäjä - taisteluraportit Travian
  Kääntäjä - taisteluraportit Travian
  Kääntäjä - taisteluraportit Travian
  Kääntäjä - taisteluraportit Travian
  Kääntäjä - taisteluraportit Travian
  Kääntäjä - taisteluraportit Travian
  Kääntäjä - taisteluraportit Travian


  Eiköhän vielä joskus nähdä?
  Kiitokset vielä vihuille jotka jakso vilkuttaa=D cece kuittaa thx!!!


  +Jakee kiitos sekoiluista=)

  -----------
  Fix7 SpookyBaby / Fix8. RattoPojat / Fix9. Munakoisot / Fix10. Y.2.K / fix11. epiclol / fix16. Kallu609/fix19 janikeka / fix19. k-18 / fix20. K-18 / fix 24 Bullsouce kk / fix26 Leroyy Bingo/fix27 Kronos Olympos / TGIF/fix29 Mmm

  The post was edited 1 time, last by tragedia_FI ().

 • Hei taas mä pelasin vikan rundin! Kuinkahan mones vika? En tiiä ja onko tuolla niin väliäkään?


  Tuli lähdettyä naputtelemaan vielä yksi kierros kun Rambo soitteli, että kiinnostaiskos? Samoin joku nuorimies oli minulta kysellyt ja olisin tuon nuorukaisen ottanut porukkaamme, mutta hän olikin sopinut moen ja Lantin kanssa pelaamisesta. Huhut joita menneiltä rundeilta kuulin kertoivat Makkoo & Ryysy kaksikon lujasta dominoinnista ja lähtemiseni ehto oli se, ettei tuolle kaksikolle pelata edes pahimmissa painajaisissa. Tämän painajaisen toteutumattomuudesta minut sai parhaiten Pörri sitten vakuutettua, taisi sanat olla jotain "Nyt kukkis hei järki kätee, kauanka tätä on yhdessä pelattu? Oonko koskaan pettäny?". Joo ei ole!


  Tästä Pörrin porukasta löytyikin sitten se elossa oleva runko josta muodostui aikoinaan itselleni tärkeät liitot Who ja L7.


  Kasattiin alkuun oikeestaan 2 tilin sakki ja sitten pohdittiin miten jaetaan pelaajat niille. Rambo, grona ja artomat lähti pelaamaan Hermes tiliä, myöhemmässä vaiheessa Enak tuli auttamaan siellä ja Enakin apuhan ei ole tunnetusti vähän.


  Meidän tilille sitten vanhoja tuttuja, mustis, tamikaze (joo se on nykyää joku Joltti, mut Tami se oikeesti o!) minä ja yksi ensikertalainen Silascee.


  Mitään HC peliä ei ollut tarkoituskaan lähteä pelaaman, tilin piti olla sellainen, että sen kautta pääsee uudelle opettamaan ja selittämään mitä missäkin kohtaa tapahtuu ja miksi. Onnieksi tämä meitin nyyppä oli kovasti oppivaista sorttimenttia ja ehkä liiankin usein oli tili täysin hänen vastuullaan pitkähköjäkin aikoja. Kiitti Silli!


  Joltti ja minä hoidimme opsuilut, musti pakitteli, Silli ihmetteli... Siinä kait ne tärkeimmät? Tili oli sellainen "semi operatiivinen tili". Liikkuvia pakkeja jotka tapettiin 0 varmaan 4 kertaa rundin aikana? Enemmänkin olisi voinut tehdä, sori liitto! 2 käyttistä joista toisella koettelimme artea hakea. Kolmesti artesta ohi ja jäimme kyttäämään hetkeä... Kytättiin tähän aamun asti ja oltiin mukana hakemassa uneraksaa kotiin!


  Olympos liittona oli jotain sellaista mitä itse aina käsitän hyvällä liitolla. Otimme nenään, mutta emme menneet maahan! Yhtään itkua rikotusta capista, menetetystä offista ei kuulunut. Kun jonkun capi hajosi, se kasattiin yhdessä takaisin ja yhdessä iskettiin takaisin! Liitto opsusi suhteellisen aktiivisesti ja erittäin tehokkaasti. Pakitukset osuivat varmaankin useammin kohdilleen, kuin sivuun. Yhteishenki lujittui sitä enemmän, mitä enemmän alkoi olla asetelma muut vs me. Me voitimme, Olympos voitti!


  Oli myös käsittämätöntä kuinka hienosti aina joku liidu oli tavoitettavissa ja aina se tavoitettavissa oleva oli jotenkin tilanteen tasalla!


  Nimeltä kiitän: Qummi, ihan loistavaa johtamista!! Aivan käsittämättömän hyvää, etekin silloin kun minä munin ja kämmäilin, jätkä ei ees veetuillu!


  Vilho, sä vaan osaat tän pelin! Oot aina ollu aliarvostettu jäbä! 1 kovimmista jota vastaan oon pelannu, yks hienoimmista jonka kanssa oon pelannu! Tattis Vilho jälleen!


  Zanttu, jätkästä on tullu ihan oikee liidu! Niitä on pääliköitä ja johtajia, sä oot johtaja. Kiitti rundista!


  Exo ja Pörri: Hienosti kasattu poppoo ja hyvin jaettu vastuut. Kiitän Pörri sua kun toit mut tolkkuihin ja omaan kotiin, melkee menin naapuriin... Ei olis hei kannattanu :D


  Nii ja kiitos tietty koko liiton rivareille, meille tavallisille tallaajille! Me tehdään noiden liidujen peli! Me tehtiin se varmaan nyt ihan hyvin?


  Vihut: Kiitoksia Lantti ja moe, nyt jäi vähän piippuun, mutta ette te niin huonoja ollu kun kaikki huuteloo, muutama väärä valinta. Ei sen kummampaa.


  Burnout, teille en suo yhtään mitään. Pelasitte hyvin, ei siinä mut ootte niin täynnä itseenne et kaikki nöyryys puuttuu, kaikki toisten arvostus puuttuu. Toivottavasti teillä on paha mieli kun ette menestyneet, te meinaan ette menestyny, jäitte natujenkin taakse.... En tiiä onko mikään meriitti, mutta Ryysy, et oo koskaan voittanu kun mä olen ollu serverillä. Oot pahin selkään puukottaja jonka oon tässä pelissä tavannu. Vissiin Makkoo ainut jonka muroihin et oo kussu.


  Eipä täs muuta ku hyvää kesää kaikille, paiten Burnouteille, ne voi vaikka palaa loppuun.

 • No niin loppuhan se tämäkin vihdoin. Aivan ensimmäiseksi kiitokset koko Olympos liittoumalle että kestitte minun pompottamista.


  Servulle ei ollut alunperin edes tarkoitus lähteä kun moe- kyseli minua mukaan joskus viime vuoden puolella mukaan opettamaan uusia pelaajia travianin saloihin. Myös pörri yritti kysellä kauan ennen servun alkua mukaan mutta silloin ei vielä käynyt mielessäkään että lähtisin pelaamaan. Kuitenkin joku pari 3 viikkoa ennen servun alkua menin pörrin privaan kyselemään liittopaikkaa joka sitten löytyikin heti.


  Alunperin tarkoitus oli pelata ihan rivarina omaa peliä mutta niinkuin aina niin sitten niitä muuttujia tuli iso kasa mukaan.
  Pörri - 18.01.2018
  olisitko muuten valmis pakki tiimiin ?
  vilhoNnAasty - 18.01.2018
  en mä tiiä mite mulla on aikaa sille roolille
  siihe pitäis vähä sitoutuu kunnolla jos meinaa
  Pörri - 18.01.2018
  oli ajatuksen et haalis, perttula, sinä oisitte pää pakki jehut. exo minä qummi jeesinä + sitte ku joku muu liidu valitaan
  sinä nyt oisit apparina. mut isona äänenä nuissa


  Niinkuin aina niin tämäkään ei mennyt niinkuin alunperin oltiin suunniteltu. Yhtäkkiä artien jälkeen huomasin olevani kaulaani myöten kusessa ja univajeisia öitä tuli servulla pelattua varmasti enemmän kuin niitä hyvin nukuttuja. 3H unilla on kiva mennä töihin koomailemaan.


  Toisaalta fixillä huomasi taas sen että pelaajat on paljon aktiivisempia ja omatoimisempia kuin normeilla. Ainakin olympoksessa jossa hommat toimi niinkuin JUNA:n vessa. Pakkeja ei tarvinnut itse lähettää niin paljoa. Normeilla saa aina lähettää puolet pakeista itse matkaan jos haluaa että ne ovat ajoissa perillä. Täällä pakeista piti pakkitiimin hoitaa matkaan paljon pienempi osa. En tiedä oliko syynä aktiivinen pelaaminen koko kierroksen (luultavasti vaikutti jonkun verran) vai se että speedi on niin paljon nopeampi että omallakin tilillä riittää aina jotain töitä mutta aktiivisempaa liittoumaa on saanut hakea pitkään.


  Tilistä ei oikein jäänyt mitään kerrottavaa vaikka siitä alunperin piti tulla servun offi1 mutta niinkuin aina liidunakki ja idle kaatoi nekin haaveet. Melkein jokaisessa opsussa oltiin mukana meidän kahdella käyttiksellä ja pakkeja tuli tehtyä varmaan joku 600k servun aikana. Oma panos oli lähinnä liiton pakkitoiminnan luotsauksessa ja ainakin omasta mielestäni siinä ihan hyvin onnistuin vaikka epätoivon hetkiä burnoutin opsujen ansiosta välillä tulikin kun pakitukset vaativat kaikkien lanojen koppaamiseen vähintään sen 1.5M. Tärkeät kohteet pysyivät suojassa kuitenkin unearkkia lukuunottamatta kaikki.


  Kiitos tästä kuuluukin myös meidän aktiivisille pakkipelaajille. Parhaillaan vihujen opsujen aikana liikkui 8.5M pakkia kohteisiin (se viiminen opsu burnoutilta pari päivää ennen ohjeita) jaettuna johonkin 10 kohteeseen, mutta kaikki lanat tuossa opsussa saatiin kopattua. Ilman meidän liikkuvaa pakkikalustoa jota oli oikeasti paljon tuokaan ei olisi ollut mahdollista.


  Burnoutin ekan opsun jälkeen huomattiin että meidän on pakko pakittaa vajailla vihuilta joukot pois kun huomattiin että burnouteilla oli niin paljon kalustoa että täysillä pakituksilla me ei saataisi pakitettua kuin muutama kohde. Tästä alkoikin servun ehkä mielenkiintoisin sekä psykoosisin vaihe kun pakiteltiin joka kerta noin 7-8 kohdetta melkein ohjeisiin asti vajailla pakeilla että saataisiin edes muutamat lanat burniksilta pois ja vähän hengähdystilaa. Opsuja tuli tässä vaiheessa liittoon noin 2-3 kappaletta viikossa ja luonnollisesti myös kiveä otettiin jonkin verran mutta muutaman opsun jälkeen tilanne alkoi näyttää valoisalta jo meidänkin puolella. Pakkeja tehtiin takaisin sitä mukaa kun niitä kului ja burnoutin lapaset vähenivät joka kerta.


