Legends Awards 2018

 • Care jucător merită să dețină titlul „Legenda Anului 2018”? 41

  1. Vip (ro5) (0) 0%
  2. Ahtum (ro2) (0) 0%
  3. Syler (ro1) (21) 51%
  4. Alfa71 (ro19: Steff) (7) 17%
  5. PULP (ro4) (0) 0%
  6. DeathLord01 (ro3) (1) 2%
  7. Bad (calificări Turneu) (12) 29%


  Dragă comunitate!


  2018 a fost un alt an plin cu evenimente și realizări frumoase. Suntem siguri că mulți jucători au avut propriile realizări în 2018. Astăzi vă invităm să le evidențiați prin participarea la acest concurs.


  Numiți Legenda Anului 2018 pentru comunitatea RO!


  illuicons_9_leader-150x150.png


  Legenda Anului 2018

  Vă invităm să nominalizați jucători care au obținut rezultate deosebite în tactica lor de construcție/atac/apărare/coordinare. Jucător care a învins mulți inamici, a construit cea mai mare armată sau cel mai mare imperiu văzut vreodată. A fost cel mai de succes lider sau coordonator. Sau orice altă realizare care ar face un jucător să iasă în evidență.


  Acest concurs se realizează în două etape:


  Etapa I Vă puteți nominaliza pe voi înșivă sau pe oricare alt jucător prin postarea unui mesaj în acest topic, menționând numele și o descriere sau un link pentru realizare. Nominalizările se acceptă până pe 28 ianuarie 2019, ora 11:00.
  Etapa a II-a Pe 28 ianuarie 2019, după ora 11:00, vom deschide un sondaj (dacă există mai mult de un candidat) și veți putea vota jucătorul dorit. Sondajul se încheie pe 31 ianuarie 2019 la 11:00.


  Cum să nominalizați (exemplu):


  JUCĂTOR: XXX (nick forum YYY)

  MOTIV: Pe serverul X acest jucător a antrenat 1 milion de scutieri și cu ajutorul acestora a apărat cu succes Minunea Lumii. Dovadă: [opțional]


  Notă: Vă puteți nominaliza pe voi, sau puteți nominaliza un alt jucător. Câștigătorul va fi unul dintre jucătorii nominalizați.


  Informații generale despre concurs

  Dată/oră de începere:

  15 ianuarie 2019 – 11:00

  Dată/oră de încheiere:

  31 ianuarie 2019 - 11:00

  Nominalizările sunt acceptate până la:
  28 ianuarie 2019 - 11:00

  Câștigătorul se anunță pe:

  31 ianuarie 2019 - 11:00

  Metoda de selectare a câștigătorului:


  Sondaj pentru jucători

  Premiu pentru câștigător (locul I)

  100 Aur și o imagine specială cu realizarea pentru forum

  Locul al II-lea și al III-lea:

  50 Aur fiecare

  Voucherul de Aur valabil în:

  Comunitatea RO

  Voucherul de Aur valabil până la:

  31 decembrie 2020

  Condiții speciale:

  Realizarea trebuie să fi avut loc în anul 2018!

  yaenera.png

  Post was edited 3 times, last by Yaenara ().

 • Jucator:Vip

  Motiv:a reusit sa "antreneze peste 30 de conturi pe s5ro,din care jumatate in cadranul advers,astfel punand umarul in mod semnificativ la propasirea propriei confederatii.

 • Pe domeniul RO consider ca jucatorul Syler a fost cel mai bun.A reusit sa obtina locul 1 offence pe s1 , a reusit sa coordoneze echipa in asa fel incat in ziua 120 eram deja castigatori.Plus ca a scos cea mai mare armata de pe ro romana desi nu a facut hummer la final a avut pete 180k imperieni cu 90k cesari.+alte 2 armate de aproximativ 60k cu 50k.


  https://www.gettertools.com/report/2740/AYm53gTY  Nu pune gheata pe sufletul meu fierbinte ca tot ce-mi faci mie iti faci tie tine minte!Binele meu e si binele tau,daca tu intelegi, nu o sa mai fie greu mi s-a acrit sa tot vorbesc de parte,ia tu viata mea si fa-ti parte…intelegi?;)

  Post was edited 2 times, last by IonitzaM_RO ().

