[NO] På tide å forene Norden!

 • Kjære spillere.


  Det siste året har vi overvåket aktiviteten på de nordiske spillverdene, og vi har samlet tilbakemeldinger fra dere spillere.
  Vi forsto at det ville være en god ting å kombinere DK, FI, NO, SE-domenene for å gjøre spillingen mer levende og utfordrende.
  Det ble derfor kjørt noen tester med NY Special og Path to Pandora spill-verdener(både teknisk og samfunnsside), og det ser ut til at det virket.
  Vi kunne se mye mer aktivitet og fra deres kommentarer både på forumet og på sosiale medier, det ser ut til at dere virkelig elsket det.


  Vi har bestemt oss for å gjøre dette forsøket om til en permanent løsning og slår derfor DK, FI, NO, SE-domenene sammen.


  Hva blir de tekniske endringene?

  • De nye spillverdenene som starter vil ha en annerledes nummerering enn vi har nå, så det vil bli lettere å gjenkjenne dem.
  • De nye spillverdenene som starter vil være tilgjengelige på hovedsiden for alle 4 språk, dere kan registrere dere også på travian.com/dk, travian.com/fi, travian.com/no og travian.com/se, herfra vil dere bli dirigert til den samme spillverden hvor dere kan spille sammen.
  • Start-tidspunktet for nye spillverdener vil være 15:00 (GMT+2)
  • Gamle overføringslinker for gull vil fungere på de sammenslåtte serverene. Dette betyr at du kan fritt overføre gull fra DK/FI/NO/SE til de nye sammenslåtte spill-verdenene.

  Hva med forum?

  • For øyeblikket vil det ikke være noen endringer så lenge vi har spillverdener gående på separate domener.
  • Dersom du ønsker å følge kommunikasjonen og diskusjonene på fler av disse språkene, kan du velge ett eller fler av språkene i din Brukerprofil, husk bare å velge riktig språk når du starter en ny tråd. (Flagget viser språket du velger)
  • Så snart de gamle spillverdenene er slutt, vil vi sette opp en ny språk-pakke og flytte alle tråder/poster og brukerinnstillingene til dette språket. Dette vil forenkle kommunikasjonen mellom alle deltagere i den samme spillverden.

  Hva med serverens navn?

  • Vel, vi liker "Nordic", men vi kunne tenke oss å høre deres mening. Kom gjerne med ditt forslag i denne tråden.

  Når vil den første felles serveren starte?

  • Den første felles spillverden kommer til å starte den 30. oktober 2018. Community Calendar vil snart bli oppdatert.


  Skjerp sverdene og sett strenger i buene deres, nå er det like før kampene starter!


  Ikke glem å følge med på kommende hendelser i vår månedlige kalender her!  Med vennlig hilsen
  Ditt Travian: Legends Team