Dags att ena Norden!

 • Kära spelare!


  Under det senaste året har vi noga följt aktiviteten på de nordiska servrarna, och vi har samlat in synpunkter från er spelare. Vi har insett att det skulle vara bra att slå samman SE, NO, DK och FI-domänerna för att göra spelet mer dynamiskt och utmanande. Vi gjorde ett test med NY-special- och Path to Pandora-servrarna (både tekniskt och spelmässigt) och det verkar som det fungerade bra. Vi såg mycket mer aktivitet, och från era kommentarer både på forumet och i sociala media förefaller det som ni verkligen gillade det.


  Vi har nu beslutat att göra detta test permanent, och slå ihop SE, NO, DK och FI-domänerna.
  Från oktober 2018 kommer alla nya spelvärldar att inkludera svenska, norska, danska och finska spelare tillsammans.


  Vilka är då de tekniska förändringarna:

  • De nya spelvärldarna som startar kommer att ha en annan numrering än nuvarande, så att det blir lättare att känna igen dem
  • De nya spelvärldarna som startar kommer att finnas tillgängliga från huvudsidan för alla 4 språken. Du kan alltså registrera från vilken som av travian.com/se, travian.com/no, travian.com/dk eller travian.com/fi. Därifrån blir du omdirigerad till en och samma spelvärld och kan spela tillsammans
  • Starttiden för spelvärldarna kommer att bli 15.00 GMT+2
  • De gamla guldöverförings-länkarna från de tidigare separata domänerna kommer att fungera för den sammanslagna domänen. Detta innebär att du fritt kan överföra guld från SE/NO/DK/FI-domänerna till de nya spelvärldarna.


  Så vad händer med forumet?

  • För tillfället kommer ingenting att förändras på forumet, inte så länge som vi har spelvärldar på separata domäner.
  • Om du vill följa trådar och inlägg på några andra språk, kan du välja dessa språk i din profil och kom ihåg att välja rätt språk när du startar en ny tråd.
  • Så fort som de gamla spelvärldarna slutar så kommer vi att göra ett nytt språkpaket och flytta alla trådar/poster och användarinställningar till det språket. Detta förenklar kommunikationen mellan alla som spelar på samma spelvärld.


  Vad kommer namnet att vara?

  • Vi gillar namnet "Nordic" men skulle även vilja höra era åsikter. Lämna gärna namnförslag här.


  När kommer den första gemensamma Travian: Legends-servern starta?

  • Den första gemensamma spelvärlden kommer att starta den 30 oktober 2018. Community-kalendern kommer snart att uppdateras.


  Vässa er svärd och stränga bågarna, striden är snart här!


  Ditt Travian: Legends-team