 • Si eu tot pe Syler il votez. Am avut ocazia sa joc cu el in ultimii doi ani. Este un jucator foarte bun . Stie sa faca strategii off, ne-a ajutat cand aveam nevoie de strategii deff. Le are cu diplomatia.Si joaca corect. Din punctul meu de vedere, este un Lider, in adevaratul sens al cuvantului. Pe ultimul server jucat impreuna a iesit pe locul 1 ca si armata ofensiva . Este jucatorul care reuseste mereu sa tina o echipa adevarata impreuna. Cu rabdare, vorbe bune si rezultate vizibile in atac si/sau aparare .

  Deci : Syler ( ts 1 )

 • Salutare,

  Am să încep să descriu 2 runde de ts1 și jucătorul care îl voi alege(Syler,ambele ts1),realizarea este aceasta:

  Voi începe să descriu acum 2 runde ts1 și dupaia ts1 recent,cum a activat ca lider:

  1.Acun 2 runde eu și el ne-am propus sa intrăm pe acest server, deoarece cadranul NW câștigase de ani buni la rând numa ei,am reușit împreună cu el sa formăm cadranul NE+SE și dupaia au început nopțile pierdute (intercalări,deff,grija de hamere,armate și etc).Când toată lumea era nervoasă pe mine, deoarece am propus să iau ww la final de joc în NE,el a spus sa am răbdare și va fii ww,jocul a decurs cu multe certuri pe tema asta...însă am zis să mă încred în el și să iau ww când am spus amândoi.Pentru acest lucru toată stima și tot respectul pentru că s-a ținut de cuvânt și nu a umblat cu manevre cum fac alți playeri.

  2.Runda ts1 recentă nu am mai intrat ca lider, deoarece nu mai aveam timp și am activat ca player,însă l-am ajutat destul și acolo.Sper sa fie mulțumit de mine de acest ts1,am sa descriu și ce ma uimit un lucru și mi-a rămas intipartit in minte:

  1.Hammerul foarte mare care la facut Innana(cel mai mare care l-am văzut că rasă roman),cu ajutorul coordonării lui Syler

  2.Este un foarte bun coordonator și om de cuvânt Syler,cea ce la multi oameni nu am vazut

 • Jucator: Alfa71 (Steff in prezent pe Path to Pandora).

  Motiv: De 3 ani de cand jucam impreuna, am castigat fiecare server Fire&Sand in Romania fara drept de apel. Tactica, seriozitatea si genialitatea unor miscari pe harta au facut victoria mult mai usoara pentru noi. Toate acestea se datoreaza sfaturilor si instructiunilor lui Alfa71!

 • Absolut!

  Alfa71 (in prezent Steff pe Path to Pandora) e imparat incontestabil pe serverele speciale :)) Rise of Alliances, Fire and Sand, Path to Pandora, 1x, 2x, 3x, in toate a condus oamenii spre victorie. De distractie si circ s-au ocupat restul :))

  Keep walking!

 • Jucător Alfa71 , in prezent Steff pe Path of Pandora. A condus trei servere la rand alianta Legends care a câștigat fiecare server, cel mai bun tactician cu care am jucat pe Travian !

 • Eu, la randul meu, il nominalizez pe Syler. Este un jucator cu experienta, care a reusit intotdeauna sa faca performanta, atat in ceea ce priveste instruirea de trupe, cat si in organizarea unei aliantei . Un foarte bun strateg, intruneste calitatile necesare pentru a forma, coordona si conduce cu succes o echipa catre victorie.

  Integritatea, rabdarea, dedicarea, puterea de analiza, de concentrare, puterea de decizie, inspiratia, capacitatea de a delega sarcini, comunicarea permanenta cu membrii aliantei sunt doar cateva din calitatile exceptionale de lider pe care le-a demonstrat pe S1.

 • Eu, la randul meu, il nominalizez pe Syler. Este un jucator cu experienta, care a reusit intotdeauna sa faca performanta, atat in ceea ce priveste instruirea de trupe, cat si in organizarea unei aliantei . Un foarte bun strateg, intruneste calitatile necesare pentru a forma, coordona si conduce cu succes o echipa catre victorie.

  Integritatea, rabdarea, dedicarea, puterea de analiza, de concentrare, puterea de decizie, inspiratia, capacitatea de a delega sarcini, comunicarea permanenta cu membrii aliantei sunt doar cateva din calitatile exceptionale de lider pe care le-a demonstrat pe S1.

  Subscriu la cele spuse de Inana mai sus!

  Nu pune gheata pe sufletul meu fierbinte ca tot ce-mi faci mie iti faci tie tine minte!Binele meu e si binele tau,daca tu intelegi, nu o sa mai fie greu mi s-a acrit sa tot vorbesc de parte,ia tu viata mea si fa-ti parte…intelegi?;)

 • Provocarea unui lider bun este sa fie puternic, nu obraznic; sa fie bun, nu slab; sa fie ferm, dar nu agresiv; sa fie ganditor, dar nu lenes; sa fie umil, dar nu timid; sa fie mandru, dar nu arogant; sa aibe umor, dar fara sa devina un clovn.
  Si da, regasim toate aceste calitati in inca multe altele in Syler, lider pe ultimele 3 servere s1.ro, a format in jurul lui o echipa din ce in ce mai puternica, o echipa de calitate, cu oameni haiosi, inimosi si sufletisti, cu razboinici travianisti care il respecta, il asculta si il urmeaza spre victorie!
  Pe langa calitatile de lider exprimate mai sus, Syler este si un foarte bun offensiv, antrenand in ultimul s1.ro 3 armate off mari, cea mai mare fiind cea din tabloul final cu 191.440 imperieni, 3522 Ei, 116077 Eq, 4452 berbeci si 15541 catapulte.
  Si nu in ultimul rand, Syler a fost si este un foarte bun coordonator, atat offensiv cat si defensiv, el fiind cel care a consiliat si a ghidat offenderii Rebels, atat in ultimul s1.ro cat si in penultimul, a ajutat ori de cate ori un coleg avea o problema, iar la actiunile defensive, atunci cand se anuntau atacurile, a fost primul care se preocupa sa se faca def de calitate in cat mai multe locatii din cele care erau de aparat.
  Cu siguranta ar mai fi multe de spus, dar voi concluziona asa : joc travian de 10-11 ani si am colaborat cu multi din diferite conduceri, pe diferite servere. Dar Syler este de departe unul dintre cei mai buni lideri, mai corecti, mai deschisi, mai comunicativ si mai rabdator, un bun strateg si un bun camarad! Si sunt sigura ca vorbesc in numele zecilor si sutelor de membri Rebels. :) Ba chiar si in numele "adversarilor" care nu de putine ori sau mai spre final, i-au dat mesaje cu recunoasterea calitatilor de bun lider si bun offensiv, ceea ce cred ca vine sa intareasca si mai mult cele spuse de mine aici. • Syler.

  Dupa parerea mea, un lider trebuie sa inspire respect prin vorbe si actiuni. Pe cei buni sa-i motiveze, pe cei incepatori sa-i ghideze, pe cei problematici sa-i ajute sa aplaneze conflictele. Lucruri pe care el le-a reusit pe s1.

  Iar pe s4, unde serverul trecut intrase numai ca si cont deff+support, nu a putut sa stea deoparte si sa nu-si ajute colegii si a terminat si in top10 deff.


  Un jucator complet, poate aborda orice stil de joc. Si se implica...uneori prea mult!

 • Eu nominalizez userul PULP de pe serverul ro4.Este din punctul meu de vedere cel mai bun lider pe care l-am cunoscut.

  Un maestru in cucerirea secundarelor ,a reusit sa cucereasca peste 10 sate pe un singur server.

  A scos vreo 3-4 armate mari.

  Bun ww-ist,foarte activ,joaca cu un singur cont nu ca altii(nu dau nume)

  Bun orator si cunoscator al caracterului uman ,maleabil cu toata lumea ,a reusit ca server de server sa uneasca cadranul de nord vest cu alte cadrane.

  Intuitiv ,calculat ,

  Cel mai vechi lider de pe serverele romanesti.


  Singurul regret ca nu a reusit sa castige vreun ww -lev.100 desi e cel mai vechi.

  RESPECT PULP AKA BOGDAN:love:

 • Jucatorul Bad de pe calificari sau keepcalm cum mai este cunoscut.A reusit sa ia un ww pentru DACIA,sa coordoneze alianta incat sa castige griul si 2 artefacte unice din zona sa,lumea dandui 0 sanse si a facut acest lucru sa devina posibil.

  Jucatorul:Bad