Hu3 - 2018.12.15.

 • Kedves Travian játékos,


  g40_11-ltr.pngaz éjt nappallá téve dolgoztak szorgalmasan a Mauzóleum metropolisz dolgozói a monumentális építményen. Pontosan 04:41-kor beépítette az utolsó követ egy dolgozó a leghatalmasabb és egyben legimpozánsabb építménybe, amilyet a Travian világa a Natar nép hanyatlása óta nem látott.


  Az építményt több millió egységnyi nyersanyag felhasználásával és szövetségesei segítségével, a EF klánnal együtt építette meg Crematorium. A bátor védők milliói ezzel a teljesítménnyel, mint a kor győztesei bevonulnak a történelembe, hiszen elsőként teljesítették a nagy célt.


  E napok végén Csikike került a legnagyobb birodalmak élére, őt lcsabsi62 majd Vacak követik a sorban.


  Abu mint ennek a kornak a legnagyobb hadvezére, és a világ csodájának építője Csikike szövetségeseinek hála legendás védőként is felejthetetlenné válik.


  Ezen harcos időkben a hősök is hullottak, a legnagyobb hős, aki talpon maradt nem más, mint Abu, Abu uralkodó első harcosa. Neve belekerül a legendákba, lantosok éneklik meg majd kalandjait.


  Mi, a Travian csapat szeretnénk megköszönni hűségetek nektek, játékosoknak, akik kitartottatok a legvégsőkig.

  Reméljük a sok át nem aludt éjszaka és krónikus búzahiány ellenére ez a kör is sok élménnyel gazdagított mindenkit és jól szórakoztatok.


  Üdvözlettel


  A Ti Travian Csapatotok


  26.04.18 . 12:00 - 15.12.18 . 04:41