Winnaars NLX - November 2018

 • Beste spelers,


  Na een lange en felle strijd, heeft de alliantie NBS het Romeinse Rijk overgenomen.


  Aan alle goede dingen komt een eind en dat geldt ook voor deze tijd. Toen Salomon eenmaal de ring had gekregen, waarop een boodschap was geschreven die alle vreugden of zorgen van de wereld weg kon nemen, werd die boodschap grofweg vertaald met: "ook dit zal voorbijgaan". Wij zijn blij als ook verdrietig om alle Travian-spelers te moeten mededelen dat ook dit voorbij is! We hopen dat je net zo veel plezier hebt gehad als wij en bedankt dat je tot het einde bleef!


  De resultaten:
  De dag was al lang nacht geworden, maar de arbeiders van het dorp WW NBS-Poke werkten de hele winter avond door, altijd wantrouwig tegenover de ontelbare legers die voorbij marcheerden om hun werk te vernietigen, wetende dat ze bezig waren met een race tegen de klok en dat dat de grootste bedreiging was voor de ooit vrije stammen. Omstreeks 10:25 bereikte het WereldWonder niveau 100 en kon de wereld het prachtwerk aanschouwen dat waarschijnlijk het grootste en meest formidabele gebouw dat gebouwd is in de gehele Travian geschiedenis sinds het vallen van het Natariaanse rijk.


  Samen met de alliantie NBS was Toad de eerste die het bouwproject kon afronden door miljoenen grondstoffen te spenderen en het te beschermen met honderdduizenden legers tegen de vele kwaadwillende legers. Daarom ontvangt "Toad" de titel "winnaar van dit tijdperk"!


  Uiteindelijk was Necrozma toch wel diegene die over de meest verbluffende hoeveelheid inwoners heerste, gevolgd door rommelig op de tweede plek en op de derde plek staat IRJO.


  "Buffalo Soldier" doodde meer dan enig ander, en was de meest machtige en gevreesde commandant in het Romeinse rijk.


  "Shigeru" was de meest genadeloze en glorieuze verdediger die de vijandelijke troepen slachtte bij de poorten van zijn/haar dorpen.


  Met vriendelijke groet,

  Jouw TRAVIAN Team

tg_TL-DQ4_970x250_181126.jpg