Rapportages

We are testing a brand new User Interface, a new background and some other small changes on our PTRx3 gameworld! 🎨
📌 PTR is the acronym of Public Test Realm. PTRs are used to test patches before we release them to the public. Unlike standard game worlds, you’re one of the first people testing a new build which can often be unstable or otherwise non-functional. Accessing the PTR and reporting bugs is one of the biggest services you can provide ❤️

➡️ Join now ⬅️

✍️ ➡️ Give your feedback about the new User Interface
✍️ ➡️ Give your feedback about the new Backgrounds
  • Om het forum wat meer leven in te blazen & iedereen wat up to date houden met de kwalificatieserver, open ik hier een rapportagetopic! Laten we beginnen!


    Na de splitsing van de oorspronkelijke NL-groep, BieR, in 2 groepen: BieR en BoB, leken we een makkelijk target voor de Turken in ons gewest. Aangezien we met BieR vroeger het wereldwonderdorp hadden veroverd van de Tugra-Turken, wouden deze het terug overnemen. Gelukkig zijn de Bobbers niet zo zwak als ze lijken en hebben ze stevig verzet geleverd hiertegen, in samenwerking met de Tsjechen en een paar sympathisanten uit de resterende BieR-groep. Het wereldwonderdorp werd succesvol verdedigd!


    Alle belangrijke vegen zijn in volgorde te zien in deze collage. Niet noemenswaardige aanvallen, zoals 50 knups met een leider erbij, heb ik er voor het gemak uitgehaald (en deze zijn ook niet zo interessant ;) ). Veel kijkplezier!


    Tugra vs BoB WW


    Cheers,
    Chickenz

    Oud: S.H - W!cked - Pokémon - Olympus - Dirty.de - Het Toetsenbord! - Find Muck - ThePurge - Doge 2.0 (Kwali's) - Vertigo - BoB (Kwali's) - Pirates.com - Lowlands.com


    Meest onderschatte speler: Zeger

  • Daar is de volgende collage al!


    Dankzij het oplettende oog van de Moonshiners, viel al snel op dat de eigenaar van de unieke architect, een speler uit Tugra, niet zo actief was. En aangezien dit artefact één van de beste eindspelartefacten is, was dit het uitgelegen moment om hier een actie op te doen. De info werd doorgegeven aan de leiding en diezelfde avond lag er een plan op tafel om te lopen. En met succes! Alle sappige rapportjes zijn te vinden in onderstaande collage! Proficiat aan alle lopers en aan Psymon, welke bereid was zijn veeg hiervoor op te offeren!

    BoB vs Tugra (Unieke Architect)


    Groetjes uit BoB!

    Oud: S.H - W!cked - Pokémon - Olympus - Dirty.de - Het Toetsenbord! - Find Muck - ThePurge - Doge 2.0 (Kwali's) - Vertigo - BoB (Kwali's) - Pirates.com - Lowlands.com


    Meest onderschatte speler: Zeger

  • Geen aanvalsrapportje, maar tussenstand. Nu al trots op mijn team <3

    Images

    Before 2017 being part of (NL domain): Triple Entente, GR, Cono, Cuni, Botsers, Veto and a lot more I don't remember anymore.


    2018 TR Qualification: Aramis - Bob (Leader)
    2018-2019 Finals: Black Pearl - TFD (Uollas meta) (Leader)
    2019 TR 3x: Appaloosa - Uollas