Slovenski off rekordi. [1x in 3x]

 • drugac se men zdi to dost retardirana tema... crush zna vsak noob naklikat :>

  Če smatraš za crush 100k gorjač pol ja. Verjetno, še dosti reportov manjka, ampak razlike so nekje tudi 200k (porabe), če bi bilo tako enostavno, bi bile razlike maksimalno 20/30k. ;)

  jamajka1 (six),Partizan (six), Vohunka (six), neetox (si19, six), Sexophobia/Anatidaephobia (six), TurboSnail (si6), elsa (si4), Staropramen (si5), Pharmacist (si1), Love Hurts (six),The Spook (pl5), Salim Beguni (six), Zidar(six), Drzna_Mucka (si2), OKEANOS (vnx)
  https://gyazo.com/0a5627d53bb2b6e1f1ef8477fa54f9cf

 • Najprej bi rad pozdravil duala Jana (Staropramen_SI), ki je naklikal največji slovenski tevtonski off na 3x speedu. Na zadnjem si2 pa smo šli malo v drugo smer, pridelali smo kar veliko off točk skozi cel server (dobre 3 miljone), zato me zanima slovenski rekord v off točkah na navadnih serverjih v verziji T 4.4?


  Smiselno je tudi postaviti neke higienske meje zaradi nekaterih, ki si svoje off točke bildajo večinoma na Natarjih oziroma jih pobijajo brez prave potrebe... zato naj v to kategorijo ne sodijo dosežki, kjer je igralec več kot 50% svojih off točk dobil s pobijanjem Natarjev,

 • Zdravo Wolkenengel, 3.7mil off točk iz prejsnjega si2 je super dosežek, je pa to malo težje dokazovati za nazaj in določiti koliko od tega je bilo pobitih Natarjev, verjamem pa da dobri igralci nimajo te potrebe :) ... zato sem vprašal samo informativno in verjetno se strinjaš, da ni potrebe še za takšno lestvico.

 • Ja to je res problem, ker vecina rekordov po off pikah nazalost izhaja iz natarjev. Lahko bi res rekel da 2m je bilo normalnih, ostalo pa od natarjev.


  Drugac pa ja, lestvica bi bila res edino smiselna, ce natarji nebi dali off pik. :D

 • Bom jutri tekom dneva malo po Matejevih prvotnih postih, kjer mislim, da je verzija nevedena.


  Drugac pa se splaca locit, vsaj za moje pojme. Rekrutacija ni bogve kaksen bonus, se pa vsekakor pozna scasoma ce aliansa res pridno donira v to.

 • Vem da je bil 2012/13 ali 2013/14 rojstnodnevni T5, ampak nevem tocno kaj je bilo drugacno... neke vizualne spremembe so bile ampak ja... samo 1 razlicica do sedaj torej ni vredno omembe. :D

 • Bonus ne igra take vlogo, razen na oblegovalnih. Medtem, ko so serverji v 3.6 trajali dne, posledično so šli offi kasneje ven in bi praviloma morali presegat današnje cifre :)

  jamajka1 (six),Partizan (six), Vohunka (six), neetox (si19, six), Sexophobia/Anatidaephobia (six), TurboSnail (si6), elsa (si4), Staropramen (si5), Pharmacist (si1), Love Hurts (six),The Spook (pl5), Salim Beguni (six), Zidar(six), Drzna_Mucka (si2), OKEANOS (vnx)
  https://gyazo.com/0a5627d53bb2b6e1f1ef8477fa54f9cf

 • Ko ste pri crushih


  Je kdo omenu Baleriona?


  Generator Travian bojnih poročil

  :!:Fenixov otrok :!: Fenix po <3:?:                                  :!:Fenixov otrok :!: Fenix po <3:?:


  Six: Problem? (Fenix) ; Afc&Lfc (Fenix) ; Ghost (Fenix) ; Anatidaephobia (Phobia) / thanatophobia (Phobia) ;
  ARSENAL / Love hurts (HYDRA) ; Sexophobia (BLOK) ; Logic (!!!) ; Zed (Fenix)


  :!:Fenixov otrok :!: Fenix po <3:?:                                 :!:Fenixov otrok :!: Fenix po <3:?: