S1(2018-2019) Loppupuheet

🔥 Travian: Shadow Empires 🔥 Open Beta Starts soon!
Check out the new version of the Annual Special before anybody else by registering to the Open Beta Gameworld.

You will be able to register in

➡️ here ⬅️
 • Hyvät Travianin pelaajat,
  kaikki hyvä loppuu aikanaan, ja tämänkin aikakauden lopun aika on koittanut. Solomonille annettiin sormus, johon oli kaiverrettu viesti, joka voi poistaa kaiken ilon tai surun. Viestin voisi kääntää näin: "Tämäkin on ohimenevää." On sekä ilo että suru julistaa koko Travianille, että tämäkin on nyt mennyt ohitse! Toivottavasti olette nauttineet kuluneista kuukausista. Kiitokset teille, jotka pysyitte mukana loppuun saakka.
  Tulokset: Päivä oli jo kääntynyt iltaan, mutta silti työläiset kylässä WW Village raatoivat läpi talvisen yön aina varuillaan lukemattomien armeijoiden varalta, jotka marssivat heitä kohti aikomuksenaan tuhota heidän työnsä tulokset. Työläiset olivat tietoisia siitä, että he kilpailivat aikaa vastaan ja heillä oli vastassaan suurin uhka, minkä heidän kansansa oli koskaan kohdannut. Heidän väsymättömät ponnistuksensa palkittiin 18:33, kun tuntematon työläinen asetti viimeisen kiven rakennelmaan, joka tultaisiin aina muistamaan mahtavimpana luomuksena kautta historian sitten nataarien kukistumisen.
  Peer Günt sekä hänen liittoumansa SuMu olivat ensimmäisiä, jotka onnistuivat saamaan Maailmanihmeen valmiiksi. He kuluttivat saavutukseensa miljoonia resursseja ja puolustivat luomustaan sadoin tuhansin sotilain. Sen vuoksi Peer Günt ansaitsee arvonimen "Aikakauden voittaja".
  silverhazemoi hallitsi suurinta valtakuntaa. Hänen kanssaan tittelistä kamppailivat Simpauttaja ja Peer Günt.
  Holisti surmasi eniten vihollisen sotilaita ja oli mahtavin ja pelätyin komentaja.
  jonsse78 oli kunniakkain puolustaja.
  Travian-tiimi onnittelee voittajia


  ja kiittää kaikkia pelaajia kuluneesta pelikierroksesta


  Kiitos kaikille kierroksesta, sekä tiimikavereille että vihollisille.


  Tili: corpbeast

  Sims: 7. 21835 (31)

  Off: 11. 403477

  Deff: 12. 802298

  Sankari: 19. 894928


  Kierroksesta ei oikein ole paljon sanottavaa, alkuperänen johto hävis aika nopsaan. Hieman meni aikaa että saatiin uudella johdolla homma toimii, ja loppujen lopuks se meni ihan hyvin. Välillä tuli nokkaan aika pahasti, joten erityiskiitos kaikille jotka vaan jakso eteenpäin vaikka tulevaisuus ei niin valosalta näyttänyt.


  Kiitokset viel johdolle:

  -Peer Gunt: Tolpan raksausessa hyvä duuni, opsuissakin jaksoit autella, muutenkin liiton yleisiä asioita autoit kun oli tarvetta.

  -cof(flush): Ei ollu liitolla opsuja ennen kun rupesit tekee, ja tulihan niitä sitten hyvää vauhtia! Myös pakitukset ja muut asiat hoitu kun muut ei kerinny.

  -persON(datnoobdude): Välil vähän motivaatio hukassa, mutta jaksoit hyvin järkkää pakkeja kun ite en kerinnyt. Iso kiitos myös tolpan kattomisesta kun ite ja Gunt ei kerinnyt.

  -Joppe(NICETRY): Olit jossain vaiheessa hyvin helppimässä, mutta loppua kohden kyl hävisit aikalailla.


  Muutamalle rivarillekkin erityiskiitos:

  -jonsse78: Pakit liikkuvat ja asenne kunnossa, aina jaksoit tsempata jengiä eteenpäin! Tolpan tukeminenkin huippuluokkaa.

  -Hurtta: Tolppa aikalailla raksattu sun resuilla, kiitos siitä, viljaakin tuli hyvin!

  -Kingi: Splittilistojen yks aktiivisimmista tyhjentäjistä, säästy paljon peltoja!

  -Ja kaikille muillekkin jotka osallistui liiton toimintaan.


  -Ja kiitos jotka jaksovat pitää publaa hengis.

 • Ensimmäiseksi onneks olkoon SuMu:lle voitosta!


  Lähetääs ensin vaikka omasta tilistä liikkeelle:


  Hansonit ideahan lähti tulille vasta n.30min enne servun alkamista ja päädyttiin ideaan 5 lähekkäin olemaa 15c korvesta ja sieltä puhtaasti jokainen tekee 2xlappua ja sitten vaa ajellaa koko servu paskaks niin kauan ku ite saadaan kiveä, no... Ptt- ei riittänyt aika yksin ja laitto tilin delee aika alkujameissa jo, siirtyin myöhemmin minun tiliä aina paikkaan kun en töiden ohessa ehtinyt pelailla(Myöhemmin myös Qummi paikkasi kun Ptt- ei myöskään ehtinyt.)


  Siinä sitten simssailtiin ja nosteltiin peltoja kovaa vauhtia ja alotettiin lappuja jonottamaan kaksin käsin jokainen ja D100 fakteihin saatiin hyvät laput ja fakteja niin paljo ku tileille vaan mahtu, laitellaas nyt tohon oman tilin rapoja mitä tuli aikaansaatua ja capeja murskattua.  Ison waren putsi
  Evergreen Capi
  ATC Capi
  Kuupaduu Capi
  Millix Capi
  Sfpkoso Capi
  Joksu93 Capi
  Adaktus Capi
  Flush Capi

  Holisti Capi+muutamat ramit...
  Silverhazemoi Capi, Seinä löytyi.
  WW ajo kivillä, mitä ei aikasemmin jääny seinää.

  Zac Hanson

  Sims: 17.
  Off: 5.
  Def: 42.
  Sankari: 8.  Meidän osalta kierros oli mukava sinne D180 korville, kun tarpeeksi itkua oli kuultu asiasta että ei tole järkevää tollasessa pelaamisessa jossa voittoa ei tavoitella niin päädyimmen sitten ottamaan WW-kylän ja epätoivosesti niin pienellä ja random porukalla koitettiin sitä sit nostaa parhaan mukaan.

  Se että Petrn sanoo kierroksen olevan tylsä ja ei ole paljoo sanottavaa on syytä katsoa ihan peiliin, meidän tarkotus oli vaan että kiusataan hetki muita ja kunnes saadaan kiveä muilta liitoilta ja sinne poistutaan.

  Mitäänhän ei IB tai SuMu sitten meidän suuntaan tehnyt, joten capia laitettiin remonttiin ihan urakalla ennen päätöstä WW kylästä. Myöhemmin ajateltuna virhe ja olisi vaan pitäny jatkaa tuota capien ajelua.


  Mutta ruusuja silti jaetaan omalla liitolle ne ketkä siellä jakso yrittää ja tehtiin kaikki mitä tän kokosella liitolla nyt voidaan tehdä tälläsessä tilanteessa.

  Kiitokset:

  Hansonit aKa. Karpaasi,FearZ,Arget,Ptt- tästä koko ideasta.

  Omalle tilille isot kiitokset Ptt- ja Qummi jeesistä aina tarvittaessa.

  A&Y,SuMu,IB ihan yleisesti kaikki mukana olleet torniskabassa.8)


  Risuja:
  Koko servulle surkeasta tasosta ja selvästä lopputuloksesta melkeen alusta saakka vaikka Petrn sitä asiaa vähätteli joka viikko, mutta kiitos että pelattiin loppuu ja saatiin suomen oma viimeinen servu pakettiin.8)

  IB ja SuMu johto servun aktiivisuuden pitämisestä.


  PS. Sori Petrn ei oo paljoo hyvää sanottavaa tästä kierroksesta sinusta, mutta muuten hyvä äijä ootkin. :funny:

 • Onnea voitosta sumu!


  Pelaisin siis Taylor Hanson tilillä ja neppailin minkä kerkesin siinä yksin ja pellot nousi nopeasti sinne 18 kieppeille ja sinnehän ne jäi. Loppujen lopuksi ajelin omat offit seinään ja pistin kassut kuumaksi. Loppu peleillä tilillä oli parhaimmillaan noin 300k pretoa + ne mitä kuoli ja tehtiin uudestaa.

  Pidän oman puheen pienenä, joten laitellaan rapoja mitä saatiin aikaiseksi.


  Taylor Hanson

  Sims: 44.

  Off: 20

  Deff: 3.  eka fakti

  Toka fakti

  kolmas fakti

  Pahakurki capi x15pellot

  Joku offi/boosti?

  Hurtta mätisäkki

  Kuupaduu Capi pellot

  Zac Hanson capi seinä

  Pappa Inforja spilttas kiviä

  Herra Julma kivet

  Bausg offit

  Sotiksen pölliminen "hämy" karpaasilta horo vierestä haki ilmasen

  Evergeen capi pellot

  Verottaja unepullan haku

  Flush Seinä  Iso kiitos Hansonit Moxxi-Setä, Karpaasi, Arget ja maskotit ptt ja Qummi!

  S1 A.le Coq/ Fix27 Hekate S1/ Taylor Hanson/ TS6 Byggare Bob/ Ts4 The Big Daddy

 • Semmoinen pitkä reissu tällä kertaa.


  Sims 2.

  Off 4.

  Deff 93.

  Sankari 9.


  Kiitokset: Kaikille jotka huolestu ja myös niille, joiden tunteisiin mentiin. Tää oli hieno matka kuitenkin :)

  Terveiset: Kaikki oli ihquja.No hard feelings.


  Kiitos.

 • Voittajat aina ne jotka muistetaan ja ne jotka ansaitsee onnittelut. Onnittelut siis SuMu teille, vilpittömät sellaiset! Serverit ovat sitä tai tätä, voittaja on tässä lajissa se jonka torni nousee tasolle sata.


  SuMua on myös kiittäminen siitä, että meidän torni sai jäädä tasolle 74. Erityiset kiitokset SuMun liiduille jotka saivat lopultaan sen nurittavan lanan jäämään kotiin, toisaalta ei se olisi kylää meiltä saanut seinään ne olisivat menneet mutta torni olisi mennyt nolliin. Kiitos vielä WuTille joka lopultaan sen päätti, että saamme tulla 2. sijalle ja ymmärsi sen meidän tuskan ja tuon bittikasan merkityksen meille. Anteeksi pyydän myös tässä julkisesti kiukkuani SuMu liiduille ennen kuin WuTin saimme kiinni.


  Who liitto oli siis lähes kokoservun vain meidän tili ja raksasimme yksinään tornin tasolle 49. Haimme molemmat ohjeet itse, haimme ww kylän itse. Teimme pakit itse jne. Tasolla 49 tarvitsimme sitten toisen tilin apua ohjeen pitämiseen, emme meinaan tienneet ettei 2 ohjetta yhdellä tilillä riitä, ne täytyy olla eritileillä. Tasolta 49-74 saimme sitten Kuutamotililtä vähän apuja, noin 20k leegoja ja välillä hiukan pullaa. Edelleen pakit tulivat pääasiassa meiltä itseltä, resut meiltä jne.

  Oli aika vaikeaa väliin raksata pakkeja, pullata tornia ja samalla irrottaa jostain resuje tornin nostoon. Jokaisessa nataari atissa kuoli murhaaavat määrät faloja (olen tottunut, että 4% tappiolla on säällistä nostaa), mutta toisaalta ei meillä riitellyt paukut isompaa pakkia ruokkia.

  Miksi kirjoitan tätä kaikkea lätinää? No ensiksikin siksi, että joku rivari katsoisi mitä se 1 tili voi tehdä liittonsa eteen, eikä edes kovin hirmuista työtä vaadi lopultaan, jos nuo meidän pakit joku olisi vaikka tehnyt omalle tornilleen..? Hakenut yhden ohjeen liitolleen, tai vaikka putsinut sen ww kylän? Entäpä jos vain olisi samat määrät pullaa ja resua omalle tornilleen kantanut? Entäpä jos tämmöisiä tilejä olisi samassa nipussa 5? Rivareille siis pienenä aatoksena se mikä on tärkeää, se on työ oman liiton päämäärän eteen. Meillä meni asioita ns kiville, esim menetimme 47h päästä haetun pikkupullan melkoisen nopeasti, tähän toki vaikutti tilillä opissa olleen pelaajan osaamattomuus ja Herpeksen promille lukema :D


  Entäpä sitten te johtajat eri liitoissa? Kyllä, me oltiin yjteyksissä kaikkiin liittoihin, IB taisi harkita ottaako meitin vaiko eikö? Hanssonit olivat sellainen taho johon olin heti yhteyksissä koska liitto nyt vaan näytti sille. He olivat valitettavan kaukana ja me olimme kovasti pieniä ja vähän kiinnostavia heille. SuMun kanssa saimme tehtyä pikaisesti sopparin, että me saamme olla rauhassa. Tämän saman lupauksen antoi sitten jokainen "iso" taho serverillä. Olen johtanut monia liittoja "esihistoriallisena-aikana" ja olen sitä mieltä, että liidujen olisi tullut käyttää ihan aikaa meidän rekryämiseen, meidän tili olisi mahtunut varmasti jokaiseen liittoon niin tason, koon, aktiivisuuden kuin troopsien puolesta.


  Niin mitä sai 1 tili aikaiseksi?

  Sims 11.

  Offi 8.

  deffi 6.

  Hero 4.

  Useita raid top 10. sijoituksia.

  Noilla spekseillä meidän jääminen yksin puurtajiksi voitaneen laskea jollekin tasolle meneväksi rekry epäonnistumiseksi.

  Lukikohan tätä kukaan loppuun asti? Niin onnea myös jokaiselle joka loppuun asti jaksoi pakertaa!

 • Loppuihan tämä viimeinkin. Onnittelut SuMu:lle voitosta!


  Tili: Isaac Hanson

  Sims: 9

  Off: 6

  Def: 2

  Sankari: 1


  Hansonien porukalla tosiaan lähdettiin viiden tilin voimin perseilemään, fakteissa tilejä oli enää neljä ja opsut lähti käyntiin. Opsuplänneriin vähintään kerran viikossa asettelin meille kohteita ja jonkin verran tuhoa saatiin aikaan. Tässä omat ajot:


  Faktiajot 5-7.8.2018, ei muistikuvaa enää mitä fakteja näistä tuli. Jokaiselle Hansontilille saatiin 2-3 faktia tässä hässäkässä:

  Faktiajo #1
  Faktiajo #2

  Faktiajo #3


  Lämmittelyopsu tuleville (A&Y) liittolaisille 16.8.2018, täysin turha opsu:

  Ttooonn capi remonttiin


  Ensimmäinen IB-opsu, 21.8.2018:

  Määvaa offin valtaus, sweeppi

  Poopooman capi remonttiin

  Alkemistin capi remonttiin (unehämy)


  Ensimmäinen SuMu-opsu, 27.8.2018:

  Jonsse78 capi remonttiin

  Toinenkin lappu samaan osoitteeseen Jonsse78:lle

  Corpbeastin offin valtaus, sweeppi


  Toinen IB-opsu, 4.9.2018:

  Sysostar capi remonttiin

  Verottajan offin valtaus


  Kolmas IB-opsu, 8.9.2018:

  Ensimmäinen seinä läytyi Alkemistin capista


  Neljäs IB-opsu, 14.9.2018:

  Papan capista löytyi toinen seinä


  Pientä kivaa haukkatilin koijaamista, 17.9.2019:

  Sotiksen ryöstö Milixin offista


  Toinen SuMu-opsu, 25.9.2018:

  Bartowskin buustin valtaus (luultiin offiksi)

  Molemmilla "lapuilla"

  Joksu93:n capi remonttiin

  Gr8 capi remonttiin


  Ihmekylän putsaus, 9.10.2018:

  Kakkoslapusta piti päästä eroon


  Viides IB-opsu, 16.10.2018:

  Särjensilmän capi remonttiin


  Kolmas SuMu-opsu, 23.11.2018:

  NICETRYn capi remonttiin


  Neljäs SuMu-opsu, 27.11.2018:

  Tsar Bomba!:n capi remonttiin


  Viides SuMu-opsu, 28.11.2018:

  Keijon offi bittiin

  NICETRY:n offin valtaus


  Kuudes IB-opsu, 1.12.2018:

  xRalixin capi remonttiin


  Kuudes SuMu-opsu, 4.12.2018:

  Pena9876:n capi remonttiin


  Seitsemäs SuMu-opsu, 7.12.2018:

  Seinä löytyi vihdoin JörgenSkönbergin capista


  Tämän seinän jälkeen offia ei enää Iisakilta tullut, pakkia vain ihmeeseen joka kylästä ja niiden avulla rank 2 Deff-sijoitus.  Sitten vielä liittotasolla servunkulusta hieman:

  • Hansoneina simssailtiin ja jonoteltiin lappuja fakteihin asti, jonka jälkeen opsua opsun perään.
  • Keskustelut Zeppen kanssa alkoi reilusti ennen ohjeita mahdollisesta yhteistyöstä IB:tä ja SuMua vastaan.
  • "Vastarintaliitto" A&Y perustettiin yhdessä Zeppen porukan kanssa, mukaan haalittiin myös kaikki serverin erakot, joita kiinnosti liittyminen.
  • Päätettiin lähteä mukaan ihmetaisteluun, ihme tulisi minun tilille.
  • Jossain noista IB:lle menneistä viimeisistä opsuista varastettiin unepulla raksausfaktiksi.
  • Ihmettä nosteltiin, tiputtiin, nosteltiin ja taas tiputtiin, kunnes lopulta kaikki meidän laput oli ajettu ja nostimme kädet pystyyn onnitellen SuMua voitosta.


  Kiitokset:


  Erityiskiitokset Hansoneille: Arget, Fearz, Moxxi (myös Ptt ja Qummi): Ei ollut ensimmäinen, eikä viimeinen kierros teidän kanssa, hyvin rullaa homma!


  Zeppe ja Meardon-G: A&Y:n johtohommissa saatiin apua teiltä ja opsuhommiin lähditte aina mukaan. Teihin pystyy aina luottamaan!


  Wicked Witch (aka. *********): Virheetöntä tekemistä ja servun lopussa löytyi sille selitys, kun paljastui nimimerkin takana pelannut häiskä.


  Artak ja Holle: Kiitos WW-lapusta, harmi ettei saatu sillä enempää vahinkoa aikaan.


  Kiitokset myös kaikille muille A&Y:n remmissä pelanneille, vaikka ei tällä kertaa pärjätty SuMu:n ylivoimaa vastaan. Ihmeen tukijat :feelsfunny:


  Karpaasi kiittää ja kuittaa

  FI 2-'16: Karpaasi (Oxymoron) ~ Midsummer: Tuhnu (CM) ~

  FI 4-'16: Freyr (KIRKA!) ~ FI 1-'17: Toope (KÅL-ME) ~

  UKX 25: Tundra (SD) ~ FIX 27: Hekate (Olympos) ~

  FI 1-'18: Isaac Hanson (A&Y) ~ Nordics 6-'18: Byggare Bob (HKfc) ~

  Nordics 4-'19: The Big Daddy (MM) ~

  Post was edited 4 times, last by Karpaasi: Typoja yms ().

 • Terveiset IB-liitosta, rivipelaajan näkökulmasta.


  Liityin erään toisen pelaajan kanssa IB-liittoon mukaan lokakuussa. Sitä ennen oltiin keskellä IB:n aluetta taistelutoverini kanssa elelty sovussa ja pariin otteeseen pakkiakin liikkui kesällä IB:lle. Virallisen liittymisen jälkeen asiat alkoivat sitten mennä liitossa nopeasti huonoon suuntaan (tai olivat menneet jo pidemmän aikaa). Pakituksia ei oikein koko serverin aikana oltu saatu syystä tai toisesta toimimaan ja lopulta unepullan menetys romahdutti koko liiton ydinporukan ja johtoportaan taisteluhalun. Useat suurimmista tileistä menivät deleen ja jäljelle jäävistäkin vain puolisen tusinaa origon/kaakon tilejä oli sellaisia, että jaksoivat tosissaan pelaamista jatkaa.


  Aktiivisia pelaajia onneksi kuitenkin vielä jäi ja kun ATC päätti jäädä WW:tä raksaamaan niin otin sitten tehtäväksi valaa pientä uskoa tulevaisuuteen ja järjestellä aktiiviset pelaajat samaan Discord-huoneeseen, että sotiskierto yms. edes säilyisi vielä jollakin tasolla. WW-vaiheessa sitten oma osaamattomuus ja epäaktiivisuus kostautui, kun hienosti suunnittelemani ohjeen haku päättyi sen lahjoitukseen A&Y-liitolle seuraavana aamuna :(


  WW:n pakitus saatiin lopulta hyviin mittoihin ja lanojakin löytyi parhaimmillaan liitolta sen verran, että SuMu olisi voitu kampittaa. Kiinnostus opsuiluun vain oli lopahtanut, joten tyydyttiin paisuttelemaan muutamat WW-lanat mahd. isoiksi ja pienemmät nyrkit käytettiin ohjeiden hakuun. Lopulta tämä onnistui hyvin, kun Särjensilmä ja Alkemisti saivat kaikista arvioista poiketen nollattua SuMun ihmeen ja vielä ihan loppumetreilläkin hyvän kolon sai ATC tuolla hirmulanallaan vaikka pakitus vastapuolella oli yhtä armoton. SuMu aktivoitui opsuilussa joulukuussa kuukauden paussin jälkeen ja xRalixin WW-nyrkki lähti veks, kun jouduttiin toteamaan, ettei ihan riitä pakit usean WW-lanan torjumiseen. ATC:lle sitten tapaninpäivänä saatiin kuitenkin (WW:n pakitusta osittain uhraten) rakennettua hyvän kokoiset muurit ja pienellä onnella tuo voittamattoman näköinen offensiivi torjuttiin. Hatun nosto kaikille hyökkäyspelaajille sekä SuMun että A&Y:n puolella: aika harvoin tullut vastaan tilanteita, jossa tiedetään täsmälleen millaisella joukolla vihollinen on tulossa ja milloin, mutta kun ei vain riitä pakkia niiden torjumiseen.


  Kiitos kaikille IB:läisillä, ja toki myös vastustajille, jotka jaksoitte loppuun asti viedä tämän viimeisen ikinä suomen s1 serverin.


  wanhus

 • Kiitokset kierroksesta. :) Tornit tippuivat vuorotellen ja kuka tahansa olisi voinut voittaa. Mutta Sumu voitti, oltiin parhaita, hyvin pelattu. :P


  Tuli pelattua tätä peliä suunilleen 8vuotta. Alussa nimimerkillä Pete84 ja viime vuodet nimellä Hurtta. Pelasin aina yksin, en koskaan dualina. Ja en oikein halua muuten pelatakkaan, mutta aika loppuu vuorokaudessa valitettavasti kesken. Tähän oli hyvä lopettaa, voittoon siis. Kiitokset vielä kerran kaikille jotka olivat vuosien varrella mukana. Kiitän, kumarran ja häviän hämärään...

  Post was edited 1 time, last by Hurtta ().

tg_TL-DQ4_970x250_181126.jpg