@LaleczkaVooDoo_PL Jeżeli dobrze pamiętam to na ostatnich eMS przez 3/4 serwera "płakałaś", że nie poszłaś na inną ćwiartkę niż pozostałe PS, pisałaś że na ćwiartce z samymi Turkami byłaby świetna zabawa. Teraz jak masz taką możliwość ponownie idziesz na ćwiartkę z resztą polskich ekip a Turek, który robi dokładnie to co Ty chciałaś zrobić, ale hmmm zabrakło odwagi, negujesz go

Polish National Team - eliminacje ćwiartka +/+
After the holiday break, we are opening again the suggestion channel on Public Suggestions Board that gets updated on weekly basis.
The process is the following:
🔸 First, discuss your suggestion with the community in the #💬│suggestions-discussions channel
🔸 Once the suggestion is final and contains all the details post it in the #🎮│suggestions channel
🔸 A team member will review the suggestion and either give feedback or add the suggestion to the #📋│suggestions-vote channel
🔸 Around once per week the voted suggestions are evaluated by Game Design, a note is added on the Trello Board and they are moved to the most suitable list within the board.
Please note:
🔹 Suggestions may take up to 4 days to be processed (depending on the team availability)
🔹 Do NOT place more than one suggestion per message in the #🎮│suggestions channel
The process is the following:
🔸 First, discuss your suggestion with the community in the #💬│suggestions-discussions channel
🔸 Once the suggestion is final and contains all the details post it in the #🎮│suggestions channel
🔸 A team member will review the suggestion and either give feedback or add the suggestion to the #📋│suggestions-vote channel
🔸 Around once per week the voted suggestions are evaluated by Game Design, a note is added on the Trello Board and they are moved to the most suitable list within the board.
Please note:
🔹 Suggestions may take up to 4 days to be processed (depending on the team availability)
🔹 Do NOT place more than one suggestion per message in the #🎮│suggestions channel
-
-
wiec to Ewa nie chciała grać z Ps? Z całą polską reprezentacją graczy? Ojej, nieładnie tak.
-
Robimy dokładnie to samo co wy na poprzednich Ms.
-
czyli?
-
Nawet nie bede komentowala tego jazgotu. Jak masz jakies merytoryczne uwagi czy komentarze chetnie sie odniose, tylko nie wiem czy bedzie dane mi sie kiedys takiego dnia doczekac.
Latka lecą, nie da się ukryć
A co do Waszej strategii na eMŚ, to jestem pełen uznania i podziwu
Życzę Ci, żebyście skończyli dokładnie tak samo jak założony przez Ciebie sojusz E&T (z dopiskiem prawdziwe) na s1, który się powoli kończy
Również był na +/+, więc kto wie, kto wie
-
Po zaproszenia można pisać na konta:
SpirytusSanctus
Zborekk
Policja
ACAB
Pozdrawiam -
A kto gra na którym koncie?
-
Mogę Ci zdradzić tajemnicę, że na koncie Zborekk gra Zborekk, a jak chcesz się dowiedzieć reszty to napisz do nich w grze.
-
Ty pewnie grasz na koncie "Pozdrawiam"?
Swoją drogą to wcale mnie nie dziwi, że akurat Zborekk się nie ukrywa z tej całej Waszej trzody -
Swoją drogą to wcale mnie nie dziwi, że akurat Zborekk się nie ukrywa z tej całej Waszej trzody
A jakie to ma znaczenie, kto jaki ma nick na ems, skoro nasza ekipa przyszła tutaj po wejściówki. Niektórzy po prostu chcą mieć jakiś śmieszkowy nick inni wolą standardowy, z którego są znani.
P.S. Pochwalisz się, na którym koncie klikasz?
-
Freund tak komentujesz jakbyś Ty grał zawsze na swoim nicku z forum
-
Od razu napinki
Zapytałem "tak o" i nie było w tym pytaniu ukrytego dna
Grałem pod różnymi nickami, ale jeśli już grałem, to nigdy nie ukrywałem mojego nicku. -
zborek gra na zborku, na reszcie turek
Żartowałem
-
W każdym żarcie jest odrobina prawdy
-
Gdybyś nigdy nie ukrywał swoich nicków na serwerach to już bym dawno Ci napisał czyje konto jest kogo.
A tak poza tym dla każdego człowieka, który ma IQ większe niż kamień na polu nie jest problemem domyślić się, które konto z tych 4 podanych jest moje, jak nie po nicku to chociaż po profilu w grze.
-
Uhmmm brak ukrytego dna. Możesz ten kit sprzedawać dzieciakom
Już sama forma pytania sugeruje drugie dno
A co do napinki wybacz nie ma z kim -
Chyba mnie z kimś pomyliłeś
Odpowiadając na drugą część Twojego wpisu - nie będę rejestrował konta na kolejnym serwerze tylko po to, żeby rozszyfrowywać Wasze nicki. Spytałem z czystej ciekawości, ale skoro tak trudno odpowiedzieć, to wycofuję pytanieUhmmm brak ukrytego dna. Możesz ten kit sprzedawać dzieciakom
Już sama forma pytania sugeruje drugie dno
A co do napinki wybacz nie ma z kimJesteś w błędzie. Na samym początku tego wątku wymieniali kilkanaście osób, teraz ta liczba spadła do 4 i po prostu chciałem się dowiedzieć kto się wykruszył.
-
Jesteś w błędzie. Na samym początku tego wątku wymieniali kilkanaście osób, teraz ta liczba spadła do 4 i po prostu chciałem się dowiedzieć kto się wykruszył.
Po 1 nie wszyscy, których wymieniłem grają, o czym z resztą wspominałem, po 2 nie ma potrzeby, żeby amby robiło 11 osób, bo tak naprawdę wystarczy jedna, ale że to eliminacje, które i tak olewamy z definicji to robią 4.
-
Po 1 nie wszyscy, których wymieniłem grają, o czym z resztą wspominałem, po 2 nie ma potrzeby, żeby amby robiło 11 osób, bo tak naprawdę wystarczy jedna, ale że to eliminacje, które i tak olewamy z definicji to robią 4.
Wystarczy jedna?
Polska reprezentacja nie wystawi więcej niż 60 kont na eliminacjach?!
-
@Freund123_PL
jestem wymieniony a widziałeś żebym deklarował grę ?