  Pahisten opsuista nyt viitsi edes sanoa mitään. Paska toteutus opsussa vaikka planit saattoikin olla kunnossa en tiedä. Jokainen pahis opsun kova kohde oli saatu tietoon jo 12h ennen osumia. Jonoista laskemalla lähtöaika ja sitä simuttelemalla. Kiitos tästä kuuluukin Olympoksen MVP pelaajille Cerberus sekä Milla Makialle. Kun opsuutte niin jättäkää herranen aika niitä joukkoja kotiin. Näitä samoja kikkoja pakkiplanailuissa on käytetty kohta jo 4 vuotta ja onkin aika surullista että niihin menee vieläkin porukkaa.


  Pahiksia voikin pitää tämän serverin ja ehkä jopa koko vuosikymmenen suurimpana vitsinä. Yhtä isoa floppia en ole nähnyt sitten BILL:n sekä LIIGA liittojen jälkeen. En ymmärrä että miten noinkin ison potentiaalin omaava liitto voi hukata kaiken potentiaalinsa serverillä noinkin heikosti. Osaava johto ja tasaista 1v1 kierrosta odotettiin täällä päässä pahisten puolelta mutta ilman burnoutia tämä serveri olisi ollut ylijuoksu.


  Turnauskestävyyttä vaaditaan jokaiselta liidulta. Kiveä pitää myös pystyä vastaanottamaan. Pahisten suurin virhe oli kilpikonnataku joka osittain varmasti johtui Qummin opsuista. Kiveä tulee kylään ja liiduilla menee moti. Liidut katoaa→rivarit alkaa myös idlaamaan→liittomoraali kärsii ja lopputulos onkin sit tämä. Ensi kerralla kun liidaatte valmistautukaa myös siihen damagen ottoon. Sodissa myös tappiot on hyväksyttäviä asioita.


  Sitten kiitoksiin:


  Hades tilin muut pelaajat: archipelago, jankkako sekä hapamon. Kiitos kaikesta duunista mitä tilin eteen teitte. Vaikka paljon parempaankin tulokseen oltais varmasti päästy aktiivisemmalla pelaamisella mutta ihan ok lopputulos saatiin aikaan näinkin :D


  Qummi: Olympoksen pääliidu joka teki selvästi eniten liiton eteen töitä. Kaikki opsut ww ajot sekä artekierrot ja osa pakituksista oli myös Qummin käsialaa. Mahtava persoona sekä yksi ahkerimmista liiduista mitä tässä pelissä on tarjolla. <3
  Zanttu: Tämän servun kiistattomin proxykuningas :D. Kiitos kun ei itse tarvinnut heittää ukkoja matkaan pakituksiin vaan zanttu ja sen pari ”kv” tiliä hoiti idletilien pakit matkaan.
  Perttula: Kiitos yöpakituksien hoitelusta. Ja seurasta liidukannulla.
  Exotik, pete, haalis, Danske. Kiitos seurasta liidukannulla ja kaikesta läpän heitosta. Paljon mukavampi johtaa liittoa kun muu porukka on huumorintajuisia ja mokiin ei jäädä vellomaan. Anteeksi petelle myös offien menettämisestä :(
  Kiitos myös pörrille serverin alun liiduumisesta ja minun rekryymisestä liittoon, vaikka moti menikin lopussa mutta silti yksi tärkeä osa liittoa alkuvaiheessa.
  Kiitokset Skandalfille järjestyksen ylläpitämisestä liiton kannulla ja minun henk.koht apustajana toimimisesta. Pitäähän mullakin yksi oma apustaja olla.
  Kiitokset mustikselle kukkikselle ja muille wanhoille parroille kaikesta juttuseurasta servun aikana.
  Kiitos ww-tiimille erinomaisesta ww:n raksaamisesta
  Kiitos myös kaikille muille aktiivisille paskanjauhajille discordin puolella.


