[NORDICS] Forandring i Heltens erfaringspoeng

We are testing a brand new User Interface, a new background and some other small changes on our PTRx3 gameworld! 🎨
📌 PTR is the acronym of Public Test Realm. PTRs are used to test patches before we release them to the public. Unlike standard game worlds, you’re one of the first people testing a new build which can often be unstable or otherwise non-functional. Accessing the PTR and reporting bugs is one of the biggest services you can provide ❤️

➡️ Join now ⬅️

✍️ ➡️ Give your feedback about the new User Interface
✍️ ➡️ Give your feedback about the new Backgrounds
 • Kjære spillere!


  Travian Games sitt mål er å stadig forbedre spilloplevelsen. Gjennom fjoråret jobbet vi med varierende emner som spillerne har diskutert over en lenger periode. Ett av disse var forsvarpoengene. Sammen med dette emnet, har vi også jobbet med å forhindre att helte-erfaringen utnyttes.


  De seneste månedene har Jake, vår Spill-designer, og vårt QA-team jobbet med å endre noen av beregningene for funksjoner som spillere har misbrukt.

  Rundt slutten av desember 2018 gikk noe i vår prosess ikke helt som planlagt, og en av forandringene har blitt gjennomført uten på aktive servere uten at vi har informert dere spillere om det.

  Vi ber om unnskyldning for den manglende inforasjonen, og vi vil derfor nå forsøke å gjøre opp for det.


  Vi oppdaget dette i dag og vi vil være sikre på at informasjonen og endringene i spillmekanikken er tydelig for alle.


  Denne endringen regulerer den måten som vi fordeler heltens erfaringspoeng under en kamp. Antallet helteerfaringspoeng baseres nå på kornforbruket til de som deltok i kampen, på samme måte som hvordan det gis forsvarspoeng.


  Her er 2 eksempler for å gjøre det tydeligere:


  1) En allianse forsvarer et må tidlig i spillet med kun helter. Det er ingen forsvarende tropper innblandet. Hver helt får sin del av erfaringen.


  Situasjon:

  Spiller A angriper med 10 Theutates Torden og 10 Phalanx = 30 i kornforbruk

  Anta at det er 10 helter som forsvarer, og at alle angripende tropper drepes. Siden kornforbruket er den samme for alle helter, betyr dette at hver helt får 10% erfaring av den totale mengden drepte tropper regnet i kornforbruk.

  Det betyr at hver helt får 3 erfaringspoeng.


  2) Ved en forsvarsoperasjon sender 1 spiller alle sine defensive tropper inklusiv helten, mens en annen spiller bare deltar med sin helt. Spilleren som deltar med mer i kornforbruk enn bare helten vil nå få en større del av erfaringen.


  Situasjon:

  Spiller A angriper med 10 Theutates Torden og 10 Phalanx = 30 i kornforbruk.

  Anta at det finnes 2 forsvarende helter og av disse forsvareren av heltene sammen med 88 Phalanx (sammenlagt 100 i kornforbruk), og alle angripende tropper dør. Da vil helte-erfaringen fordeles på en helt annen måte.

  Den ensomme helten vil få 6% av erfaringspoengene og den andre helten, som ble sendt med phalanxene, vil få 94% av erfaringspoengene.

  Det betyr at det ensomme helten får 2 erafringspoeng, og helten som forsvarte sammen med phalanx får 28 erfaringspoeng. Vi bruker matematisk avrunding.


  Vi håper at dette klargjør hvordan det fungerer, men om det ikke gjør det er dere velkomne til å stille spørsmål.  Ditt Travian: Legends Team