Beszélgetés a TT-ről

 • Sziasztok,


  Itt cseveghettek a Tournamentről :)


  Üdv.

  Köszi Gyevocska a topikot :D
  Sziasztok, én dino nevű felhasználó lennék a travian kingdom változatáról, így valószínű ti nem nagyon ismertek, többen úgy gondoltuk hogy megpróbálnánk a korábbi travian verziót (ezt a 4,4 et) a tournamenten, viszont hiába toljuk azt évek óta, ez merőben más, így nem vagyunk biztosak benne hogy jól sikerülne, és jó lenne találni egy magyar csapatot akikkel együtt játszhatunk és kérdezhetünk tőlük ha nem értünk valamit, kingdomon viszonylag jó játékosok vagyunk így nem farmnak mennénk oda :) Viszont mivel alig vagy sose játszottunk ezzel a verzióval, pláne nem tournamenten, így minden segítségnek tanácsnak, és iránymutatásnak (égtáj keresendő vezető stb.) örülnénk :)


  Dino :D

 • Sziasztok :)


  Szedres vagyok, régen játszottam legends-el de már kingdomozok :) megesik hogy valaki megismer vagy emlékszik rám. Remélem összegyűlik egy szép magyar csapat és megnyerjük! :)
  magyar magyart ne támadjon ez a lényeg :)
  ott leszek ++ helyezkedéssel . Sok sikert mindenkinek, és jó szórakozást :)
  Tisztelettel Szedres :thumbsup:

 • Á Kingdoms az szupi.:) deakcsaba vagyok üdv skacok.:) Most is vagyok a Kingdomsba. A Betyárokba voltam mármint abba a királyságba de most betegség miatt szólózok csak.:) Hát a 4.4 es TT elég neces. Sajna van egy megszokott szövetség akik nem igazán fogadnak be másokat. Szóval mindig ők mennek oda csak. Tavaly össze is vesztem velük mert másokat csak kihasználnak és elveszik a falukat másoktól. Sajnos nem hiszem , hogy elérhetek bármit is.

  A Legveszélyesebb ember az aki:
  Hallgat, gondolkodik és
  figyel. 8)

 • Jé akkor téged ismerlek, kingdomson már találkoztunk párszor, egyszer lenyúltad a klánom nevét is :D De persze nincs harag csak véletlen volt és csak 1 napig tartott :thumbup: Nem fogadnak be másokat... ismerős a szitu ;) Ebben az esetben beregizünk, és ha nem megy akkor pedig segítünk az oroszoknak :p (a törlés mindíg egy használható opció travin, így ha nincs nagy célod, esélytelenként is belevághatsz a dolgokba) :rolleyes: Azért remélem velünk kivétel lesz :thumbsup:

 • Sziasztok!


  Eddig körülbelül 80-100an verődtünk össze és mi mind DÉL-KELETRE regisztrálunk. Minden ruszkit csapkodni kívánó magyart szívesen látunk!


  Hajrá magyarok!

 • De pedig olyan lesz.Én azt hiszem csak benézek. Mert megint amúgy nem kívánatos lennék.

  A Legveszélyesebb ember az aki:
  Hallgat, gondolkodik és
  figyel. 8)