Стање на rs1 серверу

 • Zlato moze da se uplati .
  Sto se Nemaca tice , server radi savrseno :D


  Veliki pozdrav svim entuzijastima koji ce klikati i ovaj server

  Corpin ... uvek i svuda :saint:  Ne plajckam i ne glodam !
  Dobro ... mozda malo glodam :D

 • Momci, opet vam se malo zavrtelo u glavi... Delija je Heavenovo dete, on je uzeo titulu i prošli server, a vi?
  Da ne polemišemo o tome što je pogasio više igrača nego što je bilo protivnika... :D

  :rom09: rs1 - I hate u


  Erode 73 je apsolutni CAR, mi se njemu divimo do imbecilnosti!

 • Мој ме брат позва на рс1, каже биће јак сервер. Цијелих 400 играча. Туга људи моји :)

  Мустафа Голубић - рс1

 • Za pocetak srecno svima na serveru!


  VOLT je ove sezone hteo da igra na + + koordinatama ili + - koordinatama, kako se u anti-Heaven koaliciji odluci. Kada se vec znalo kada server krece nismo imali informaciju da li neko od potencijalnih saveznika dolazi na server. Zato je doneta odluka ako nam se neko javi do nedelje 8.jula idemo na + + protiv Heavena ili + - protiv DT. Ako nema nikog od potencijalnih saveznika, odluceno je da idemo na - - i tamo se skoncentrisemo i potucemo HDT. Kasno smo saznali da SWA dolazi na - - i ne znajuci to pozicionirali smo se tamo. To je jedini razlog sto smo tu gde jesmo.
  VOLT bez obzira na situaciju od prosle sezone ne smatra SWA protivnicima. Podsecam da ih prosle sezone nijednom nismo nazvali neprijateljima niti smo pozivali bilo kog clana SWA da napusti svoju alijansu i pridruzi se VOLT-u. SWA i VOLT su bili saveznici i to nikad nismo zaboravili.
  Na ovom serveru VOLT ne zeli da igra protiv SWA vec naprotiv sa njima protiv HDT. VOLT na ovom serveru ne zeli da igra protiv nijednog jedinog saveza ili alijanse sa kojima je imao saveznicke odnose. Naprotiv, zelimo da igramo sa njima protiv HDT. U tom smislu pozivamo na ujedinjenje svih anti-Heaven snaga, stvaranje Ujedinjenog Anti-Heaven Fronta (UAHF) i pobedu na serveru/ HDT je koalicija dve alijanse koje se predstavljaju kao jedna. HDT uvek kontrolise dva kvadranta. Jedan od njihovih predstavnika Medoje je rekao, a ko vama zabranjuje da se organizujete u dva kvadranta. Ja porucujem, tacno ali ne na dva, moramo da organizujemo UAHF na cetiri kvadranta i zajednickim snagama, ako treba i 10.000 na jednog, pobedimo Heaven.
  Na kraju bih i rekao zasto VOLT smatra Heaven i DT neprijateljima. Prvo, zelim da kazem da nekadasnji stav VOLT--a da je H najpokvareniji savez na Travijanu ne vazi. Sta smo imali od nesuglasica sa H zbog izdaje to smo mi namirili istog onog trenutka kada smo pobedili Heaven na serveru pre tri sezone. Za one koji se ne secaju to je onaj koji Heaven nije uzeo iako je Aleks igrala. Osvetili smo se tada H zbog izdaje VOLT-a u ranijem periodu. Od tada nerasciscenih racuna u tom smislu nema i proglasavam zvanicno da H za VOLT nije najgori savez na Travijanu ikad. Ko bude govorio drugacije nece govoriti istinu a ova poruka je potvrda da je to tako kako kazem.
  Postoje samo dva razloga zasto VOLT HDT jedino smatra za neprijatelja na serveru :


  1. Rivalstvo. Heaven je pet puta osvojio rs.1. VOLT dosada 4. Ako ih pobedimo ove sezone izjednacicemo se po broju titula. Ako ih pobedimo i sledece sezone, imacemo jednu vise. Mislim da je to dobar, posten i razumljiv razlog zasto smo anti-Heaven.


  2. HDT je jedina alijansa na rs.1 koja nikada nije pomogla VOLT-u. Svi ostali jesu. To je jos jedan ujedno i poslednji razlog da ih smatramo neprijateljima za razliku od SWA i ostalih sa kojima smo saradjivali i koje smatramo nasom bracom i sestrama. Rekao bih i to da ovaj razlog broj 2. nije kljucan za nas anti-Heaven stav, jer izuzetno postujemo novo mlado rukovodstvo HDT koje nikada ne bi izdalo svoju alijansu zbog cega cenimo Delije i Coa, ali bi da saradjujemo kojim slucajem iz srca pomogli VOLT-u za razliku od Freemana. To sto veoma postujemo novo mlado rukovodstvo HDT ne znaci da smo bez postovanja za staro. Samo mnogo volimo kad ucinimo da nije po njihovom :).


  VOLT jos jednom poziva sve alijanse i saveze na rs.1 da zaborave sve sukobe i trzavice iz proslosti i da se ujedine u borbi protiv sampiona HDT te da ih skinemo sa trona.


  Ziveo Savez! Ziveo UAHF! Heaven nece proci! Sva vlast Delijema i Coa!

 • Samo mi reci je li sve protiv Heavena, da ne čitam ovaj roman :D

 • Мој ме брат позва на рс1, каже биће јак сервер. Цијелих 400 играча. Туга људи моји :)

  Да се нису Барабе и Дабић регистровали у задњих 12 сати? Кажу да је тренутно око 550 играча, немогуће да су сви Делијини. Ирмане, јесил и ти ту? Да ли су већ порушили Хауса? :?:

970x250_5Tribes.png