[VIKTIGT] Uppdatering av användarvillkoren

 • Kära spelare,


  05.03.2018 uppdaterade vi våra Användarvillkor så att de stämmer överens med den nya dataskyddförordningen (GDPR). För att uppfylla kraven, måste vi be dig att acceptera den nya versionen av detta dokument.


  När?: 28.08.2018 at 10:00 GMT+2 (=svensk tid)


  Vad kommer att hända den dagen?


  Vi kommer att lägga ut ett system-meddelande, där vi kommer att be dig att acceptera de nya användarvillkorena. Så fort som du har klickat på acceptera, så kan du fortsätta spela som vanligt. Du behöver inte göra någonting mer. Denna handling måste utföras på varje spelvärld som startade före 28.05.2018 och där du har ett aktivt konto.


  Viktigt! Bara en person som är inloggad i spelet som kontoägare, kan godkänna de nya användarvillkoren. Det betyder att sitters inte kan utföra några handlingar på sitter-konto förrän kontoägaren har accepterat de nya användarvillkoren och därmed inaktiverar system-meddelandet.


  Undantag:

  Det här meddelandet gäller endast för spelvärldar som startades före 28.05.2018. Det är datumet för när de nya användarvillkoren lades in på alla servrar globalt. Om du spelar på en server som startade efter detta datum, så behöver du inte göra någonting eftersom du redan har gått med på de nya användarvillkoren.


  Vad ber vi er att göra?


  Om du spelar som sitter, vänligen vidarebefordra detta meddelande till kontoägaren för att vara säker på att ägaren är medveten om detta.
  Om du är på semester och inte kommer att kunna logga in den 28.08.2018, föreslår vi att du använder semesterläget - på detta sätt kommer ditt konto att vara säkert och du kommer inte att förlora något tills du kommer tillbaka.


  Vi går ut med denna information i förväg för att göra den här processen så smidig som möjligt.


  Som en ytterligare åtgärd, kommer vi att inaktivera svältfunktionen i 24 timmar på alla servrar som startade före 28.05.2018, för att säkerställa att dina trupper inte svälter om du inte har möjlighet att komma online på den exakta tiden. Detta är en engångsåtgärd. Om du började spela på en ny server efter 28.05.2018, behöver du bara acceptera de nya användarvillkoren som vanligt under registreringen.


  Tack för din förståelse.


  Ditt Travian: Legends-team