Baxy ocekujem te 😂

Stanje na serveru bs5
-
-
Ajme meni al se lozite
.Pa ja ne klikam balkanac a na rs2 jos nisam poceo da surim , kad dodje vreme suricu . Odmah neke prozivke kao na rs1 "stavi nick" . Gde pise da moram da stavim nick ? Sledeci balkanac igram i ispunicu vase zelje , stavljam nick na forum . Bas sam zeljan tih junacina koji hoce da ga silje na meni
-
Ajme meni al se lozite
.Pa ja ne klikam balkanac a na rs2 jos nisam poceo da surim , kad dodje vreme suricu . Odmah neke prozivke kao na rs1 "stavi nick" . Gde pise da moram da stavim nick ? Sledeci balkanac igram i ispunicu vase zelje , stavljam nick na forum . Bas sam zeljan tih junacina koji hoce da ga silje na meni
🤣🤣🤣 sad spori igram, ko zna da l cu uopste ikad vise, sporo je ovo za mene😀
-
To neke akcije ima gore, neki kropovi se kataju, sta se desava?
-
To neke akcije ima gore, neki kropovi se kataju, sta se desava?
Ciji 😂
-
Zamisli kakva slina moras da budes da naselis se na polje od kropa jednog iz uprave saveza , on te pusti da se tu naselis cak udjes i u savez , a kasnije zajebes izdajnicki i pokusas da nuliras krop u 2 ujutru , a jos i ne uspes.Bukvalno nije mogao da omane i da je hteo . Kao nije dovoljno sto su se bugarima udruzili , jos su i postali bugari .
-
Ko legendo ? Prozovi ga javno , da znamo s kim imamo posla . Mozda sad ne treba ali zatrebace , nasli ostaje nasli .
-
Zamisli kakva slina moras da budes da naselis se na polje od kropa jednog iz uprave saveza , on te pusti da se tu naselis cak udjes i u savez , a kasnije zajebes izdajnicki i pokusas da nuliras krop u 2 ujutru , a jos i ne uspes.Bukvalno nije mogao da omane i da je hteo . Kao nije dovoljno sto su se bugarima udruzili , jos su i postali bugari .
Hahaha poenta price je ta da je on na 100/100 kordama prilepljen uz krop naseg igraca zapravo obojica su nasi(bar smo tako mislili) i lik je cutao i cekao da napravi kate i naravno posto su u istom savezu cekao je da pozeleni i napao u 2h uvece, sreca pa smo videli nakon prvog kruga pa je rusio pijacu sa 10 na 9 hahaha krop je 90% obnovljen a on je zavrsio karijeru kao i ti sto ga sad deffaju a da bi sve ovo bilo zanimljivije izbacuvacu logove svaki dan a katanja ce biti mnogo pa da najavim BICU MNOGOO dosadan
Radi se o igracu Made in China i don kihot -
Iz kog su saveza suradzijo ? Ovaj Don Kihot mi je mnogo poznat nick
-
Hhahahahaha, aj bre Baxy nisi normalan. Nemamo jmbg lika, moraces po pregledu igraca
Nego klikas li balkanac ?
-
Gliso katali te 28-i dan servera xd
-
-
A sto ti to ovde postavljas, koja je ideja toga ja ne razumem ?
Cujem neko katanje bilo sinoc ?
-
Praćenje stanja na serveru mi je već godinama navika - nedeljni presek top 10 saveza kako se server razvija već posle 2-3 meseca obično pokaže ko može da ga osvoji (najjači, najaktivniji, najveći,...), u situaciji kada postoji šest odvojenih nacionalnih foruma (različiti jezici i pismo).
P.S. Pokušao sam da otvorim temu za to na engleskom, ali su mi je obrisali već posle prvog posta...
-
Praćenje stanja na serveru mi je već godinama navika - nedeljni presek top 10 saveza kako se server razvija već posle 2-3 meseca obično pokaže ko može da ga osvoji (najjači, najaktivniji, najveći,...), u situaciji kada postoji šest odvojenih nacionalnih foruma (različiti jezici i pismo).
P.S. Pokušao sam da otvorim temu za to na engleskom, ali su mi je obrisali već posle prvog posta...
šta se sikiraš, ima baba Vanga... al dobro ubijanje dosade
-
šta se sikiraš, ima baba Vanga... al dobro ubijanje dosade
S obzirom na to da je dotična bila bugarska proročica, mislim da bi bila pristrasna po pitanju ko će osvojiti server...