  Kiitos myös kaikille aktiivisille pakkipelaajille. Erityisesti mieleen jäi Nyks, Hestia, Pire, Aiolos, NIKE, Athene, Rhea, Asklepios, Gaia, Epione, Krios, Mnemosyne, Hera sekä Herakles sekä kiitokset myös kaikille muillekin. Ulkopuolisista pakkitileistä maininnan ansaitsee: tiukka-esteri, MAKI NISHIKINO, Red Devill, Saukko.


  Kiitos myös kaikille Olympoksen offipelaajille. WW-lanat opsulanat ja kaikki muutkin lanat olivat tärkeitä voiton kannalta ja voitto kuuluu myös kaikille teille.


  Pakkitoimintaa on paljon mukavampi johtaa kun tietää että pakit liikkuu kohteeseen poikkeuksetta kunhan antaa vaan osuma-ajan sekä kohteen.


  Kiitos burnout sekä PD sakille hyvästä ja tasaisesta väännöstä. Vähän erilainen 1v1 kuin mitä servulle lähdettäessä odotettiin, mutta pääasia että kierros oli tasainen :D  Kehut on nyt jaettu eli sitten siihen toiseen osioon eli kritiikkiin.


  Pahikset: En tiedä mitä teistä pitäis ees sanoa. Kaikki avaimet servun voittoon oli. Melkein kaikki pikku pullat ja sotikset ja silti noin onnetonta suorittamista. Kilpikonnataku ei tälläkään kertaa tuonut voittoa. Olkoon se opetuksena teille.


  Staf&Suomitar: Toivon vilpittömästi ettette tule enää ikinä pääsemään mihinkään liittoon. Edes HaJuun. Scenen rottamaisimmat turhimmat ja rottamaisimmat pelaajat.


  Jakee: Suosittelen antabus kuuria tai sitten niin paljon viinaa että maksa sanoo poks.


  Servu oli loppupeleissä kuitenkin ihan antoisa ja hyvä. Kiitos kaikille discord jutteluista sekä kiitos kaikille entuudestaan tuntemattomille (noin 85% liitosta) että jaksoitte mun pompottelua. Discordissa oli loppupeleissä aina joku juttuseura paikalla sekä läppää sai heittää oikeastaan mistä aiheesta vain ilman että suuremmin kukaan pahoitti asiasta mielensä.


  Ps: poromies on travin paras alaikä

 • Se olis taas jälleen kerran yksi kierros takana. Joo eli servulle lähdin osana Hyperion tiliä ja tilin miehistönä toimi minun lisäksi kiven kova nelikko Kaitsija, Manlet, Petrn ja Tempest. Tällä köörillä saatiinkin tili pyörimään suhteellisen sulavasti lähes kellon ympäri. Omalla kohdalla tili oli myös mukavin tili millä olen pelannut ja luultavasti sen takia kun kerrankin tili oli täynnä pelaajia, jotka oikeasti pelasi eikä idlenny suurinta osaa kierroksesta. Servulle lähdettiin raksaamaan yhtä ww lappua ja paria opsu lapasta. Myöhemmin myös vastuu kakun raksaamisesta langetettiin tilin harteille ja kuten kaikki varmaan on jo huomannut niin loppuunhan asti se kakku sitten rakennettiinkin. Tavoitteeksi myös alun jälkeen muodostui päästä sims top 3, mutta loppua kohden tilillä simssaus into alkoi laantumaan ja tämä tavoite jäi valitettavasti muutaman sijan päähän. Päästiinpähän sentään top 10 ja näin ikuistettiin paikka fix27 hall of famessa. :D


  Alunperin aattelin lähteä servulle liidaamaan omaa liittoa. Tosin sitten kohtalo puuttui peliin parin tilin sisäisen väärinkäsityksen muodossa ja Kaitsija ajoi meidät osaksi toista liittoa, joka ristittiin nimellä Olympos. Olympoksen suunnalla sitten ajauduin osaksi liidu tiimiä. Odotin itseltäni paljon liiduamisen osalta, mutta valitettavasti tuo liiduaminen jäi aika pitkälle pelkkään idleemiseen. Tiedä sitten johtuiko tämä siitä että kerrankin liitossa johto pelasi sen verta hyvin ettei oma panos ollut mitenkään pakollinen. Idleemisen ohella kerkesin kummiskin auttamaan parissa pakituksessa, kirjoittamaan parit allyt ja tuttuun tapaan huutelin liidu kannulla turhuuksia. Mutta en kyllä sanoisi että olisin tällä servulla ollut mikään oikea liidu.


