Peraduan Halloween!!! • Pemain yang dikasihi!


  Seorang pelapor melaporkan bahawa beberapa hari yang lalu naga hantu telah dilihat semula di langit malam. Ahli-ahli sihir sedang berkumpul untuk perhimpunan tradisional mereka, melulu terbang di atas penyapu mereka walaupun di siang hari. Orang mati terbit dari kuburan di tanah jauh. Dan kita semua tahu apa maksudnya…


  Ianya petanda masa semakin hampir untuk pertandingan Gambar Halloween Tradisional kami!  Gunakan kreativiti dan kebolehan anda untuk mencipta gambar Halloween yang terlucu (atau menakutkan) untuk Travian!


  Peserta dan pemenang sudah tentu akan memenangi hadiah emas. Yang terbaik pada setiap komuniti akan dimasukkan ke peringkat akhir dimana juri antarabangsa akan menentukan pemenang antarabangsa dan imej pemenang akan digunakan di halaman utama laman Facebook kami pada hari Halloween!


  Maklumat umum pertandingan:


  Tarikh/Masa mula: October 16, 2018 – 16:00 am (GMT+8)
  Tarikh/Masa akhir : October 23, 2018 – 16:00 am (GMT+8)
  Pemenang diumum pada: October 24, 2018 (Pemenang akhir akan diumum sewaktu hari Halloween).
  Pemenang dipilih: Oleh juri pasukan Travian: Legends
  Hadiah pertama 150 Emas
  Hadiah 2nd dan 3rd 50 Emas
  Ganjaran istimewa
  • Pemenang utama undi juri antarabangsa akan mendapat kemeja-T dan gambar pemenang akan digunakan sebagai gambar halaman rasmi untuk laman Facebook Travian semasa tempoh Halloween!
  • Komuniti MY
  Gambar yang menerima like terbanyak dalam setiap komuniti akan mendapat 60 hadiah emas tambahan (di atas ganjaran sekiranya ia merupakan salah satu imej yang menang).
  Voucher emas sah di:
  Voucher emas sah sehingga: December 31, 2019
  Untuk layak menang, anda perlu: Berikan nama pemain dan pelayan yang dimainkan ketika memberi jawapan kepada teka-teki  Peratuan istimewa:


  • Anda dibenarkan menyertai setiap komuniti yang anda mainkan, tetapi untuk setiap komuniti anda perlu menyiarkan imej yang berbeza.
  • Imej yang dihantar perlu bersaiz 828 x 315 berformat .jpg atau .png beresolusi tinggi.
  • Gambar tersebut perlu mengandungi Logo Travian di sudut kanan atas atau kanan bawah.
  • Ianya terpulang kepada anda samada untuk menggunakan 3 imej karakter yang diberikan atau tidak, tetapi imej terkahir perlu mempunyai perasaan dan citarasa Halloween & Travian: Legends.
  • Sila ingat, anda tidak boleh menggunakan gambar yang dilindungi oleh hak cipta dan / atau imej Travian Kingdom.
  • Gambar-gambar yang paling 'cool' akan dimuat naik ke Facebook dalam galeri Halloween.
  • Hantar jawapan anda dalam thread ini. Ianya dimoderatekan supaya anda hanya dapat melihat siaran anda apabila anda menyiarkannya.


  Pemenang utama undi juri antarabangsa akan mendapat kemeja-T dan gambar pemenang akan digunakan sebagai gambar halaman rasmi untuk laman Facebook Travian semasa tempoh Halloween!  Didalam fail yang dilampirkan anda akan menemui:

  halloween_Contest.zip  1) Fail muster dengan dimensi yang tepat


  2) Imej wira pada halaman mula


  3) Logo Travian  Penting!


  Dengan menjawab thread ini dan mengambil bahagian dalam kandungan ini, anda membenarkan kami menggunakan kandungan yang anda buat untuk aktiviti di semua platform Travian: Legends termasuk blog dan halaman Facebook.  Jika anda mengalami kesulitan dengan lampiran forum, sila gunakan salah satu daripada perkhidmatan muat naik imej berikut dan tambahkan pautan pada jawapan anda: