Vanhanajan travian

 • Hei


  Olen koittanut kaivella vaikka mistä mutta en löydä selvää vastausta. Onko olemassa tai tuleeko enään serveriä jossa pyörisi vanha kunnon travian, ilman uutta sankari/sankarin itemi höpönhöpöä? Jotkut sanoo että vanha koodi ja tietoturva aukko mutta kyllä sitä voidaan päivittää/ tehdä uudella koodilla ihan samanlainen kuin T3 oli. Jos joku osaa kertoa onko moista serveriä tulossa olemassa missään, olen suuresti kiitollinin.

 • Terve kallio3,


  hyvä kysymys :)


  Vastaavaa palvelinta kokeiltiin parin kierroksen ajan (Classic), mutta innostuneesta pelaajaporukasta riippumatta siitä ei tullut menestystarinaa.


  Classic ei ole yhteensopiva uusien järjestelmien kanssa, siitä puuttuu kaikki bugikorjaukset muutaman vuoden ajalta, ja sinne ei aiemmin saatu tarpeeksi pelaajia.


  Jos sinulla on ideoita miten nykyisestä Travianista pystyisi rakentamaan erikoisversion, niin mitä ominaisuuksia ottaisit siitä pois ja mitä lisäisit? Sankari lähtisi varmaan ensimmäisenä?

  Hyvää joulua!

 • Hyvää joulua myös teille!


  Ikävä kuulla ettei aikanaan saanut kannatusta tuo classic serveri. Sankarihan oli myös vanhassa travianissa. Jättäisin pois sankarin varusteet, tai ainakin sellaiset varusteet jotka tuovat noin huomattavan edun kuin gladiaaattorin kypärä(+kulttuuripisteittä päivässä). Sankari oli aikanaan vain pieni, vaikkakin tärkeä osa armejiaa, ja tuli mukaan vasta alkupelin jälkeen kun sait akatemiasta kehitettyä yksikön josta halusit sankarin. Nyt tuntuu että peli pyörii alusta asti sankarin ympärillä ja odotat vain uutta seikkailua ja toivot parempia varusteita/loottia. Ennen keskittyminen meni joukkoihin ja karttaan, nyt sankari ja huutokauppa haukkaavat siintä ison osan.


  Ps. Toivottavasti aloitatte vielä uuden Classic serverin. SpeedT3 for life!