Travian Kingdoms

  • On kyllä pettymys tämä Kingdoms. Pelkästään ulkoasu on ehkä hiukan parempi, itse en grafiikoista ole niinkään ikinä välittänyt, mutta pidän vanhan Travianin tyylistä enemmän, miksei grafiikkoja pidetty samanlaisena?

    Kingdomsissa on monta epäkohtaa, mutta aloitetaan vaikka kuinka vaikeata siellä on hankkia kultaa, kun et saa sitä summaa mitä joku muu maksaisi siitä, vaan se myydä suoraan "kauppaan" tosi alhaisella hinnalla. Tämän jälkeen siellä voi ostaa +3 (maksimi on 5 rakkennuspaikkaa) rakennuspaikkaa kullalla jotka maksaa vissiinkin 50, 75 ja 100 kultaa. Tämän päälle vielä Travian Plus koko kierrokselle 124 kultaa.

    Suoraan kaikkia joukkoja et voi nähdä, vaan se näytetään pelkästään yhteenlaskettuna summana, vaikka koko litania mahtuisi näkymään helposti. Tämä vie huomioni melkeinpä eniten, vaikuttaen joltain vitsiltä.

    Jos myyt aarteita ja liittoumasi on top-10, saat sellaisen määrän viljaa että paras muistaa Visan numero ulkoa. Ilman rahaa melkeinpä mahdotonta pelata, joudut säästämään hopeaa koko pelikierroksen jotta saisit Travian Plusin jotka mahdollistavat kauppareitit pääkaupunkiin, niin niitä ei tarvitse kokoajan vahtia.

    Koko hommalle annan 3/5.