Beszélgetés a játékról

The blacksmith once again looked at the parchment a visitor had just given him.
There was nothing particularly unusual about this order – to decorate armor and a weapon with an emblem... ⚔️ #ShadowEmpires

Curious to know more? ➡️ Follow the story!⬅️

 • Ennel a frissitesnel is lettek persze bakik

  1. kijelentkezeskor nincs mar az,hogy a cookik törlese,tehat majd lesznek zarolasok,ha többen is jatszanak egy accban, vagy ha helyettesekhez bejarunk,volt mar eset cookik nem törlesekkor,nem multi accokrol beszelek

  2.Hullámépitő -re nincs mindenkinek szuksege,vedönek plane nem,viszont barmit kikuldök,mindig ott a jel,hogy ugyebar 50 aranyert megvehetö,nem kell,nem akarom,de elöbb -utobb veletlenul mindenki ra fog kattintani,nem lehetne oda felrerakni ahol vannak az aranyert vasarolhato plusszok is?

  Tudom te erröl nem tehetsz,többi orszag szervereinel is ugyanez az ujjitas,ugyanigy.......elbacva

  :/

 • Üdv


  Gondolom azért a bakikert amiket okoznak a szerveren jár kárpótlás például elmaradt heti zárás, ezzel együtt érmek hiánya. Nem gondolom hogy olyan marha nehéz lenne az általatok adott szabályoknak megfelelően vinni a dolgokat ha a ti hibatokbol nem sikerül az általatok felallitott feltetelrendszert teljesíteni az a minimum hogy kárpótlást kapnak a játékosok.... Sokan nem kevés időt és pénzt ölnek a játékba, nincsenek már sokan de ha 3000 játékossal nem bírunk el szerverenkent akkor el kell gondolkozni megfelelő emberek vannak e megfelelő pozícióban.


  Khal Drogo s4

  Várom az aranyat magam és csapatom nevében.

 • "elmaradt heti zárás, ezzel együtt érmek hiánya"

  Milyen kárt okoz az, hogy nincs egy hétre plecsni? Vagy milyen előnyt , pluszt ad a megléte, azonkívül, hogy feldíszíthető vele a profil és klán oldal.
  Valahogy manapság egyre ritkábban látom a klánoknál, hogy kipakolják őket rendszeresen.
  A top játékosokat, plecsnik nélkül is ismerik.

 • Nagyon szépen megkérnék mindenkit, hogy ne ilyen támadóan álljon a helyzethez.


  Gépekkel/szerverekkel/programokkal dolgozunk, mi emberek, ahol sajnos előfordulhat hiba vagy mulasztás. Én és a kollégáim is azon dolgozunk, hogy minél jobb játékélményt tudjunk adni nap, mint nap.


  A Top10 beragadását sikerült megjavítani, azonban hiába próbálták az adatokat a vasárnap éjféli pontról helyreállítani, nem sikerült. Az egész csapat ezen dolgozott a fejlesztőkön át a hibaelhárítókig több napon keresztül, mert tudjuk, hogy fontosak a medálok számotokra. Nagyon sajnáljuk, hogy végül nem sikerült.


  Szíves megértéseteket kérjük az ügyben.

 • A plecsnit azoknak fontos akik még nem kaptak belőle eleget.

  Ami miatt én panaszkodnék hogy a patch leírás hibás volt /nem a valódi hibát javítják.

  Az oazisokról lenne szó, a legutóbbi változtatás óta távolabbi falunak nem tudok foglalni, csak ha a serege raidözitek hőssel. Ami nem gond csak nem ártott volna jelezni.


  A probléma pontos leírása hogy az oázis iszonyat mennyiségű állatot spawnolt. Üres volt, atkuldtem a hőst a közeli faluba, erre spawnolt 15. Oké ketreccel megyek spawnolt még 4. Támadóm a maradékot hőssel spawnolt 8, túlélte 2, következő támadásnal spawnolt 6, túlélte 1. A hősöm haldoklott. Leutottem sereggel (+20 spawn 1 óra alatt) hogy ürítem, végre nyugton marad, egy állat se élte túl. 1 óran belül ramegyek hőssel és az alatt az 10 perc alatt megint 10 állat spawnikt ÉS BELEHAL A HŐSÖM...

  Ha változtatnak legyen tisztázva hogy mi változik, egy rendes versenyszerű játéknál ez alap elvárás. Ha hiba akkor legyen jelezve hogy ez a hiba, mert itt nem a megjelenitéssel van a baj hanem a spawn idővel.


  Ó csodálatos időnk van!

  Kék az ég,

  tele a tár.

 • Szerintem is az oázisokkal kapcsolatos hiba okozta a legnagyobb gondot,a medálok nem befolyásolják a játékunkat.Viszont nem mindegy,hogy egy oázis foglalásakor mennyi katonád marad ott...A kárpótlás ebben a helyzetben jogos lenne a játékosok felé,nem lepett meg hogy mégsem történt semmi.

 • Kedves Mary!


  Szeretném ha megpróbálnád a táskádból előkeríteni a 2008-as S5 fórumát, és azt az archivumban elérhetővé tenni. Arra gondolok amit Dark ide tett be hivatkozásnak: http://archive.forum.travian.hu/showthread.php?t=376

  Sokáig azt hittem, hogy az a fórum ( és a szerver ) a magyar travian alja, de úgy tűnik, mindig van lejjebb.

  Előre is köszi: Gab

  ( más: két hete itthon vannak a gyerekek, kéne egy nevelőnő...én már nem bírom...hívj, megegyezünk:D )

 • Kedves Gab!


  Én most nagyon szívesen foglalkoznék gyerekekkel, de az esernyőm szervízben van :D


  Ezek a bejegyzések még a régi fórum platformon voltak és nem nem tudom őket előhívni. :(

 • Már próbálkoztak páran, de arra gondoltam, hogy Dark vagy Kléni, talán csinált magának mentést, és mégsem lett az enyészeté ez a gyöngyszem. Esetleg valamelyik volt, vagy mai fórum admin gépén rejtőzik egy rejtett meghajtón egy "sohadesohaneolvasdel" mappa.

  De ha nem, akkor nem:( hiszen lesz helyette egy új:D)

  -gyerekek éppen farmolják a szomszédok virágait, tuti a balhé...

tg_TL-DQ4_970x250_181126.jpg