  Kiitokset:


  Tilin pelaajat (Kaitsija, Manlet, Petrn ja Tempest): Kiitokset peliseurasta teidän kanssa oli mukavaa pyörittää tiliä ja saatiin homma hoidettua ilman sen suurempia draamailuja. Kiitokset Kaitsijalle yövuorojen hoitamisesta ja Manlet+Tempest kombolle kiitokset aamun hoitamisesta. Erityismaininta tilin kovimmalle pelaajalle Petrn:lle, joka oli aina valmis paikkaamaan aina jos joku ei syystä tai toisesta pystynyt pelaamaan ja selvästikkin teki tilin eteen eniten duunia.


  Liidutiimi(Qummi, Zanttu, Vilho, Exotik, Perttula): Te kyllä hoiditte hommanne mallikkaasti ja asiat tuli tehtyä niin kuin pitää. Jos vielä joskus päädyn tämän pelin pariin niin mieluusti tulen pelaamaan teidän alaisuuteen uudestaankin.


  Poromies: Kiitos


  Liiton muut pelaajat: Kiitokset peliseurasta ja hyvästä tiimihengestä. Törmäillään vielä tulevaisuudessakin.


  Kiitokset vielä ww pullaajille! Servun saldoksi tais tulla vain yhdet kannarit ja nekin sen takia, kun itellä meni yksi aamu nukkuminen vähän pitemmäksi :D


  Edit: Kiitokset menee vielä teille(Alexx, Arget, Jolle, Lainee, Minapamina ja Superpieter) jotka virallisen™ publan puolella jaksoitte jauhaa asiasta kuin asiasta etenkin serverin alkupuolella.


  Onnittelut:


  Lainee: Onnittelut siitä että jaksoit kerrankin pelata servun loppuun asti kunnialla!


  Pullakellon statsit:


  TOP 10 - tukevat pelaajat [Vilja]
  Hyperion
  146 681 532
  Krios
  141 836 590
  Mnemosyne
  87 377 485
  Herakles
  84 557 974
  Ares
  84 486 748
  Hera
  83 235 207
  Eos
  77 990 951
  Persefone
  76 909 922
  Asklepios
  76 476 323
  Uranos
  68 350 985


  TOP 10 - Viljan ylitulvaajat
  Fantasos
  7 441 097
  Uranos
  5 393 208
  Krios
  4 447 010
  Asklepios
  3 714 571
  Ares
  3 059 879
  Gaia
  2 668 952
  Pan
  2 247 530
  Kybele
  2 192 138
  Hyperion
  2 062 447
  Dionysos


  Rapsat:


  02.04. Ekan käyttiksen seinäys Pahiksille
  Kääntäjä - taisteluraportit Travian


  28.04. Toinen käyttis seinään Burnoutille
  Kääntäjä - taisteluraportit Travian


  30.04. WW Rammerin ajo adaktukselle
  Kääntäjä - taisteluraportit Travian


  -Haalis

  Fix1-4@??? Fix5-7@DeltaForce Fix8@Walkman Fix10@RantaLeijona Fix13@qlimax Fix21@Kirkkoherra Fix24@Vapaaherra/Kela Fix25@Vesku/MS-13 Fix26@Vercingetorix/Bingo Fix27@Hyperion

  The post was edited 1 time, last by Haalis ().

 • Huomenta Vilho,
  Luojankiitos ohi on tämäkin Via Dolorosa. Ensiksi kiitokset Olympokselle etenkin Vilholle, Qummille ja Vilholle.  Omana tilinä toimi Olympoksen pelätyin (ainakin Katastrofin mielestä)statsit alla.
  Demeter
  Sims 9 (33240)järkyttävägonahdus viimeisenä kuukautena jonkajälkeen tilin lapiot sopivatyhteen käteen.
  Off 48 (352210) pienen wwlapasen jäljiltäkaikki
  Deff 390 (6176) taitaa kertoa aikapaljontilintoiminnasta
  Hero 137 (467384)


  Tilin alkuperäinen tavoite oli käytännössä serverin alussa vielämysteeri Jabben ja t0mblin erimielisyyksien takia heimovalinnoista,mutta loppuvaiheessa Cipen “suostuttelun” jälkeen päädyimme valitsemaan romput ja hakemaan t0mblille sitä kauan kiertänyttä sims1 sijaa ja taikomaan pienen ww-lapun tyngän siihen kylkeen.Kierros lähti hyvin käyntiin t0mblin lapioideissa ja jabbenkin pelaillessa t19 pellot taisivat olla valmiina d32 muutamien 30min pätkissä nukuttujen öiden jälkeen Loppupeleissä ainut mikä täyttyi oli tuo tynkä wwlappu johtuen aikapitkälki dualien idlailusta, (jabbe pelasit nätisti fakteihin asti sen jälkeen eimiehestä paljoa kuulunut).
  Olympoksesta sen verran hieno liittouma kannulla oli aina porukkaa kenen kanssa tuli enemmän tai vähemmän toimeen, toisaalta noin isossa porukassa on kaikkien aikavaikeaa tulla 100% toimeen, mutta kauhean suurilta draamakaarilta säästyttiin iso osa servua. (pl. jakeee)  Ruusut:
  Vilho,:heart: Herra yliapustaja huikeit hommia pakitusten kanssa. Muutenkin top1 huru vastailemassa minun privaviesteihin kaikesta maan ja taivaan välillä, joskus vielä murretaan Gestapon valta publalla.(kunhan mutet ja bannit lähtee)
  t0mbl,sama mies aina vaikkei pelitunteja kertynyt silti kannulla aina aukomassa päätään kaikille tasapuolisesti.
  Vege(meucci/teemuki), pakko taas muodonvuoksi kiittää, vaikka taisi mennä vähän tunteisiin pieni kuittailu siitä sotiksesta sorisiitä :D
  +Qummi ja Exotik ylipäälliköt aina paikalla ja painamassa hommia + sainolla tukena “pienen” hajoilun kanssa erääseen peluriin.
  (Moxxiliiton valakosin musta)


  Risut:  Pahikset,ylivoimaisesti serverin suurin pettymys sen kaiken alkuun annetun hypen jälkeen, ainut mikä jäi käteen Lantti=kylähullu (fix26)ainakin liiton johtaminen oli samalla tasolla.
  Omat dualit (t0mbl ja jabbe), minulle luvattiin aktiiviset dualit ei kavereita näkynyt tilillä kauheasti syystä tai toisesta, no ehkä jollain muulla runilla saadaan homma toimimaan.  Tilinwwlapa: http://travian-reports.net/fi/report/62024598edc  Massiivinen opsulapa jolle ei seinää löytynyt pahiksien puolelta onneksi Qummiavusti tässäkin:
  http://travian-reports.net/fi/report/622140896d7  Jalisänä hullu-makkoon puimahommat Demen capissa:
  http://travian-reports.net/fi/…e,61727de6ae2,617283f5540  -Skandalf/ usimasa = vale Samisu  https://cdn.discordapp.com/att…469183077941250/image.png
  “jokainen tsäänssi on mahdollisuus”


  Edit* mustis älä hakkaa lupaan olla kiltisti tuotko ensi sunnuntaina uuden lakanan varaston lattialle?