Trenutno stanje na ba1 serveru

We are testing a brand new User Interface, a new background and some other small changes on our PTRx3 gameworld! 🎨
📌 PTR is the acronym of Public Test Realm. PTRs are used to test patches before we release them to the public. Unlike standard game worlds, you’re one of the first people testing a new build which can often be unstable or otherwise non-functional. Accessing the PTR and reporting bugs is one of the biggest services you can provide ❤️

➡️ Join now ⬅️

✍️ ➡️ Give your feedback about the new User Interface
✍️ ➡️ Give your feedback about the new Backgrounds
 • Tuga od servera.. Ovo do sad offovi malo je reći smiješni, j

  Ima jedan premjestit ce vas na bax kad udari

  tacno je ako gledas ww offove jer ih do sada nije ni bilo....ali ako si igrao server znas kakva je situacija...svi su se kucali, stalno su bile akcije, ako se kucas po 3-4 puta ne znam kako da napravis neki impresivan off...neki jak ww off je mogao napraviti samo neko ko se nije kucao i ko je imao bo kod sebe i to nije nikakva mudrost..na mnogim serverima je bilo veoma lagano naklikati offove jer nije bilo puno akcija...(da ne zaboravim naglasiti da alijansa treba obezbjediti sve za ww offere a to su :bo, farme (ne da se gubi off na natarima itd), redovne pusheve u resursima, garaze za off i naravno deffere koji ce defati po potrebi a toga kod nas nije bilo....,kod nas u NTV nije niko ni planirao praviti ww off vec su to bili samo offovi za akcija (oni sto su pravili ww offove su se obrisali)...ne znam kakva je situacija u dr alijansama i ko se cuvao za ww al mislim da ih ima nekoliko..

 • za sad samo ovoliko


  Neznani,Pive i Paranoja su se uvijek drzali dogovorenog,to je najbitnije,da si izida do kraja pa cemo malo prodiskutovati

 • tacno je ako gledas ww offove jer ih do sada nije ni bilo....ali ako si igrao server znas kakva je situacija...svi su se kucali, stalno su bile akcije, ako se kucas po 3-4 puta ne znam kako da napravis neki impresivan off...neki jak ww off je mogao napraviti samo neko ko se nije kucao i ko je imao bo kod sebe i to nije nikakva mudrost..na mnogim serverima je bilo veoma lagano naklikati offove jer nije bilo puno akcija...(da ne zaboravim naglasiti da alijansa treba obezbjediti sve za ww offere a to su :bo, farme (ne da se gubi off na natarima itd), redovne pusheve u resursima, garaze za off i naravno deffere koji ce defati po potrebi a toga kod nas nije bilo....,kod nas u NTV nije niko ni planirao praviti ww off vec su to bili samo offovi za akcija (oni sto su pravili ww offove su se obrisali)...ne znam kakva je situacija u dr alijansama i ko se cuvao za ww al mislim da ih ima nekoliko..

  Eto izbacili su inlad i aviva dobre offove...naravno imali su uslove ko sto kazes, izadjes iz alijanse i pljackaj svoje uz art brzu obuku i da imas dje hraniti kod nekoga...dobro je i legio naklikao, a fox je trebao imati malo vise offa od onoga sto je izbacio, valjda nije pljackao puno...i cudi me da neznani nisu imali nekog ovnasa za probijanje...sve u svemo ovamo nije bilo ww offera osim legia... a sta je bilo sa wightsima? Oni su trebali imati ww ofere a nista na kraju...off je zakazao cestitke protivnicima...na kraju je i najrealnije da neko iz piva napravi ww prvi..pozdrav do nekad nekog servera u buducnosti!!!

 • bilo je lijepo vratit se na server gdje je sve pocelo davne 2008(tada smo nekad se i upoznali bega sto godine lete ) odigrati zadnji ba1 i zavrsiti kao pobjednik

  čestitke mojim Pivama i Paranoji na timskoj igri i pobjedi ...neznanima saveznicima,NTV,Wings i svima koji su igrali izdrzali 229 dana ...


  cestitam i Smagi(lutka) na odlicnom deffu koji je savez NTV izbacio


  P.S

  ova dva gore sto pisu neke stvari za ww,offove itd ...ne vrijedi komentarisati mladi su jos ima vremena naucit ce


  Lp

  fare

  inlandjunk


  BZB

  Post was edited 1 time, last by fare ().

 • Sigurno, poziv za povratak na ba1 s starim haverom se ne odbija :)

  Čestitam na najvećem galskom offu na ba serverima, možda i na Balkanu?!?


  Vidimo se negdje gdje je jača konkurencija. :)

 • Cestike za Pivopije,Nezane i Paranoju (PNP)

  Odlicna igra,kordinacija izmedju alijansi i akcija sto u deffu sto u offu je bila besprijekorna.Da budem iskren malo su me Wights razocarao sa indolentnoscu od momenta kad smo maznuli im WW selo,ali dobro,nasi stari znanci iz NTV opet su na deff planu bili dobri ali oferi (valjda u nedostatku koordinacjie sa saveznicima) nisu skoro nista uradili.

  drago mi je da je server bio "ziv" a sad slijedi odmor do zime,a onda neki novi server saveznici su vec tu,pa ako se nadju slicna promisljanja sa konkurentima sa ba1 servera,mozda bi mogli startati na sljedecem balkanskom svi na istoj strani.


  Jos jednom cestitke za PNP ljudi i zasluzili smo bez lazne skromnosti da izidamo ovo WW.


  lpe

  Post was edited 1 time, last by ipe81: P.s Za Aadem agu To sto si nakupio tih 100k deff poena od svojih igraca,kad smo vec srusili vase Ww pa da sad budes defer br1 na serveru ti ne ide na cast, Lisa morales je defer br1 ovog servera,a to sto si nabio deff poene zadnji dan,na odbrani od pljacke od svojih igraca ne znaci puno,nisi trebao bio si svakako u top tri,a to sto ce na kraju napisati da si ti na rvoj poziciji nije drug to to,treba si te poene na svom WW nabiti a ne protiv svojih defera iz ally,bezveze je to... Aj Uzdravlje ().

 • ja mlad nisam :D a prvi server odigrao 2005 tako da nema potrebe dalje kometarisati...nisam nista slagao ne znam sto si se uvrijedio...cestitam ti na offu, treba tu dosta truda i zivaca... ali sve sam realno rekao....sretno!