Pohjolan on aika tulla yhteen

 • Hyvä pelaajayhteisö,


  Olemme seuranneet pohjoismaisten pelimaailmojen aktiivisuutta koko viimeisen kuluneen vuoden ajan. Olemme samalla keränneet palautettanne pelaajamääristä ja aktiivisuudesta. Tulimme siihen johtopäätökseen, että domainien DK, FI, NO ja SE pelimaailmat yhdistetään ja näin lisätään taistelukentille haastetta. Järjestimme testimielessä palvelimet NYS Nordicista Path to Pandoraan (sekä teknisistä että yhteisöllisistä syistä) ja kaikki näyttää sujuneen hienosti. Palvelimilla oli paljon enemmän aktiivisuutta, ja kommenttienne perusteella selkeä enemmistö piti yhteispalvelimia erinomaisena vaihtoehtona.


  Ja niin päätimme jatkaa tästä testistä pysyvään ratkaisuun, tuomme kaikki Pohjoismaiden domainit yhteen.


  Lokakuusta 2018 alkaen kaikki uudet starttaavat pelimaailmat ollaan luotu tanskalaisille, suomalaisille, norjalaisille ja ruotsalaisille pelaajille yhteisiksi.


  Mitä teknisiä muutoksia tämä tuo mukanaan?

  • Alkavat pelimaailman numeroidaan jokainen erikseen, joten palvelimet on helppo erottaa toisistaan.
  • Uudet alkavat maailmat ovat tarjolla pelin etusivulla www.travian.com kaikilla neljällä kielellä. Voit rekisteröityä palvelimille osoitteista travian.com/dk tai travian.com/fi tai travian.com/no tai travian.com/se - ja kaikki osoitteet vievät pelaajat samaan pelimaailmaan.
  • Pelimaailmat käynnistyvät kello 16:00 Suomen aikaa.
  • Kullansiirtolinkit toimivat näillä yhteispalvelimilla, jotka aiemmin myönnettiin jokaiselle domainille erikseen. Voit siis siirtää kultasi yhteispalvelimille DK/FI/NO/SE -domaineilta.

  Entä mitä tapahtuu foorumeille?

  • Vielä tällä hetkellä ei ole muutoksia tulossa, vaan odotamme kunnes nykyiset paikalliset palvelimet saadaan vietyä loppuun saakka.
  • Jos haluat osallistua tai seurata yhdistymisestä käytävää keskustelua, voit valita tiliasetuksistasi haluamasi kielet: Käyttöopas uudelle foorumille ja tiliasetuksiin - muistathan valita oikean kielen kun luot uuden keskustelun.
  • Heti kun vanhat pelimaailman viedään loppuun saakka, asennamme uuden kielipaketin ja siirrämme kaikki ketjut ja viestit tätä uutta kielipakettia käyttäville. Tämä tulee helpottamaan keskusteluja ja yhteydenpitoa kaikista pohjoismaista tulevien pelaajien kesken ja samoissa pelimaailmoissa pelaavien pelaajien kesken.

  Entä mikä tulee uusien palvelinten nimeksi?

  Milloin käynnistyy ensimmäinen yhdistetty Travian: Legends palvelin?

  • Ensimmäinen pelimaailmanne käynnistyy 30 lokakuuta, ja yhteisökalenteria tullaan päivittämään pian.

  On aika teroittaa miekkanne ja kiristää jousenne, sota on saapumassa yllemme!


  Terveisin Travian-tiiminne

  samisu_sig.png

  The post was edited 2 times, last by Samisu ().