Concurs de Halloween


 • Dragi jucători,


  crainicii raportează că în urmă cu câteva zile dragonul fantomă a fost din nou observat pe cerul întunecat. Vrăjitoarele se adună în locul lor tradițional, zburând cu nepăsare pe mături chiar și în timpul zilei și morții încep să se ridice din morminte în ținuturile îndepărtate. Știm cu toții ce semnifică acest lucru...


  Este timpul pentru concursul nostru cu poze de Halloween!  Demonstrați-vă creativitatea și abilitățile pentru a crea cea mai amuzantă (sau cea mai înfricoșătoare?) imagine de Halloween în Travian!
  Participanții și câștigătorii vor primi, desigur, premii în Aur. Cele mai bune imagini vor intra în faza finală, în care un juriu va decide câștigătorul internațional. Imaginea câștigătoare va fi folosită ca header de Halloween pe pagina noastră de Facebook!  Informații generale despre concurs


  Data/ora de începere: 16 oct. 2018 – 11:00
  Data/ora de încheiere: 23 oct. 2018 – 11:00
  Câștigătorii se anunță la data de: 3 oct. 2018 (câștigătorul final va fi anunțat în perioada de Halloween).
  Câștigătorii sunt selectați de: un juriu format din membrii echipei Travian: Legends
  Locul I 150 Aur
  Locul al II-lea și al III-lea 50 Aur fiecare
  Recompense speciale
  • Câștigătorul la nivel internațional va primi un tricou și imaginea creată de acesta va fi postată pe Facebook de Halloween
  • Imaginea care primește cele mai multe like-uri în fiecare comunitate va primi 60 Aur (pe lângă premiu, în cazul în care se numără printre imaginile câștigătoare).
  Voucher-ul de Aur este valid în comunitatea RO
  Voucher-ul de Aur este valid până la: 31 dec. 2019
  Pentru a fi eligibil la câștig trebuie să: menționezi nick-ul și serverul pe care joci atunci când postezi imaginea  Reguli speciale:

  • Puteți participa în toate comunitățile în care jucați, dar trebuie să postați o imagine diferită în fiecare comunitate.
  • Imaginea creată trebuie să aibă exact aceste dimensiuni: 828 x 315 și poza trebuie salvată în format .jpg sau .png la o rezoluție mare.
  • Imaginea trebuie să conțină logo-ul Travian în partea dreaptă sus sau jos.
  • Rămâne la latitudinea voastră dacă veți utiliza toate cele 3 personaje principale, însă imaginea finală trebuie să fie în tema Halloween & Travian: Legends.
  • Reamintim faptul că nu puteți utiliza imagini cu drepturi de autor sau imaginile din Travian Kingdoms.
  • Cele mai frumoase imagini vor fi încărcate în galeria Halloween pe Facebook.
  • Postați imaginea voastră în acest topic. Nu este moderat, prin urmare veți putea vedea postările existente.


  Câștigătorul internațional va primi un tricou și imaginea creată de acesta va fi postată ca header de Halloween, pe pagina noastră Facebook.


  În fișierul atașat (halloween_Contest.zip) veți găsi:


  1) Șablon cu dimensiunile exacte
  2) Imagine cu eroul de pe pagina de start
  3) Logo-ul Travian  Important!
  Prin postarea în acest topic și participarea la concurs ne permiteți să utilizăm conținutul pe care l-ați creat în activitățile noastre de pe toate platformele Travian: Legends, inclusiv blog și pagina de Facebook.


  Dacă întâmpinați probleme cu anexele pe forum (attachment), puteți utiliza unul dintre aceste site-uri de upload și apoi să postați link-ul de la imagine:  Succes tuturor!


  Echipa voastră Travian: Legends

  The post was edited 1 time, last by Yaenara ().

 • Concursul s-a încheiat și vă mulțumim pentru participare!


  Câștigătorii sunt:


  Locul I - ciprian
  Locul al II-lea - Hiei..


  Felicitări! V-am trimis un mesaj privat pe forum cu premiul câștigat (meniul de sus „Conversations”).