Spelverloop servers

 • Omdat we nog veel vragen krijgen over wanneer de artefacten nu gaan spawnen, of wanneer de Natars gaan bouwen, hebben we de informatie op het oude forum teruggezocht, zodat dit helder blijft voor de toekomstige en huidige servers.

  (Met dank aan onze Support die de oude post heeft opgegraven)


  100 dagen ÷ server snelheid = Artefacten worden vrijgegeven

  200 dagen ÷ server snelheid = Blauwdrukken worden vrijgegeven

  250 dagen ÷ server snelheid = De Natars starten met het bouwen van hun Wereldwonder.

  24 uur ÷ server snelheid = De snelheid (in uren) die de Natars nodig hebben om hun Wereld Wonder met 1 level te verhogen.


  En wat dit precies inhoud voor een gewone server en de speed server (alle tijden zijn vanaf het moment dat de server begint):


  X1 speed server:

  Artfacts worden vrijgegeven met 100 dagen

  Bouwplannen worden vrijgegeven met 200 dagen

  Natars starten met bouwen van hun Wereld Wonder na 250 dagen

  De Natars voltooien de bouw van hun Wereld Wonder na 350 dagen (hierin zit een marge van 1 dag korter/langer) indien geen van de spelers instaat is om een Wereld Wonder op niveau 100 te voltooien.  X3 speed server:

  Artfacts worden vrijgegeven met 34 dagen

  Bouwplannen worden vrijgegeven met 67 dagen

  Natars starten met bouwen van hun Wereld Wonder na 84 dagen

  De Natars voltooien de bouw van hun Wereld Wonder na 118 dagen (hierin zit een marge van 1 dag korter/langer) indien geen van de spelers instaat is om een Wereld Wonder op niveau 100 te voltooien.  Artefact activatie:
  Wanneer een speler 3 artefacten heeft en de speler verovert een vierde, dan zal de nieuwste (het derde kleine artefact) deactiveren en de vierde zal vervolgens actief worden.