Başkan işte gerçekten seni ciddi anlamda tebrik ediyorum..Benim anlatmak istediğimde tam olarak buydu..Burda yazdığım zaman kimseyı kotuleme yada haşa küçük görme değil niyetim..Maksadım malesef ve malesef geçen server hata yapan...hatalarını savunan kesımle zamanında bir selam dahi verdiğimden kaynaklı..Bir daha gene aynı hayata düştüklerini görmem..Onlara keske bırdaha olmasaydı bu hatalar demek istememdi..Emek kolay birşey değil..Emek harcamak basite alınmamalı..Malesef ve malesef konusan konusan konusan sadece konusan ve oyunda olsa hıyearşı olması gerektığıne ınanamayan topluluklar kaybetmeye mahkum olmuştur.Sen inanıyorum ki bu yazdıklarının kat ve kar fazlasını yappmışşsındır.Benım bu konuda kesinlikle hiç süphem yok.Hepımzı uzun yıllar oynayan...nıtekım bır takım ınsanlarla tecrube kazanan insanlarız...Bır hata yapıldığında insan kendıne soruyo ya bızde mı cok buyuk hatalar dıye ama sonrasında Allah gosterıyo dıyosunkı sonra yok yok senlık hata yok..ama gene de vardır bır hatamız dıyoruz.Bız bu yolda kesınlıkle haklıyız..Varsın bılmek ıstemeyenler haksızsın desın..Sonucta diyorum ya Sanalda da Gerçek Hayatta da Haklı Olan Kazanır..Kazandıkca da Haklı olduğumuzu bilmemiz yeterli..
Saygılarımla.
okumadım kardeş, durumumuz yoktu.