[3x - speed] 17.08.18 - 09.11.18

 • g40_11-ltr.png  Dragi igralci Traviana


  Vsaka dobra stvar pride h koncu – tudi ta doba. Nekoč je Salomon dobil v dar prstan z vgraviranim sporočilom, ki je lahko odpravilo vso veselje in vso žalost sveta. To sporočilo je bilo grobo prevedeno z: »Tudi to bo minilo.« V naše veselje in žalost hkrati razglašamo: » Tudi to je minilo.« Upamo, da ste se zabavali z nami, nam je bilo v vaši družbi prijetno. Hvala, da ste ostali z nami do konca.

  Rezultati: Dan je že davno prešel v noč, vendar so delavci v vasi NIKA WW, nadaljevali z delom skozi zimsko noč – večno utrujeni, od številnih vojsk, ki so se trudile, da bi uničile njihovo delo, vedoč, da dirkajo s časom in proti najstrašnejši sili, kar jih je kdaj grozilo svobodnim ljudstvom. Njihov neumorni trud se je končal ob 15:18 ko je neznani delavec položil zadnji kamen zgradbe, ki bo vedno znana kot največja in najbolj veličastna zgradba po padcu Natarjev.

  Skupaj s svojim zavezništvom "Hrosci", je "AlahSamMau" končal z gradnjo Čuda Sveta. Porabil je milijone surovin ga hkrati branil s stotisoči hrabrih branilcev. Torej si "AlahSamMau" zasluži naziv zmagovalca te dobe!

  "Monster" je bil vladar največjega imperija, tesno sta mu sledila "Red Leaf" in "Karma Sutra".
  "Red Leaf" je ubil več kot katerikoli drug in je najmogočnejši, najbolj grozljiv poveljnik.
  "NoDoubt" je bil najslavnejši branilec in kri napadalcev je pojila pokrajine ob njegovih mestnih vratih.

  S pozdravi,

  Vaša Travian ekipa  PRAVILA FORUMA ZGODOVINA - SIX


  1. V ta forum spadajo samo bojna poročila in opisi dogajanja od začetka serverja do zaključka.

  2. Cenzura poročil ni potrebna.


  Zaželjeni so daljši komentarji uporabnikov, ki so server igrali od začetka do konca. Ti komentarji naj opisujejo dogajanje tekom celotne igre, napisani naj bodo vsaj približno v slovnično pravilnem jeziku, saj jih bodo brale še mnoge generacije Travian igralcev za nami!

  Imate vprašanje? Odgovor lahko najdete tukaj: Travian: Legends Answers

  Moderatorji svoje delo opravljajo prostovoljno, zato niso dosegljivi 24 ur na dan.

 • Bravo vsem ! :P

  Imeli smo 1 teden zelo zanimivega traviana !!!

 • Da bo vsaj ena pametna objava v tej temi.


  Z Aldinom sva se 1 uro pred začetkom serverja odločila, da registrirava deff galca.To sva tudi storila in bila kot ponavadi med prvimi pripravljena za novo naselje, ko so kolonisti zaradi podvajanja znotraj alianse hodili 12ur v prazno in še 12 nazaj. Takrat sva resno razmišljala, da dava acc kar takoj brisat, ampak sva počakala in na srečo dobila 15c 125% precej blizu centra. Tako sva začela z razvojem računo ter se odločila, da bova klikala samo konje. Vse do artefaktov je bil mir.


  Do artov sva naklikala: 62k druidov in 20k hedov (184k porabe) http://prntscr.com/lqinp2


  Nato je bil mir do prvega dne gradnje WW-ja. Stanje deffa 67. dan: 301k druid + 89,4k hedov (870k porabe) http://prntscr.com/lqipul


  Nato so nas v eni akciji prvič in dodobra preorali. Ves deff je šel v branjenje off vasi, metre defferjev so nam popadale kot za šalo, deff pa je skoraj v celoti ostal, zato sva imela kar nekaj težav s hranjenjem =O Nasleden dan so ponovili akcijo, pri kateri smo bili malo bolj uspešni.


  Deff se je nato porabil pri uspešnem branjenju crusha, preostanek pa je šel v WW.


  Če že ni bilo nič drugega dobrega, se je vsaj deff porabil. https://prnt.sc/lqis6r


  Lp :thumbsup: