Trenutno stanje na ba1 serveru

 • Isto se ponasate ko i prosli server,evo sad gledam,prvo prijetite u prazno,pa onda polovinom servera placete kako ste mali i da vas nema dovoljno,pa ce i ovaj server na kraju umjesto cestitki Neznanim krenuti psovke i vrijedjanja,isto ste pokvarena ploca.


  A mi ceo da vas bijemo da necete znati dje vam je guzica a dje glava,po obicaju.hhahahah

 • Isto se ponasate ko i prosli server,evo sad gledam,prvo prijetite u prazno,pa onda polovinom servera placete kako ste mali i da vas nema dovoljno,pa ce i ovaj server na kraju umjesto cestitki Neznanim krenuti psovke i vrijedjanja,isto ste pokvarena ploca.


  A mi ceo da vas bijemo da necete znati dje vam je guzica a dje glava,po obicaju.hhahahah

  s kim se ti grudvas? :) o cemu pricas, i koji si ti pokemon? :D

  ko kome prijeti? ko place i govori da ih nema dovoljno?


  toliko nebuloze u tvom komentaru, ne znam da li je smijesno ili tuzno ili pak oboje :D

  romulus ako cita, nek se oglasi :) on i ja imamo dogovor, a vidjecemo ko ce se drzat tog dogovora  ps

  sledeci put kad budes pisao, dobro razmisli, da ti jos neka glupost ne prodje kroz tastaturu  I nema ovdje BDSM-a, ovdje samo ima par igraca iz BDSM, koji su vam izgleda trn u oku :D

  no problemo, pusticemo vas da ih brisete, da kacate logove po forumima na com, rs, hr itd, kao vas veliki uspjeh

  ili vise ne smijete ni na hr forum otici :D :D :D :D :D

 • Pozdrav svima,

  kak ste mi, dobrodosli u snjezni parti,

  gdje su mi njemci il su isparili prije velikog partija hahaha

  ajde teodore javi se cekam te,

  nadajmo se dobrom kuhanju i zabavi za ovaj server.

 • Pozdrav svima!


  Travian ekipa se očito odlučila, da smanji troškove kod servera i hoču udružit balkan servere. S tim če nam s*ebat i ovu našu ljepu igru koju igramo, znači Neznani i BDSM.

  Sa udruženjem servera neče biti više ove naše igre, jer če biti puno više drugih ekipa i ova naša če se izgubit, prestat...


  Zato pozivam sve igrače, tako naše Neznane i naše saveznike, kao i ex BDSM alianse i saveznike, da glasaju u anketi i glasaju protiv udruženju servera. Ako svi glasamo protiv, moči čemo se još igrati dalje, ako se serveri udruže, onda nam je ovo poslednji server, jer ču prestat sa igranjem. Volim ovaj BA server i ne želim, da mi ga uzmu.


  Ako udruže server, neče samo gubiti barem jednog igrača, nego i jednog velikog potrošača golda, znači puno manje para za njih. A vjerujem, da neču biti sam, koji če prestat sa igranjem, što znači, još manje para za njih...


  Uradimo nešto, što nismo još nikad, udružimo se sve alianse i GLASAJMO PROTIV!!!

 • Spojeni serveri, kao sto kazes vise saveza, vise igre, napetosti, akcije

  Vode se logikom kao svako normalan da ce na ove servere doci igraci sa ba,hr,rs servera koji su otisli sa domena i koji godinama igraju na com-u jer su ovo bukvalno dosadni serveri, penzionerski :) ne zanima ih sto ce otici 100 igraca koji prave razliku u igri goldom i koji nisu spremni za jacu igru sa po 5 saveza na jednim koordama, kad ce se vratit starih 2000 minimum koji su iz tog razloga otisli na com, jer zele takvu igru :)


  Samo te iz drugog razloga podrzavam po tom pitanju, ne svidja mi se sto prikljucuju vise zemalja, ocekivao sam prostor ex yu samo (slov , hr, ba, rs)


  S vama slovencima se donekle mozemo i sporazumit, vucete te korjene BiH, vjerovatno zbog tog i igrate ba domen 😂😂😂

  Al kako sa grkom da razgovaram, na engleskom? 😂

 • Mislim da je bolje ovakvo stanje kakvo je sad,sa razdvojenim domenama,ko zeli veci teren ima i sad tu mogucnost na com serverima.

  Gledajuci po sebi ovo je neki i optimum za igrati,ipak se server dijeli na dvije strane i od pocetka se zna ko je gdje

  To sto kazes 5 alijansi na istim koordinatama,previse politike,a manje fajta,manje pljacke.puno vise vremena oduzima


  Tesko da cemo mi nesto tu odluciti,on su vec donijeli odluku,a anketa je mislim onako da vide misljenje,ali ih nece obavezati na odluku.